2777
2789
راستی ببخشید سوال در مورد ویپادو وام اینا زیاده منم هی میام بپرسم میگم الان رویا جون میاد میگه ازینا ...

چ خطایی میده 

تا کجا پیش میره

خیلی سخت گذشت تا فهمیدم هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست 
معدل حساب تاریخ های مختلف امتحان کن عزیزم نمیدونم چرا اون کارمند بهتون گفته سه ماهه بزنین. من مثلا پ ...

مرسی مهربون مهرخوبیش اینه فوری میده دردسرضامنش کمه بیش از یکساله بازپرداختش الان ی وام امتیازی دارم ک کسی بهم امتیازداده دارم برج 5سال دیگ تموم میشه واقعا راحت گرفتمش

- اوج‌ بگیر‌ کہ ببینے، نہ کہ دیده بشے!🌱'️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم همین کارا رو می کنم ولی اصلا انتظار نداشتم به مادرشوهر و خواهر شوهرم بگه این چیزا رو یه کم شوکه ...

سخت نگیر عزیزم

یجور برخورد نکن که انگار تو داری کار غیر معقول انجام میدی یا اینکه هر کی گرونتر بخره پولدار تر و با کلاس تره

اگرم صحبت شد بهشون بگو من هر چیو به قیمت ارزش دار و حتی پایین تر از درب کارخونش میخرم

چون بلدم چجوری خرید کنم🌸

سلام عزیزم به به بانوی مردادی جون مبارکت باشه عزیزمهر وقت از جلوی هر طلافروشی یی که پلاک قلبی داره ر ...

سلام به روی ماهت عزیزم😍 چقدر خوووشحال و ذوق زده ام که دیدمتون و هنوز هم منو یادتونه🥰 ایشالله که هر ماه باهم دوباره پلاک قلبی میگیریم ، اره خواستم یکم متفاوت تر شروع کنم😅😂

زیبایی و قدرت یک زن، به باورهایش است، به میتوانم هایی که هر روز به خودش می گوید♥️
من روز دوبار تاپیک سر میزنم و میخونم 😍دیروز دیدم بچه ها از خانومی خرید کردن رفتم ببینم چه خبره یسری ...

عزیزم من از ویترین و الانزا و شاواز هم خرید کردم و جنس هاشون اصل و کیفیتشون مناسبه، وقتی میخوای با تخفیف و قیمت مناسب خرید کنی به نظرم باید چند تا سایت رو بگردی، تو همون اسنپ و با خرید قسطی گاهی موقعیت ها و تخفیف های خوبی پیدا میشه. یکم وقت باید بذاری و بدونی که چی میخوای که همون رو سرچ کنی.

عزیززززم🤩 من خیلی یادتون میکردم و خیلی این پلاک قلبی هاتون تو ذهنم بودن. خوشحالم برگشتی. موفق باشی ...

جاانم😍 مرررسی قربونت برم ایشالله کنار هم بتونیم هر ماه طلا بگیریم و البته پلاک قلبی هم بگیرین لا به لاش😃😍

زیبایی و قدرت یک زن، به باورهایش است، به میتوانم هایی که هر روز به خودش می گوید♥️
معمولا تو این برنامه طلاها اجرت خیلی بالایی دارند تو بازار بگردید ببنید مناسبتر گیرتون نمیاد

آخه موردی که وسوسه انگیزه اینه که مثلا من یه جا پونزده تومن ندارم که بدم طلا، ولی مثلا قسطی از اسنپ طلا رو میگیری و ماهیانه چهار تومن مثلا قسط میدی.

تنها نکته وسوسه انگیزش همینه وگرنه من دو روزه دارم حساب کتاب میکنم میبینم درصدهاشون خیلی بالاس، حتی توی طلاهای خیلی ساده

سلام به همه خانمای گل تاپیکمن یه مشورت میخواستم باهاتون بکنم هر کی پیاممو دید لطفا نظرشو بگهما یه وا ...

عزیزم با این مقدار پول دو واحد ارزونتر بخرید 

البته این نظر منه🙏🏻 یا اینکه صبر کن پولات جمع بشه که نخوای رمین رو بفروشی حیفه

بی حد و اندازه عاشق شوهرمم و بعد چندسال زندگی تازه قدرشو میدونم از خدا ممنونم که منو متوجه عشقِ شوهرم کرد❤️ خواهرشوهر و مادرشوهر عزیزم اگر منو اینجا پیدا کردید، یاد اذیت های خودتون بیفتید 😢
آخه موردی که وسوسه انگیزه اینه که مثلا من یه جا پونزده تومن ندارم که بدم طلا، ولی مثلا قسطی از اسنپ ...

