2777
2789
سامیه جون گفتی فیلم میبینم اینو خواستم بگم که شاید تاحالا بهش بر نخورده باشیاینکه فیلم رو از کلوپ ها ...

۴۸۰ ولی خیلی بی کیفیت میشه

یه نکته ام من بگم

من برای فیلم و انیمیشن نت شبانه یکماهه میگیرم از ساعت ۲ تا ۸ صبح فک کنم،۳۰ گیگ،۱۲ تومن

یه شب که بی خوابی بزنه به سرم یا بیدار باشم به هر دلیلی چندتا فیلم دانلود میکنم،و میزارم برای وقتی که بیکارم ببینم

با رابط اوتی جی میزنم فلش

بیشتر کیفیت۷۲۰ دانلود میکنم،قابل قبوله

خیلی به صرفه تر

من تو یه کافینت دیدم زده بود هر فیلم ده هزارتومان هزینه داره

من باید خوب میشدم،روانشناس روانی شد🖤

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام عزیزم من توی حلال فاند سرمایه گذاری کردم دیروز تاریخ واریز سود بود اما واریز نکردن شما تجربه ا ...

سلام عزیزم نگران نباشید واریز میشه .

ممکن هست کمی دیرتر بشه ولی حتما واریز میشه .

الان دیگه چون فردا پنجشنبه هست و جمعه و شنبه هم تعطیل رسمی هست به احتمال زیاد یکشنبه هفته بعد واریز میشه .

اگر قرار باشه با تاخیر بیشتر واریز بشه که خیلی کم پیش میاد پیامک میاد که سود با تاخیر واریز میشه .

خوب عزیزم من الان همون کارو کردم دیگه خونه ای که اون موقع خریدیم و نفروختم مانده واممم و انتقال دادم ...

عزیزم خونه جدیدمبارکتون باشه میشه لطف کنی بگین به چه روشی تونستین خونتون بخرین چندسال طول کشیدپس اندازکنیدوچه مبلغی گزاشتین روخونه واینکه خونه دومتونه یاخونه اتون ارتقادادین؟من دوست دارم خونه ام ارتقابدم خونه فعلیم نهایت 2تومن باشه خونه که میخوام ویلایی 4تومن نمیدونم چطوری میتونم  به هدفم برسم خونه الانم وام مسکن داره تازه پارسال گرفتم امسالم دارم وام میگرم براماشین انشالله سال دیگه وام بگیرم وطلاپس اندازکنم ووام مسکنم بردارم شایدبشه

سلام خانمای دوست داشتنی ❤️❤️

خواستم بگم پست های انگیزشی معصومه جون درمورد تمیزی خونه روی من خیلی تاثیر داره .

حالا چیزایی که ازشون یاد گرفتم💖💖

قانون دو دقیقه ای که خیلی خوبه، خیلی از کارا مثلا جمع کردن ظرف ها از آبچکون، تا کردن لباسا، دستمال کشیدن.

که طبق صحبت های نامادری شون اگه هر روز یه قسمت از خونه رو تمیز کنید و نزارید کارها تلنبار بشه اینطوری همیشه خونه ها تمیزه و مرتب. منم هر روز بعد خوردن صبحانه به خودم میگم لیلا فقط نیم ساعت نه بیشتر 🤣🤣 یه جایی رو ولی اساسی تمیز کن ، اینجوری همیشه خونم تمیزه😍😍

معصومه جون بازم برامون بنویس برای منکه بمب انرژی هستی تو همه ی زمینه ها❤️❤️❤️

عضو گروه بنفش مانکن های زیبا. وزن شروع ۷۳،وزن هدف ۶۲. تاریخ شروع۹/۲۶ وزن فعلی۶۶😍
سلام خانمای دوست داشتنی ❤️❤️خواستم بگم پست های انگیزشی معصومه جون درمورد تمیزی خونه روی من خیلی تاثی ...

درسته عزیزم

یه قانونم هست پنج دقیقه ی اول

یعنی شروع کار سخته اما کافیه اونو شروع کنی و پنج دقیقه وقت بزاری جوری میری تو فاز کار کردن که میبینی یساعته کار کردیو اصلا گزر زمانو حس نکردی،

منم خونه تکونیو کم کم از کمد دیواری شروع کردم با آب و سرکه و نرم کننده لباس، سطوح رو  تمیز کردم حسابی بوی خوب گرفت،یکم لباس های اضافی و بلااستفاده رو از مدار زندگیم خارج کردم یسری از از اسبابازیای پسرم دور ریختم،البته خراب و بدرد نخور بودن،کلا هیچی نمیزارم روی هم انباشته بشه،یبار خونه خواهرم و یبار خونه خواهرشوهرم موقع خونه تکونی رفتم و از دیدن کمد های انباشته و پرشده از چیزای بدرد نخور سرسام گرفتم.

