2777
2789

سلام بچه ها ما ی مقدار موز داشتیم یکمیشو خوردیم دیگه نمیخوردیمش من گفتم خراب میشه خورد کردم گذاشتم فریزر گفتم بعدا شیرموز میکنم، ی کیلو یایکم بیشتر میشه یادم رفته تاالان مونده حدود دوماه میشه الان بریزمش دور دیگه ب درد نمیخوره؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام بچه ها ما ی مقدار موز داشتیم یکمیشو خوردیم دیگه نمیخوردیمش من گفتم خراب میشه خورد کردم گذاشتم ف ...

منم تا ۳ماه موز نگه میدارم

منو پسرم شما همه😍😘 مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.
ضامن نشدید برای کسی؟اگه مورد ضامن بد حسابی کنه،حساب ضامن کننده هم خراب میشه

20سال پیش ی وام 3تومنی ب اسم خووم براکسی گرفتم تواقساطش مث اینکه بدحسابی کرده بود پروندش پارسال اومدبالا ک خودم رفتم تسویش کردم

- اوج‌ بگیر‌ کہ ببینے، نہ کہ دیده بشے!🌱'️
سلام بچه ها ما ی مقدار موز داشتیم یکمیشو خوردیم دیگه نمیخوردیمش من گفتم خراب میشه خورد کردم گذاشتم ف ...

سلام عزیزم من الان تو فریزرم دارم نه چرا خراب بشه تا سه ماه اشکال نداره

بازم نظر بقیه هم بپرسید

عزیزم یادمه برا 180 تومن22تومن بهم تعلق گرفت ولی من نگرفتمشگفتم باحساب بیشتزکارکنم الان میبینم اون 2 ...

معدل حساب تاریخ های مختلف امتحان کن عزیزم نمیدونم چرا اون کارمند بهتون گفته سه ماهه بزنین.

من مثلا پارسال برج ۷ وام گرفته بودم و امسال باز خواستم وام بگیرم از همون تاریخ برج ۷ پارسال تاریخش رو زدم تا امروز

برام محاسبه کرد و خودمم حساب کردم دیدم درسته معدلم

کلا پولتو بذاری ویپاد بهتره عزیزم مبلغ بیشتری میتونی بگیری. مهر زیاد جالب نیست روزی حدود نیم درصد به موجودیت امتیاز میده که در ماه میشه بین ۱۳ تا ۱۵ درصد که خیلی کمه به نظر من 

من روی وام پیش درآمد ویپاد، برای پرداخت‌ قسطامون حساب کرده بودم که مجبور نشم طلا بفروشم ولی امروز خواستم پیش درآمد بگیرم دیدم نمیده.

قبلا میشد دو تا وام پیش درآمد و برایند رو با هم گرفت ولی الان نمیشه. با حساب همسرمم که وام پشتوانه فعال داره امتحان کردم با اونم پیش درآمد نداد. ویپاد هم انگار داره تازگیا ادا درمیاره و شرایطشو سخت میکنه 

سلام عزیزم من الان تو فریزرم دارم نه چرا خراب بشه تا سه ماه اشکال ندارهبازم نظر بقیه هم بپرسید

اهان پس خوبه 3مهر تولد همسرمه باهاش شیرموز یا بستنی درست میکنم خورده میشه بیرونم ریخته نمیشه ،مرسی عزیزم

ناراحتی نداره عزیزماینکار زرنگیتو میرسونههمه مثه شما نیستن که جنسو به قیمت بخرن چه بسا گرونتر از قیم ...

منم همین کارا رو می کنم ولی اصلا انتظار نداشتم به مادرشوهر و خواهر شوهرم بگه این چیزا رو یه کم شوکه شدم 

راستی ببخشید سوال در مورد ویپادو وام اینا زیاده منم هی میام بپرسم میگم الان رویا جون میاد میگه ازینا صحبت نکنید من چندین بار خواستم تو ویپاد ثبت نام کنم اصلا نمیشه کسی میدونه چرا مراحلوهم درست میرم

ناراحتی نداره عزیزماینکار زرنگیتو میرسونههمه مثه شما نیستن که جنسو به قیمت بخرن چه بسا گرونتر از قیم ...

جمع دوستانه خیلی فرق می کنه منم تو جمع دوستان مشکلی ندارم عزیزم 

به منم ثابت شده نباید همه چیزو به مرد بگیم هیچ وقت همه چیزو به همسرتون نگید حالا کارای شخصی تون یا خ ...

واقعا دیشب بهم ثابت شد 

من کلا صورتمو با سیلی سرخ نگه میدارم نمی خاستم خانواده شوهر بفهمم که چجوری خرج می کنم 

2810