2777
2789

راستی بچه ها اون گروهی که معرفی کرده بودم الان رفتم دیدم یه پک ارایشی گذاشته خواستین برین ببینین هم قیمتهاش خیلی خوبه هم محصولات درجه یک پوستی داره برای رسیدگی به پوستتون. یکم اولش گیج میشه ادم و طبیعیه منم پارسال همین بودم منتهی یکم توش بگردین و از بقیه مشتری هاش بپرسین دستتون میاد. گفتم جا نمونین یه وقت چون تا پک میذاره سریع پر میشه توسط اونایی که برای خرید و فروش میخرن. امیدوارم بتونین چیزهای ارزون و قیمت مناسب بخرین . 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دقیقا همینطوره منم مثه شمام کیف مدرسه ی پسرمو که پارچه و یراق آلاتش خارجیه،مغازه میداد ۸۹۰ من از تول ...

فک کنم شما گفتی خونت امامزاده حسنه اونجا خرید خیلی خوبه قیمتا واقعا مناسبه. ما هم قبلا واسه مانتو و کفش حتما میومدیم اونجا. تنوع خیلی زیاده. چون بابام تولید کننده ی کیف بود خیلی آشنا داشت کلی ارزونتر از جاهای دیگه خرید میکردیم. 

سلام خانوما انشاالله ی وام قراره بگیرم 

نمیدونم طلا بدون اجرت بگیرم یا سکه؟

تو خرید سکه چ نکاتی رو مدنظر بگیرم.؟

بعد ضرب سکه تمام چ وقت باشه خوبه؟

اصلا نمیدونم هیچی

کدوم کاربر بودن بیشتر سکه میخریدن؟

فقط خواستم بهت بگم اگه تو ذهنته و تو قلبت حسش میکنی مطمعن باش بهش میرسی قربونت برم🫀🦋میگه قبل از اینکه واسه خواستنش دعا کنی برات آماده کردم ؛ اصلا برات آماده کردم که به دلت انداختم که دعا کنی واسش .. الهی دورت بگردم خدا تو چقددددد خوبی آخه♥️🌿میگم حالا ک خوندیش اگ حالِ دلت قشنگ شد برای سلامتی امام زمان و برای رسیدنم ب حاجتم ی صلوات میفرستی❤️

سلام بچه ها کسی جدیدا مسکن ملی براش پیام اومده یا از پیش پرداخت وشرایطش اطلاع داره؟ممنون میشم راهنمایی کنید

بعد مدتها اومدم یه گزارش بدم ما دو ماهه بدون وقفه مهمون داشتیم تنها کاری که انجام دادم مدیریت اینهمه وعده بود😅دیگه هیچ کار پس اندازی نداشتم و البته همچنان در حال پرداخت اقساطیم و چیز زیادی از حقوق همسرم نمی‌مونه اما همینکه قسطا رو پرداخت میکنیم جای شکر داره 

خیلی دلم میخواد گوشواره بخرم یه پولی از یه بنده خدایی طلبکاریم همسرم قول داده هر وقت دادن بده به من برای گوشواره که هر وقت خریدم اینجا میگم زمانش معلوم نیست 

سعی کردم این مدت برای وعده های غذایی سخت نگیرم ظهر رو غذای کامل میپختم اما شام رو سبک وساده 

دو روز پیش مهمونام رفتن بعد ده روز 🐷

شوهرم فعلا بیکاره 

دیروز برا دخترم تولد گرفتم البته سه نفره کیک و شمع شد ۳۶۰ 

هزینه عکس هم ۶۰۰ 

شام هم بیرون یه تومن 

لباس براش هم ۵۰۰ 

تقریبا دو خورده شد تولدش 

ولی سالی یه باره برا دل خوشی 

با این حال که شوهرم بیکاره 

مگرنه بهترشووو براش میگرفتم 😍

دخترم نفسم ،   محمد عشق مامان پس کی میای                        .غمت داغونم کرد الان باید تولد یه سالگیتو میگرفتم الهی ک بمیرمممم واسه هرشب اشک ریختنام برات .اگه صدتا بچه دیگه بیارم تو رو فراموش نمیکنمممم ...خدایا امتحان بسته دیگه حقمو بده تا کی انتظارر ،،
قربونت برم من ❤️ ارشیدای عزیزم ❤️ یکی یه دونه ی خواهربیشترش سهم دل خودتون

معصومه قشنگم من این مدل طلاها که مشخصه شبیه برند خاصی هستن رو خیلی دوست دارم

این مدلی یعنی ورساچه یا تیفانی یا هرمس و...

