2777
2789
کتونی و کفش معمولا بهارستانلباس بچه فروشگاه پکن کمالشهرلباس خونگی و تیشرتای خودمو همسرم از سون آف حص ...

درموردعبدل ابادکاملاموافقم...ماخریدامون وکلاازاونجاست...ازلباس زیرداره تاارایشی ومانتووبیرونی وخونگی اماکفشاش زیادخریدنداشتم یابی کیفیت بودن یاخیلی گرون نسبت به جنسشون...اماکیف های خوبی داره...ماتقریبا۹۰درصدخریدامون اونجاست...حتی توکوچه های فرعی خیابون احسانی اجیل شکسته مثل بادوم زمینی وغیره باقیمت خیلی بهتری دارن...لوازم خونگی هم مثل پلاستیک وپارچه وملافه وپرده واینام داره قیمتشون خوبه😉😉😉😉

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خواهش میکنم. من واقعا دلم می سوزه پول به اجناس بی کیفیت بدم. واقعا این مدل خرید منو نجات داده . امید ...

من مثل شمام عزیزم یدونه میخرم اما جنس عالی

اصلا یکی از راه‌های پس‌اندازمه

زندگی آونگی‌ست میان رنج و ملال
درموردعبدل ابادکاملاموافقم...ماخریدامون وکلاازاونجاست...ازلباس زیرداره تاارایشی ومانتووبیرونی وخونگی ...

عزیزم آجیل شکسته رو برای چی مصرف میکنین؟ غذا اینا درست میکنین؟

زندگی آونگی‌ست میان رنج و ملال
خب اون‌پولو میده به من ینی واسه منه من از خرجای خودم میزنم‌که به اونا کمی میدم

قشنگم منو ببخش که بهت جواب میدم. اما چون شرایطت ناراحتم کرد نتونستم چیزی نگم

عزیزم ماهی یک سکه پارسیان چهارصد سوتی برای خودت بخر که فکر کنم بشه حدودا ۱ میلیون و پونصد

۹۰۰ تومن برای لباس و کیف و کفش و مراقبت پوستی و لوازم ارایش خودت بذار

۵۰۰ هم برای خانوادت. البته فقط یادت باشه مستقیما پول ندی. یک ماه براشون سبزی فریزر بخر. یک ماه گوشت بخر. یک ماه برنج بخر. یک ماه رب و روغن بخر.

درسته پول خودته اما همسرت این پول رو میده که تو کنارش شاداب و سالم باشی. پول رو نمیده که مقدار زیادش رو به خانواده ات بدی.

***عزیزانم لطفا در تاپیک های ختم و حاجت روایی ها تگم کنید. یک دنیا سپاس برای مهربانی شما ***

سلام عزیزان....دوروزمهمان داشتم که اعضای درجه یک هستن وباهم راحتیم ...خریدمن تواین دوروزفقط یه دوغ کیسه ای بزرگ ویه نوشابه بود والبته مابیشتردوغ دوست داریم واون یه دونه نوشابه بیشترازدولیوانش خورده نشدوکلاازموادداخل یخچال استفاده کردیم😊...میوه سیب وانگورداشتم وبستنی سنتی هم توفریزرداشتم که باهم خوردیم وغذاهم طوری بودکه هروعده حداقل اندازه دونفراضافه میومدکه من دوریزندارم وبعداگرمش میکنم میخوریم وعده اول باقالی پلوبامرغ درست کرم😉 ناهارفرداش خوراک مرغ وسیب زمینی😉 برای شامم خورشت قیمه جاتون خالی🤪😋😋 کنارغذام سبزی وسالادهروعده داشتیم.. خورشتشواضافه شوفریزکردم یه موقع وقت اشپزی نداشتم استفاده میکنم وکارموخیلی راحت میکنه.😉😉.سفرهاتون پربرکت😇😇😇

عزیزم آجیل شکسته رو برای چی مصرف میکنین؟ غذا اینا درست میکنین؟

گردوهای مخصوص فسنجون یاهمین اجیل های شکسته برای کره بادام زمینی یاوقتی مهمان نداریم برای خودمون استفاده کنیم همون ویتامین روداره حالاشکسته وغیرشکسته اش فرقی نداره مهم خاصیتشه😉😉

من که مصرف اینترنتم فاجعه است انگار به بانک مرکزی وصلم 😂😂😂بسته ۷۵ گیگ میگیرم سیصد و ده تومن فکر ک ...

