2777
2789
طلای بدون اجرت از چند نظر خوبه، اول اینکه مصرفیه یعنی شما میتونین استفادش کنین... دوم اینکه امکان تق ...

ممنون عزیزم تایپ کردی فقط تقلبی بودنش کارو سخت میکنه وگرن برای مصرف مقداری هست خداروشکر بیشتر از اونم اهلش نیستم..

فقط خواستم بهت بگم اگه تو ذهنته و تو قلبت حسش میکنی مطمعن باش بهش میرسی قربونت برم🫀🦋میگه قبل از اینکه واسه خواستنش دعا کنی برات آماده کردم ؛ اصلا برات آماده کردم که به دلت انداختم که دعا کنی واسش .. الهی دورت بگردم خدا تو چقددددد خوبی آخه♥️🌿میگم حالا ک خوندیش اگ حالِ دلت قشنگ شد برای سلامتی امام زمان و برای رسیدنم ب حاجتم ی صلوات میفرستی❤️
سلام معصومه جونم ی سوال بپرسمقبلش درباره امشب بگم ک خیلی دلم شکست ی نفر گفت ظاهر آدم آراستگی مهم ن ا ...

عزیزم به نظر من باید مصرف گرایی نکرد. اگه وسیله ای سالم و دور از شان و شخصیت نیست، چرا استفاده نکنیم؟

میدونی تولید پارچه چقدر کره زمین رو گرم میکنه؟

یعنی بُعد اقتصادی یک طرف، یکی میگه دارم و میخوام زور چپونی بخرم. اینه که بده

گونه های جانوری و گیاهان در حال انقراض هستن برای گرمای جهانی. نسل آینده ما آب شیرین برای خوردن نداره. غذای سالم و هوای تمیز نداره. به ادامه نسلمون فکر کنیم.

درسته که یک مانتو نخریدن من یک نفر شاید تاثیر خیلی کمی داشته باشه. اما فکر کن میلیون ها و میلیارد ها نفر مصرف گرا نباشن.

نمیخوام کمونیستی فکر کنم و جهانی رو به تصویر بکشم که همه مشابه هم هستن. اما همیشه میگن برای اینکه دنیا رو تغییر بدی باید اول خودت رو تغییر بدی.

روشت خیلی خوبه. علاوه بر بعد اقتصادی، میتونی بگی من آدم مصرف گرایی نیستم. همین یک کلمه براشون بسه 😂

به قول استیو جابز که جزوثروتمندترین هاست، البته نقل به مضمون میکنم. 

من اونقدر وقت ندارم که انرژی ذهنم رو معطوف به انتخاب لباس کنم. 

***عزیزانم لطفا در تاپیک های ختم و حاجت روایی ها تگم کنید. یک دنیا سپاس برای مهربانی شما ***

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ببین عزیزم بازار عبدل اباد همین اجناس امامزاده حسنه اما با قیمت ۳۰ درصد پایینتر بخاطر همون بحث اجاره ...

فامیلا که مهرآباد میرن عبدل آباد همیشه هودی خریدن امسال 200 یعنی نسبت به اینجایی که من هستم میشه مفت.شما ماشالله خوب تهران میشناسی راحت خرید میکنی. ❤️❤️

ممنون عزیزم تایپ کردی فقط تقلبی بودنش کارو سخت میکنه وگرن برای مصرف مقداری هست خداروشکر بیشتر از اون ...

خواهش میکنم وظیفه هست، سکه یه بدی دیگه هم به جز تقلبی بودن و حباب داره، اینکه اگه قدیمی بشه زیر قیمت میخرن....یعنی شما اگه الان سکه بخری 10-15 سال دیگه بفروشی زیر قیمت میخرن😅 اما خب طلا رو شما الان بخر 100 سال دیگم بفروش همون قیمته

....💖!
خیلی خوبه فقط حواست به فاضلابا باشه چون معمولا فاضلاب کف اشپزخونه ی خونه های همکف همیشه میزنه بالا

چه جوری حواسم باشه خودم رعایت کنم یا ممکن طبقات بالا مشکل ایجاد کنن

خسته نباشی عزیزم..یه سوال برای وام توطرح مهربانی باید شاغل باشیم؟

اتوسا جان فکر نمیکنم شاغل بودن مهم باشه .