پ،ن.سرکه هم برای از بین بردن انرژی های منفی و نرم کننده برای بوی خوش

بقیه ی کارهارو گزاشتم برای روزای اینده تا زیاد خسته نشم

البته ما یکمم کارای تعمیراتی تو پارکینگ داریم باید  اونارو جمع و جور کنیم من فکر کنم یکماه طول بکشه خونه تکونیم

من باید خوب میشدم،روانشناس روانی شد🖤
الهی که سر هیچ بنده ای نیادمن خیلی زحمت کشیدم برای اونا شبا که میخابیدم بخدا پاهام درد میکرد انقدر ک ...

خیلی ناراحت شدم. 

خیلی سخته واقعا. اما سلامتیت مهم تره میدونم شاید خودمم جای تو بودم بدتر از تو استرس و ناراحتی اذیتم میکرد اما سعی کن ارامشتو حفظ کنی ان شالله دزد پیدا بشه و پول حلالت برسه دست خودت باز. هیچی بهتر از سلامتی نیست عزیزم فقط ب خودت فشار نیار خیلی اذیت نکن خودتو هرچند میدونم سخته❤

ممنون عزیزم چون مبلغ یه کم زیاده ترسیدم

عزیزم نگران نباش ، میتونی یکشنبه زنگ بزنی به پشتیبانی بهت میگن دقیق کی واریز میشه و سرمایه پذیر تسویه کرده یا نه .

روال کارشون اینطوری هست که اگر هم سرمایه پذیر تسویه نکنه تا ۳ روز کاری بعد از تاریخ واریز سود ضمانتنامه رو اجرا میگذارن و بعد یک الی ۲ روز بعدش سود واریز میشه .

من که تقریبا نزدیک یک سال هست سرمایه گذاری کردم مشکلی نبوده و نهایت با تاخیر ۴ الی ۵ روزه اون هم فقط برای بعضی پروژه ها سود برام واریز شده یا اینکه نهایت خورده به تعطیلی که دیرتر واریز شده .

ولی یکشنبه به پشتیبانی زنگ بزنید بهتون میگن که تاخیر داره یا همون یکشنبه تا غروبش واریز میشه .

سلام خانومای لایق و مهربان .🌼

من دو‌تا سوال دارم ؛ 

امروز یه سکه پارسیان در خد یه تومن میتونستم بخرم بهم ۲۵۰ گرمیشو داد . درسته؟ 

و اینکه خرید طلای قسطی از اسنپ پی حتما باید اعتبار داشته باشی ؟🫤اخه اسنپ به کی بیست سی تومن اعبتبار خرید میده ؟ 

من الان انتخاب کردم موجودیم فقط پنجاه تومن بود 

سی میلیونشو‌گفت قسط اول بعد سه قسط بعدیو اون پنجاه هزار تومنو تقسیم کرد بین سه ماه 🫤

لطفا اگر میدونین بگین 😢

عزیزم درصدش درسته که خیلی بالاست اما اولا قسطی بدون سود هست الان توی بازار بخواهیم قسطی بخریم باید ا ...

سلام لیلیث‌عزیز خوبین 🌼

میگم چطور قسطی طلا خریدین از اسنپ پی ؟ 

باید موجودی حساب داشته باشیم حتما ؟؟ 

من اعتبار ندارم که 

فقط پنجاه هزار تومنه اونو قسط بندی میکنه 

سلام لیلیث‌عزیز خوبین 🌼میگم چطور قسطی طلا خریدین از اسنپ پی ؟ باید موجودی حساب داشته باشیم حتما ؟؟ ...

عزیزم اگر از اسنپ زیاد استفاده کنید یک مدت بهتون اعتبار میده سقف اعتبار رو نمیدونم چه قدر هست برای من ۳ میلیون هست اعتبارم ولی دیدم اینجا اعتبار ۱۰ میلیونی هم گرفتن .

ببخشید شوهرت تنبل نیس؟کار دیگه ای نداره؟اینجوری انگار جای زن و مرد عوض شده

فوق العاده میگه چراباید از عمرم وجودی وبرنامه و ...بزنم برای کار...بعد من برم دوشیفت کار کی وقت کنم بخورم .

بعد برای خانوادم چه وقتی بزارم کی بچه تربیت کنیم و.‌.

هزاران توجیه داره .

در کل در لحظه ی حال زندگی می کنه میگه بود میخرم میخوریم .

نبود نمی خوریم تو همه ی جوانب زندگی اینطوره کلا به شدت قانعه خودشو به سختی نمیده.

برنامه ی کاری فول نمیبنده .

مدرسه هم میره دوشنبه ها روخالی میزاره .میگه دوروز کار یه روز استراحت باز دوروز کاربه خودش فشار نمیاره اصلا.

دیگه منم حریفش نمیشم پول خودمو مدیریت می کنم پول اون میره برای قبوض و خرجی خونه و لباس و .....اکثرا به زور تا آخر ماه میرسه سعی می کنیم تا آخربرج برسه .

نرسه هم در حد ۵۰۰ یا یک تومن قرض میگیره حقوق ریختن پس می ده.

خدا هم بیاد رو زمین نمیتونه عوضش کنه 

قانون کارما میگه: وقتی کسی برای تو مناسب نیست...خدا کاری میکنه که اون آدم بطور مداوم بهت آسیب میزنه تا تو اونقدر قوی بشی که به میل خودت رهاش کنی
2810