2777
2789
من a55دارم شوهرم s24. صد در صد که از نظر من که s24بهتره پیشرفته، a55در رده گوشی های متوسط قرار می ...

ممنونم جواب دادی،

منظورم این بود یه گوشی بین این دوتا،باشه نه در حده a55 ،نه در حده s24

یه گوشی مابین اینا که قیمتش از s24  کمتر باشه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آذین جوم فقط گول نخوری و اصلا باهاش دعوا نکناما رویه رو عوض کن دو صد گفته چون نیم‌ کردار نیست.پول نق ...

من باهاشون صمیمیتی نداشتم که بخام این چیزا رو بهشون بگم 

حالا بعد از این موضوع دیشب که بیرون بودیم مادر شوهرم بهم گفت این خیابون هم کفشهای ارزون داره در حالی که من کفش هام همیشه برند هستن و رسته که اکثرا تو آف می خرم ولی زیر‌ پنج ملیون تومان نمی خرم 

ولی دیگه اونا همیشه اینجوری درموردم فکر می کنن 

البته می‌دونم که نظر کسی نباید برام مهم باشه ولی خب ... 

بچه ها عذر میخام اگر که پست نامربوط گذاشتم اما در مورد صرفه جویی بود یه جورایی 🙏

عزیزم اسم پیجش رو صفحات قبل نوشتم.titish british ادیمنش خانمی به نام مهسا محمودی هستند. همه خریدها ق ...

مهرسای عزیزم ممکنه آدرس حضوری در مشهد رو بدی؟ و اینکه قیمت حضوری اندازه تلگرام هست یا اینستاگرام؟

***عزیزانم لطفا در تاپیک های ختم و حاجت روایی ها تگم کنید. یک دنیا سپاس برای مهربانی شما ***

برنامه ام واسه شش ماه دوم اینه 

۱- تقریبا ۱۹۰ تومن بدهی رو پرداخت کنیم 

۲- اقساط بروز باشن 

۳- وام مهربانی رو همین روزا میگیرم و واسه اواسط مهر ایشالله کلش و طلا میخرم حالا باید بین سکه و طلای ابشده تصمیم بگیرم 

۴- با حساب ویپادم کار کنم و تو بهمن که ویپادم تسویه شد وام ۲۰۰ ایشالله تا اونجا باز بشه اونو بگیرم ( با اون وام + اگه پس اندازی موند ماشینو ارتقا بدیم )

۵- یه لیست خرید دارم حدودا ۲۰ مورده همه رو نوشتم ( بیشتر وسیله خونه و خورده ریز )که نو این شش ماه بگیرم سر جمع شاید سی تومن بشه ولی نمیخام یهو هزینه کنم 

۶- دو تا سفر تو برنامه اس که بریم 

۷-  ۲۵ گرمم طلا زینتی هدف گذاشتم بخرم یه دستبند و انگشتر 

اسکرین میگیرم ایشالله آخر سال همه اش تیک زده باشه و بیام بگم ❤️❤️❤️❤️

مهرسای عزیزم ممکنه آدرس حضوری در مشهد رو بدی؟ و اینکه قیمت حضوری اندازه تلگرام هست یا اینستاگرام؟