یک مرحله داره شغل و محل کار رو پرسیده ولی فکر کنم همون آدرس خونه رو هم بزنید و فقط رتبه اعتباری تون خوب باشه مشکلی نداره چون اصلا مدرک شغلی نمیخواد .

فامیلا که مهرآباد میرن عبدل آباد همیشه هودی خریدن امسال 200 یعنی نسبت به اینجایی که من هستم میشه مفت ...

اره واقعا اگه ادم بشناسه قیمتای خیلی خوبی با جنسای عالی میتونه خرید کنه

من رو جنس حساسم همه ی تیشرتامون حتما باید نخ پنبه تراکم بالا باشه یعنی نازک نباشه 

اگه جنس برام مهم نبود با قیمتای کمتر از اینم میتونستم خرید کنم😅

باز اگه پیج مطمئن یا مغازه ای که ارزون باشه و خودم خرید کرده باشمو یادم بیاد ادرسشو براتون میزارم که شما هم استفاده کنین🥰

چه جوری حواسم باشه خودم رعایت کنم یا ممکن طبقات بالا مشکل ایجاد کنن

کلا فاضلابای همکف ۸۰ درصد ایراد دارن

ربطی به استفاده ی شما نداره لوله کشی مشکل داره

باز موقع خرید از نفر قبلی که ساکن بوده بپرسین

پس ازکجاخریدمیکنی؟

کتونی و کفش معمولا بهارستان

لباس بچه فروشگاه پکن کمالشهر

لباس خونگی و تیشرتای خودمو همسرم از سون آف حصارک

کتونیای پسرم از تولیدی بابایی تو یافت اباد

کتونی همسرم از بانه یا جلفا سفارش میده چون خارجی میپوشه اونجا خیلی اختلاف قیمت داره و ارزونتره

اهل کیفم که کلا نیستم

عادت به کیف برداشتن ندارم😅کارت و کلیدو گوشیم تو جیب شلوارمه همیشه😁

اما دوتا کیف چرم نوین مشهد دارم معمولا واسه عید و عروسیا که هر جا میبرمم اکثرا جا میزارمش😅

مانتو اینام که نمیپوشم معمولا با تونیک و تیشرت لانگ و... که اونم همون سون اف میگیرم

خونه یکسال ساخته واقعا نمیدونم به تردید افتادم ممنونم

ما هم قبلا دو سه سالی همکف بودیم خونهنوساز بود ولی بعد سه سال فاضلاب زد بالا من خونه نبودم وقتی اومدم دیدم تمام زندگیمون تو اشپزخونه نابود شده

اره واقعا اگه ادم بشناسه قیمتای خیلی خوبی با جنسای عالی میتونه خرید کنهمن رو جنس حساسم همه ی تیشرتام ...

مارک پپر و لوپیلو خیلی نازک‌تر از ایرانی ها هستن اما کیفیت هاشون بالاست مارک تی بی بی چینی هست اما عالیههههه مثلا لباسی که عقیق داره ساتن هاش قابل قیاس با مغازه تو پاساژ کوثر نیست هر دو در ظاهر و عکس لباس مجلسی هستن اما خیلی تفاوت دارن 

لایک نکنیدلطفاااااا  خدایا تو بساز توبسازی قشنگتره
اتوسا جان فکر نمیکنم شاغل بودن مهم باشه .یک مرحله داره شغل و محل کار رو پرسیده ولی فکر کنم همون آدرس ...

مرسی عزیزم...من از تو اپلیکیشن حساب طرح مهربانی بازکردم معتبره؟واینکه بخوام خوردهورد پول بریزم توش برام امتیاز میده؟ووامش چنددرصده؟ببخشید سوالام زیادند.. 🙈🙈

2810