2777
2789
چقدر عالی 😍 پس اگه خودتون شرایط زمینو میدونید تبدیل بکنید راستش ما هنوز رو زمین سرمایه نکردیم فقط ط ...

مرسی عزیزم

سپردم به چندجا ببینم به کجا میرسم

و اینکه ببینم میتونم از صاحب ملک کرج مهلت دو ماه بگیرم و چک بدم

شوهرم برای وام مسکن خیلی مقاومت میکنه فعلا دارم سر و زور میزنم ببینم میتونم راضیش کنم یا نه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

همینجور که گفتم ما نشد موتور و بفروشیم و دقیقا به اندازه موتور که ۱۵۰ روش حساب کرده بودیم پول قرض گرفتیم 

یه ۵۰ میلیون از یکی از دوستاش 

یه ۸۰ میلیون از یکی 

یه ۲۵ میلیون هم از یکی دیگه 

اولویت اول ما پرداخت این بدهی ها هست که چون تو زمان مناسب همسرم براشون جبران کرده خیلی عذاب وجدان ندارم ولی خوب چون راحت تر بتونم پس انداز کنیم باید اول بدهی رو پرداخت کنیم 

یه کار خوب دیگه ام کردیم یکی دیگه از دوستای عزیزمون بهمون ۱۰۰۰ دلار داد و گفت بفروشید کارتون راه بیوفته ولی دیگه به پولش نیازی نبود ما گذاشتیم اونو به نیت مسافرتی که تصمیم داریم عید بریم

این بنده خدا هر وقت پول لازم داره بهش میدیم تا الان دو تا ده تومن بهش برگردوندیم تاریخ ها رو هم مینویسم که با توجه به قیمت همون روز دلار آخر کاری با هم حساب کتاب کنن 

و 🥰🥰 یه نقطه امید دیگه برامون این شد که تو پروسه خرید خونه گردش حساب ها تو حساب مهربانی من بود و الان معدل حسابم رسیده به ۲۰۰ میلیون به دامادمون گفتم برای ضمانت قبول کرده داد شماره ملی شو سایت تایید کرد 

این وامو بگیریم میدونم بیشتر از توانمون تو قسط میوفتیم ولی به نظرم ارزشمنده ( این ۲۰۰ رو هم میخام کلش و سکه بخرم ) یا ابشده 

مرسی عزیزمسپردم به چندجا ببینم به کجا میرسمو اینکه ببینم میتونم از صاحب ملک کرج مهلت دو ماه بگیرم و ...

سلام،اگه همه طلاهاتو نزاری بهتره،حداقل نصفشو یا یک سومشو نگه دار ،دستت خالی نشه(از لحاظ پشتوانه)

و یا جاشو با وام پر کنید ،یا خونه رو به همون اندازه کمتر بردارین

سلام،اگه همه طلاهاتو نزاری بهتره،حداقل نصفشو یا یک سومشو نگه دار ،دستت خالی نشه(از لحاظ پشتوانه)و یا ...

خودمم نظرم رو وام زوجین هست به جای کل طلاهام ولی شوهرم با وام زوجین مخالفه

همینجور که گفتم ما نشد موتور و بفروشیم و دقیقا به اندازه موتور که ۱۵۰ روش حساب کرده بودیم پول قرض گر ...

ماشین دارید؟

چون نوشتید موتور ،گفتم شاید ماشین نداشته باشید

اگه ندارید با وام و اون دلارها ماشین بگیرینم خوبه

طریقه معدل گیری بانک مهر چطوریهمن ثابت پول نذاشتم توبازه های متفاوت ی مبالغی ریختم الانم حقوقم رو تو ...

الکی گفته حتی بازه ۲ساله هم میتونی بزنی 

برای ۲۰میلیون حدودا روزی ۱۰۰هزار تومن امتیاز بهت میده 

عزیزم وام مهر کلا امتیاز دهیش خیلی کنده. مثلا اون ۲۲ تومن که ۲۰ روز تو حسابه میشه حدود ۲۲۰۰ تومن معد ...

عزیزم یادمه برا 180 تومن22تومن بهم تعلق گرفت ولی من نگرفتمش

گفتم باحساب بیشتزکارکنم الان میبینم اون 22تومن نیستش کارکرد حساب این مدتمم 5میلیون وام زده

- اوج‌ بگیر‌ کہ ببینے، نہ کہ دیده بشے!🌱'️
خودمم نظرم رو وام زوجین هست به جای کل طلاهام ولی شوهرم با وام زوجین مخالفه

میشه زوجین نگیری،همون خرید و تعمیرات رو اقدام کنین که سبکتر باشه

بعدم عزیزم میتونی به همسرت بگی :

با ۱۰۰ تومن ۱۰ سال پیش یه خونه مثلا ۹۰ متری میشد بگیری ،گیریم ۳۰۰ تومنم بخای بابت اقساط اون ۱۰۰تومن پس بدی

الان با ۳۰۰ تومن ۲۰ متر میشه بخری؟اما اون خونه ده سال پیش که ۱۰۰ خریدی و ۳۰۰ پس دادی،الان چند میلیارد روش اومده و اون ۳۰۰ تومنم الان یه پراید صفرم نمیشه بخری😅

عزیزم یادمه برا 180 تومن22تومن بهم تعلق گرفت ولی من نگرفتمشگفتم باحساب بیشتزکارکنم الان میبینم اون 2 ...

درخواست وام امتیازیتونو ثبت کنین تو همراه بانکش

و یکی دوماه صبر کنین برای گرفتن وامش

امتیازتون اینجوری خوب میره بالا

حدود ۳۰ یا ۵۰ هزار تومن میگیره برای اعتبار سنجی اما رشد میزان وام دریافتیتون خیلی خوب بالا میره هر روز

میشه زوجین نگیری،همون خرید و تعمیرات رو اقدام کنین که سبکتر باشهبعدم عزیزم میتونی به همسرت بگی :با ۱ ...

دقیقا همینه خودشم میدونه ها ولی باز میگه خیییلی سودش زیاده

کلا این شوهر من از ریسک کردن میترسه هر کار سرمایه گذاری بوده خودم پی شو گرفتم و کاراشو انجام دادم  اینم کار خودمه و ان شاالله انجامش میدم  

درخواست وام امتیازیتونو ثبت کنین تو همراه بانکشو یکی دوماه صبر کنین برای گرفتن وامشامتیازتون اینجوری ...

یبار اعتبارسنجی کردم برا وام فوریش گفت بانک مرکزی تاییدت نمیکنه

درصورتیکه ک ن چک برگشتی دارم ن عقب افتاده اتفاقاوامهامو زودتراز موعد تسویه میکنم کامل

سالهاهم هست شاغلم یاوام گرفتم پول توحساب مونده

- اوج‌ بگیر‌ کہ ببینے، نہ کہ دیده بشے!🌱'️
2810