عزیزم درصدش درسته که خیلی بالاست اما اولا قسطی بدون سود هست 

الان توی بازار بخواهیم قسطی بخریم باید اون طلای باقی مونده رو به قیمت روز طلا پرداخت کنیم

اما خرید از اسنپ دیگه تا ٣ ماه آینده طلا ۴ میلیون هم بشه فرقی نداره همون مبلغ امروز رو میدی

بغیر از اون طلاهای اسنپ‌ خیلی ترند و شیک هستند همه هم گالری‌های معروف و شعبه‌دار

من تا حالا از اسنپ دو تا انگشتر و یه گوشواره و یه دستبند خریدم خیلی راضیم

زندگی آونگی‌ست میان رنج و ملال
این هایی که من میخرم مستقیم از اانگلیس میفرستن خود ادمین اونجا فیلم میگره با فاکتور خرید و میفرسته ...

لطفا ادرس پیج و میفرستی

بر ما گذشت نیک و بد اما تو روزگار ، فکری به حال خویش کن این روزگار نیست
ناراحتی نداره عزیزماینکار زرنگیتو میرسونههمه مثه شما نیستن که جنسو به قیمت بخرن چه بسا گرونتر از قیم ...

چه ایده‌ی جالبی تخفیف‌ها کالاهای اساسی هم هستند؟

زندگی آونگی‌ست میان رنج و ملال
سلام به روی ماهت عزیزم😍 چقدر خوووشحال و ذوق زده ام که دیدمتون و هنوز هم منو یادتونه🥰 ایشالله که هر ...

به به خوش اومدی بانوی پلاک قلبی 😍😍مشتاق دیدار

تاپیک مدیریت مخارج ودرامدها ونحوه پس انداز کردنش و نکات مهم خانه داری و چالش دوماهه طلا 💰💰💰💱💸🤑🤩🧿💰💰💰💵💴https://www.ninisite.com/discussion/topic/7725604/%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9-%d9%85%d8%af%db%8c%d8%b1%db%8c%d8%aa-%d9%85%d8%ae%d8%a7%d8%b1%d8%ac-%d9%88-%d8%af%d8%b1-%d8%a7%d9%85%d8%af-%d9%88-%d9%86%d8%ad%d9%88%d9%87-%d8%a8%d9%87%d8%aa%d8%b1-%d9%be%d8%b3-%d8%a7%d9%86%d8%af%d8%a7%d8%b2-%da%a9%d8%b1%d8%af%d9%86%d8%b4-%d9%88-%d9%86%da%a9%d8%a7%d8%aa-%d9%85%d9%87%d9%85-%d8%ae%d8%a7%d9%86%d9%87-%d8%af%d8%a7%d8%b1%db%8c
لطفا ادرس پیج و میفرستی

عزیزم اسم پیجش رو صفحات قبل نوشتم.titish british ادیمنش خانمی به نام مهسا محمودی هستند. همه خریدها قرص و بهداشتی و ارایشی رو از سایتهای معتبر میخره و کلا ادم مطمئنی هست . اونهایی که مشهد هستند هم میتونن برن حضوری بخرن ازشون چون خواهرم مشهد فروشگاهشون رفته بود سه چهار ماه قبل (اینم برای اطمینان شما عزیزان میگم) من حتی مکمل های داروئی هم از پیج و تل گرام ایشون میخرم. پیج یه مقدار گرونتره ولی خب سریع دستتونه دیگه. من خودم تل گرام خرید میکنم و بسیار راضی هستم. امیدوارم شما هم راضی باشین و من مدیون عزیزی نباشم چون صرفا تجربه خودمو گفتم. حتی عطرهای ارجینال در سایز 5 و 10 میل هم من ازشون میخرم. تمام ارایشی ها رو نصف قیمت اینجا میخرم ازشون چون تو اف میخرن و عین مغازه دار نیست از اف بخره ول یبیاد به تو بدون اف بفروشه...با اف میخره و با افش هم بهت میفروشه. البته یه شرایط خرید داره اون رو هم حتما ازشون بپرسین سبک سنگین کنین بعد خرید بزنین. من چون برام بصرفه هست این مدلی میخرم. میگه مثلا دو ماه زمان میبره برسه ول   ی  اکثر موراد زودتر هم میرسونه اینو برای اینکه بد قول نشه میگه. شده من خرید داشتم قرص خریدم هفته بعد دستم بوده ....حالا تصمیم با خودتون من فقط تجربه خودمو میگم گلم و اینکه خیلی ها این یه منبع درامده براشون از این خانم میخرن میرن به افراد دور و برشون میفروشن...تو گروهشون حتی تو ایدی ها بینین بعضیا لینک گروه فروش دارن یعنی خودشون یه گروه صد نفره تل گرامی دارن از این خانمه میخرن میفروشن تو گروه خودشون یا تو اینستاشون. خلاصه اینم از زکات من به این تاپیک حالشو ببرین  

2810