انشالله خیلی زود گوشواره و دستبند و گردنبند ستش هم بخری 

خیلی شیکه مبارکت باشه عزیزم. 😘

***عزیزانم لطفا در تاپیک های ختم و حاجت روایی ها تگم کنید. یک دنیا سپاس برای مهربانی شما ***
فک کنم شما گفتی خونت امامزاده حسنه اونجا خرید خیلی خوبه قیمتا واقعا مناسبه. ما هم قبلا واسه مانتو و ...

پدر و پدربزرگم و ما کلا امامزاده حسن دنیا اومدیم همگی😅 پدربزرگم متولد ۱۲۸۷بودن درست زمانی که امامزاده حسن کلا ۵تا خونه بودو بقیه زمین کشاورزی

الانم خانوادم کاسب هستن تو بازار اما خودم یه سوزن هم تا حالا از امامزاده حسن نخریدم چون مغازه ها اجاره هاشون فوق العاده بالاس و نسبت به جاهایی که من خرید میکنم گرون

الان مغازه ی ۸متری تو امامزاده حسن ماهی ۷۰ میلیون اجارشه فقط

اون فروشنده مجبوره بکشه رو جنسش

پدر و پدربزرگم و ما کلا امامزاده حسن دنیا اومدیم همگی😅 پدربزرگم متولد ۱۲۸۷بودن درست زمانی که امامزا ...

نسبت به جاهای دیگه خوب تنوع و قیمت ها خوبه... ولی تولیدی خیلی بهتره یا حتی بازار ما تا زمانی که تهران بودیم از دفتر و مداد و حتی کش مو از بازار جینی میخریدیم. ولی جاهای دیگه واقعا گرونتره. ❤️❤️

سلام خانوما انشاالله ی وام قراره بگیرم نمیدونم طلا بدون اجرت بگیرم یا سکه؟تو خرید سکه چ نکاتی رو مدن ...

طلای بدون اجرت از چند نظر خوبه، اول اینکه مصرفیه یعنی شما میتونین استفادش کنین... دوم اینکه امکان تقلب توش خیلی کمتر از سکه هست... 

و اما سکه، سکه از لحاظ سود دادن سود بیشتری به نسبت طلا میده اما خب حباب زیادی داره، تقلبی تو بازار زیاده، منظورم از تقلبی این نیست که طلا نباشه نه، منظورم اینه امکان این هست سکه بانکی نباشه. 

بعضی از طلافروشی ها یا سکه فروشی ها میان سکه های ضرب خودشون رو به جای سکه بانک مرکزی با همون قیمت میفروشن ولی زمان خرید میگن این سکه غیر بانکیه و یجورایی نصف قیمت از شما میخرن... 

حالا با این اوصاف خودتون ببینین کدومش بهتره

....💖!
خسته نباشی عزیزم..یه سوال برای وام توطرح مهربانی باید شاغل باشیم؟

اینو خبر ندارم 

ولی اکثر بانک ها باید شاغل باشی 

و تنها بانک مهر دیدم که به خانه دارها وام میده. 

از بلو و ویپاد هم که گویا میده. 

❌🚫⛔درخواست دوستی دادن=گزارش زدن🚫⛔❌ 
نسبت به جاهای دیگه خوب تنوع و قیمت ها خوبه... ولی تولیدی خیلی بهتره یا حتی بازار ما تا زمانی که تهرا ...

ببین عزیزم بازار عبدل اباد همین اجناس امامزاده حسنه اما با قیمت ۳۰ درصد پایینتر بخاطر همون بحث اجاره

چند سال پیش یکی از دوستام تو امامزاده حسن زیرزمین اجاره کرده بود تولیدیه کاپشن زنونه داشت 

اون کاپشنو به عبدل اباد امامزاده حسن شانزلیزه میفروخت

قیمت همون کاپشن عبدل اباد ۴۰۰ تومن

امامزاده حسن ۸۰۰ تون 

شانزلیزه ۱۲۰۰ بود 

البته من هر چیو بخوام از یه جا میگیرم

کلی تیشرت واسه همسرم خریدم نخ پنبه یقه کشبافت که امامزاده حسن ۴۸۰ بود من از سون آف حصارک خریدم ۱۸۰

الان عکس میذارم

بچه ها اگه ادرس سون افو خواستین تو گوگل سرچ کنین پیج اینستاشم میاد

2810