2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کتونی و کفش معمولا بهارستانلباس بچه فروشگاه پکن کمالشهرلباس خونگی و تیشرتای خودمو همسرم از سون آف حص ...

عزیزم ی سون اف تو گوگل دیدم ولی حصارک نیس 

کرجه

ادرس پبج شو میدی 

خیلی سخت گذشت تا فهمیدم هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست 
مرسی عزیزم...من از تو اپلیکیشن حساب طرح مهربانی بازکردم معتبره؟واینکه بخوام خوردهورد پول بریزم توش ب ...

خواهش میکنم عزیزم ، بله در همون اپلیکیشن بام درست هست و اینکه بله خورد خورد هم میتونید پول بریزید و وامش ۴ درصد هست و از یک ماه بعد از افتتاح حساب میتونید ببینید چه قدر وام میتونید بگیرید .

راستی بچه ها اون گروهی که معرفی کرده بودم الان رفتم دیدم یه پک ارایشی گذاشته خواستین برین ببینین هم ...

عشقم گفتی ویتامین هم داره شما گرفتی اصل بود؟ من می‌خوام فیتو بگیرم تقلبیش زیاد شده

زندگی آونگی‌ست میان رنج و ملال
عشقم گفتی ویتامین هم داره شما گرفتی اصل بود؟ من می‌خوام فیتو بگیرم تقلبیش زیاد شده

بله گلم خیالت راحت راحت اصلا فاکتور خرید از فروشگاه هم بهت میده اگر بخوای ..من خودم همه مکمل ها رو ازش میخرم البته توی پیجش موجودی داره و بلاگرها و خیلی ها ازش میخرن . مشهد هم حضوری مغازه دارن. منتهی من از همون تلگرام شون میخرن چون نصف قیمته اونجا و سفارشیه مثلا یکماه صبر میکنم ول یخب میرسه نصف قیمت دیگه..همه معمولا دوست دارن از تلگر امشون بخرن که ارزونتر بشه دیگه

میگم که اصلا یه راه درامد برای اونایی که دوست دارن همینه

تو گروهش پر از خانمهایی هست که از این خانم مهسا محمودی که انگلیس هست تو اف سایتها و حراجها و بلک فرایدی میخرن و به قیمت بدون اف میفروشن به این و اون و دوست و اشنا

مثلا من عطر زارا ازش خریدم 1 تومن ...خب کجا عطر زارا رو یک تومن میدن؟؟؟وقتی زارا اف 70 درصد داشت گفت هر کسی میخواد براش بخرم ...البته سود خودشو میگیره ها مثلا پوند باشه 60 با شما فرضا 70 حساب میکنه هر یک پوند رو ولی بازم میصرفه که 1200 نفر دارن ازش میخرن..من هر چی خریدم بیرون نشون دادم گفتن اصله ....خیلی معتبرن من خودم اینقدر محافظه کارم خیالت راحت گلم

همین فیتو شیشه ای رو این بار لیست کرده بود سفار ش میگرفت هر قوظی 10 پوند اینطورا هر پوندم 90 حدودا بود ....تو گروهشون سرچ کنی همه محصولات میاد اون قسمت بالای تلگ رامتون سرچ بزنین تمام محصولاتی که مشتری هاش سفارش دارن میدن میاره

خیلی جامع و کامل توضیح دادید،ممنون😍😍😍ما یه بار سال ۹۶ وام زوجین ۱۲۰ تومن گرفتیم الان اگر خونه رو ...

خواهش میکنم عزیزم 

دقیقا ما هم سال ۹۷ همون ۱۲۰ تومن و گرفتیم 

بله شما سقف وام و براتون حساب میکنن بعد بدهی وام قبلی از مبلغش کسر میدن 

با اینکار سند خونه تون هم ضمانت بانک میاد بیرون 

بله گلم خیالت راحت راحت اصلا فاکتور خرید از فروشگاه هم بهت میده اگر بخوای ..من خودم همه مکمل ها رو ا ...

دست گلت درد نکنه عزیزم مرسی معرفی کردی میرم موجودی‌هارو چک میکنم❤️

زندگی آونگی‌ست میان رنج و ملال
دست گلت درد نکنه عزیزم مرسی معرفی کردی میرم موجودی‌هارو چک میکنم❤️

خواهش میکنم. من واقعا دلم می سوزه پول به اجناس بی کیفیت بدم. واقعا این مدل خرید منو نجات داده . امیدوارم برای شما هم تجربه خوبی باشه ...اصلا یه مدت تو تل گرامشون فقط ناظر باش و خودت ببین سبک سنگین کن بعد بخر...میدونم سخته خیلی ها اعتماد ندارن به این روش خرید ولی من رفتم و فهمیدم گروه خرید المان و اتریش و انگلی سو امریکا معتبر تا دلت بخواد اونجا هست که من دیگه جورابم از اینجا نمیخرم  . حالا شما هم زیر نظر بگیرشون و بخر .. موفق باشی

2810