سامیه جون گفتی فیلم میبینم اینو خواستم بگم که شاید تاحالا بهش بر نخورده باشی

اینکه فیلم رو از کلوپ ها بگیری خیلی ارزون تر در میاد. البته بازم بستگی داره کجا منصف باشه. اما یک قیمت بگیر

مثلا دوتا فلش ۳۲ گیگ ببر بگو تو یکی سریال بریزه تو یکی فیلم سینمایی. بگو با کیفیت ۴۸۰ یا نهایتااااا ۷۲۰ هم بریزه که بیشتر جا بشه.

با کیفیت ۴۸۰ که توی دوتا فلش فکر کنم ۱۰۰ تا فیلم جا بشه. فکر نکنم بیشتر از ۱۰۰ هزارتومن یا ۲۰۰ هزار تومن هم بگیرن. و برای دو سه ماهت فیلم داری.

البته دقیق نمیدونم الان قیمت چنده اما چندسال پیش که میخواستم حریم سلطان رو ببینم حساب کردم دیدم کلوپ به صرفه تر از اینترنت هست.

برای اینکه با گوشی هم ببینی از مغازه موبایل فروشی یک تبدیل بخر میتونی فلش رو وصل کنی به گوشیت و ببینی

***عزیزانم لطفا در تاپیک های ختم و حاجت روایی ها تگم کنید. یک دنیا سپاس برای مهربانی شما ***
من همیشه خواننده خاموش این تاپیک بودم ولی امروز گفتم از زندگیم بگم و راهنمایی بخوام. حدود ۱۰ سال کار ...

عزیزم البته من در زمینه کودک صاحب نظر نیستم. فقط از دید خودم زمانی که کودک بودم میگم.

کودک ثبات میخواد. این سبک زندگی برای مجردها یا زوج های بدون بچه که با انتخاب خودشون میخوان دائم در سفر باشن مناسبه

بچه آسیب میبینه. بچه میخواد تعلق خاطر داشته باشه. به اتاقش به پتو به اسباب بازیش. میخواد بدونه اینها مال خودشن. نه اینکه به زور گرفته بشه و بگن خببببب حالا تو باید اینجا بخوابی و دوست و همبازی نخوای. بچه دلش خونه میخواد نه اینکه دو سال توی چادر و توی ماشین بخوابه

من خودم کوچیک بودم، مستاجر بودیم. خیلی از اضطراب های الانم علتش اینه که باید هرسال به دوستام آدرس جدید میدادم. شماره تلفن جدید میدادم. که خب دلم نمیخواست

من الان خیلی خیلی کوچینگ و کوله گردی رو دوست دارم. اگه همسر آینده ام پایه باشه میتونم برم. اما الان با انتخاب و اختیار خودمه

سلام.آدرس مشهد حضوریشون کجاست

سلام گلم اینو دقیق نمیدونم چون مشهد نیستم و خواهرم رفته دو بار.  برای اینکه زودتر جواب بگیرین به همون تل گرامشون پیام بدین به ایدی @Titish_ad پگاه ادمینشون اون ادرس رو میفرسته براتون. یا تو اینستاشون به نام    Titish_British ایمجا از اینستا شون ادرس خرید حضوری رو بگیرین که دقیق بگن چون من مشهد نیستم حقیقتش دقیق نمیدونم و اصلا نرفتم 

2810