ادرس حضوری رو از ادمین تل گرامشون بپرسین. من حضوری نخریدم واقعیت ولی دقیقا دو برابر تلگرا م هست. بخاطر همین تو تلگرامش 1200 نفر دارن خرید میزنن مگر اینکه یه چیزی دیگه خیلی عجله ای باشه . راستش من خودمم ترجیحم همون خرید سفارشی از تلگرا م هست چون مثلا مام رو از تل گرام میخرم 100 ولی همون تو اینستاشون 200 تومنه..البته شاید ماها که یدونه میخریم مثلا خیلی برامون مهم نباشه ولی اونایی که تعداد بالا میخرن از تل گرامشون میخرن همین مام رو مثلا 100 میفروشن 200 خب وقتی مثلا شما ده تا بخری و بفروشی سودشون قابل توجه میشه دیگه این مدلی برای فروشنده ها نمیصرفه مثلا چند نفر تو گروه تل گرامیش هستن خانم هستن ماشالا خیلی زرنگن هر پک بهداشتی ارایشی این خانمه میذاره اینا چیکار میکنن؟ میان اینستا رو میچرخن ببینن کدوم بلاگرها تبلیغ چیو دارن میکنن و دقیقا همینا رو تو پکها یک سوم قیمت از این خانم محمودی میخرن اونوقت خودشون پیج اینستا زدن میرن دو سه باربر میفروشن. مثلا تبلیغ مام میچام شده بود سر و صدا کرده بود اینا میومدن 20 تا مام میخریدن دونه ای فرضا صد میفروختن دونه ای 200 ...این مدلی یه کاری راه انداختن برا خودشون. البته تو همین تلگ رامی گروه برای فرشونده ها هست همه این فروشنده ها جنساشون رو میذارن اونجا برا فروش اینم یه راه کسب درامده...یعنی از مهسا که ادمین انگلیسه میخرن باز میرن تو یه گروه بزرگ تل گرامی دیگ همونها رو میفروشن....بعضیا واقعا گارد دارن و فکر میکنن کلاهبرداریه اینا از سال 2010 اینا فکر کنم دارن این مدلی خرید میکنن و مشتری هاشون اکثرا قدیمی هستن حتی مغازه دار بینشون هست میاد از این خانمه پنکک میخره اصل 200 میره میفروشه 400....اصلا میری تو این گروهها تازه میفهمیم ما چقدر عقب موندیم از این جور بازارها..من دلم نیومد نگم گفتم شاید یه بنده خدایی خواست دریغ نکنم ...بازم خودتون بسنجین گلم اصلا نمیخوام مدیون عزیزی باشم ولی از بابت ادمین همون خانم محمودی صد در صد خیالتون راحت ادم بسیار مطمئنی هست یک ساله مشتری دائمیشونم

ویپاد ۲۰۰ تومن وام میده؟اونوقت چندماهه،چند سکه میخوادمیصرفه؟ ، اخه بازپرداختش کمه

فعلا فقط گفته از آذر تسهیلات ۲۰۰ تومنی 

والا اگه مثل وام ۵۰ تومنی اش باشه باید حدودا ۱۸۰ هزار سکه بخاد 

من ویپادو تو الان دوست داشتم تا بهمن فرصت دارم برای جمع کردن سکه 

دیگه الان بعد مهربانی پلنی نداشتم میخاستم اعتباری ملی رو باهاش کار کنم که ویپاد اینو اعلام کرد 

۶ ماهه دیگه نداره متاسفانه فقط ۱۲ ماه شده😞

ما آخرین ۶ ماهه رو گرفتیم قسطش از ۱ ام شروع میشه 

خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹
بچها من یکم پول دارم بنظرتون طلا بخرم یا بذارم رو ویپاد و مهر امیتاز بگیرم تا یک ماه؟اخه اگه همه پول ...

من مهر ندارم ولی دوستانی که دارن میگن اعتبار دهی اش خیلی کمه 

فقط با ویپاد کار کنید 

یه کار دیگه هم اگه پول ندارید میشه کرد که وام های پلکانی رو بگیرید و  با همون ها سکه بگیرید 

البته تو این بین کارمزد ها حیف میشه 

ولی یه خانمی بود حرف قشنگی زد گفت وقتی پولی نیس که بذاریم خوب چاره دیگه هم نداریم 

البته من بودم قطعا چالش میذاشتم برا خودم و میگفتم باید یک تومنی رو از خونه پس انداز کنم بعد دو رو بگیرم نه اینکه با خودش پرداخت کنم 

اینکه الان میگن تایم ده روزه هم برداشته شده خیلی خوب شده

خواهش میکنم عزیزم دقیقا ما هم سال ۹۷ همون ۱۲۰ تومن و گرفتیم بله شما سقف وام و براتون حساب میکنن بعد ...

اگر خونه ای که اونموقع  وام براش گرفتیم رو داشته باشیم و نفروشیم چطور؟

میتونیم یه خونه دوم  بگیریم و وام رو به اون منتقل کنیم

2810