2777
2789
خونه دیگه ای ندارید ؟،یعنی قراره کلا اینو بخرید و بشه اولین خونه تون ؟؟؟اگه اره پس روال به نظرم درست ...

خونه اولمون نیست برای سرمایه گذاریه

والا نمیدونم چیکار کنم چون این زمین شهرستانه اونقدی رشد نداره گفتم شاید تبدیلش کنم سودش بیشتر باشه

همه اونایی که خونه خریدن..همین راه رفتن...من بودم 100 درصد خونه رو می خریدم.فقط اول واسه زمین مشتری ...

وام زوجین رو هم میگرفتید؟

وام زوجین خیلی میتونست کمکم کنه ولی همسرم موافق نیست

شاید یه کم بازپرداختش برامون سنگین باشه ولی از پسش برمیاییم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان ممنون میشم راهنماییم کنید 

ما چندروز دیگه وام مون آماده اس و می‌خواستیم نیسان بخریم ولی همسرم میگه ما اولین باره نیسان میخوایم سوار شیم از بار ها اطلاع نداریم و اگه نیسان بخریم ۳۰ تومن درماه باید قسط بدیم و میگه ک فعلا دست نگه داریم و بعد عید نیسان بخریم الان فعلا یه پراید یا یه پژو در حد ۲۰۰ تومن بخریم که درماه ۱۵ تومن بیشتر قسط نداشته باشیم 

نظرشما چیه؟

ممنون میشم کسانی ک اطلاع دارن از درآمد اسنپ و نیسان راهنماییم کنن که کدومش بهتره

تهران هم هستیم اینجا اسنپ زیاد میگیرن 

وام زوجین رو هم میگرفتید؟وام زوجین خیلی میتونست کمکم کنه ولی همسرم موافق نیستشاید یه کم بازپرداختش ب ...

چون گفتین همسرتون موافق نیست...منم این گزینه رو حذف کردم....وگرنه اگر بتونین همسرتون راضی کنین چرا که نه...

نهایتش یک سال اول سخت باش...

سلام عزیزای‌دلمن یه قرعه سی تومنی نوشتم که درآمد خودم‌فعلا همون‌حدوداس میدم‌جای قرعه ماهی سه تومنمن‌ ...

عزیزم کیفیت آجیل اسنپ پی چطور بود؟راضی بودین؟

خدایا تو بساز.تو بسازی قشنگتره
طریقه معدل گیری بانک مهر چطوریهمن ثابت پول نذاشتم توبازه های متفاوت ی مبالغی ریختم الانم حقوقم رو تو ...

عزیزم وام مهر کلا امتیاز دهیش خیلی کنده. مثلا اون ۲۲ تومن که ۲۰ روز تو حسابه میشه حدود ۲۲۰۰ تومن معدل حساب! 

ولی اون ۱۸۰ میلیون که میگین اگر یک ماه ثابت تو حساب خوابوندین حداقل باید ۲۵ تومن براتون معدل حساب میشده شاید تاریخ رو اشتباه میزنین 

سلام ارشیدا نظرت در مورد خونه همکف عبور مجزا چیه ،کل ساختمون ۵ طبقه و هر طبقه سه واحد

خیلی خوبه 

فقط حواست به فاضلابا باشه چون معمولا فاضلاب کف اشپزخونه ی خونه های همکف همیشه میزنه بالا

سلام دوستان ممنون میشم راهنماییم کنید ما چندروز دیگه وام مون آماده اس و می‌خواستیم نیسان بخریم ولی ه ...

بازم من بودم  نیسان می خریدم....نیسان حدود 40 میلیون درآمد داره ...که 5 تومنش هزینه های تعمیر و نگهداری خودش میشه....بقیه اش سود خودتون.

و  خودش می تونه اقساطش در بیاره...

من همه همکارام نیسان خریدن....خودمم یکی از هدفام خرید نیسان.

سلام عزیز دلم ❤️ قربونت برم من بیشترش سهم عزیزای دلم ببخشید دونه دونه جواب ندادم که الکی صفحات جلو ن ...

معصومه جان🩷 از سایت بیمه خیلی راحت میتونی غیرحضوری پرداخت کنی عزیزم که نیاز به این همه رفت و آمد و دردسر و فیش پرداخت کردن نباشه

سلام دوستان من واقعا الان دیگه به این موضوع که همه چی رو به همسرامون نباید بگیم ایمان آوردم یه سفر ی ...

ناراحتی نداره عزیزم

اینکار زرنگیتو میرسونه

همه مثه شما نیستن که جنسو به قیمت بخرن چه بسا گرونتر از قیمت واقعیشم میخرن

همسر منم چنبار تو جمع دوستامون صحبت شده گفته شیدا تاحالا هیچیو با قیمت روی جنس نخریده و همرو با تخفیف میخره

من تو این چند روزه ۲تا نوشابه خریدم دونه ای ۳۶بود خریدم ۱۸۹۰۰

دلستر ۳۰ بود خریدم ۱۶

پودر لباسشویی ۲۸ بود خریدم ۱۵

پنیر ۹۱بود خریدم ۷۰

تن ماهی ۹۰ خریدم ۵۲ و...

هرروز ۱۰۰تومن از تخفیف دارای اکالا خرید میکنم و میذارم کنار

نوشابه و کلی چیپس و تنقلات با ۵۰ درصد تخفیف گرفتم واسه جشن پسرم 

اخر ماه میخوام واسش جشن کلاس اولی بگیرم 

و کلی خرید بصرفه واسه خونه

من همیشه خواننده خاموش این تاپیک بودم ولی امروز گفتم از زندگیم بگم و راهنمایی بخوام. حدود ۱۰ سال کار ...

عزیزم من نمیدونم برای سبک شما خوبه یا نه ولی شرایط یکی از نزدیکانم که کمپر داره رو برات میگم 

چون ماشین میشه خونه تون باید ماشین خوبی باشه هم ایمنی هم جاداری و مرحله بعد تجهیز کردن ماشینه باید خیلی حساب شده پیش برین از کابینت و گاز و دوش و توالت و تخت و همه چی 

ماشبن اینا ون بود از کرمان موتور نمیدونم چند خریدن ولی تجهیزش و میدونم گفتن یک تومن شده ماشینشون الان ۵ تومن هم مشتری داره 

این بابت ماشبن بعد میشه مخارج 

که این بنده خدا دیگه سر کار نمیرن ولی خوب درآمد خیلیییییی خوبی از مستقلات دارن 

نکته بعدی هم اینه به نظرم نمیشه دائم السفر باشید بالاخره یه خونه کوچیک باید داشته باشید 

و چون فرزندتان دو سال دیگه میره مدرسه کلا دو سال تایم دارید 

و بعد باید دوباره ساکن باشید 

اون موقع میخاین چیکار کنید ؟؟؟؟؟!!!!!

منم کمپر جز ارزوهامه ولی احساس میکنم هنوز اونقدر در امنیت مالی نبستم 

گذاشتیم این برنامه رو برای ده سال آینده به شرط حیات 😍🥰

خونه اولمون نیست برای سرمایه گذاریهوالا نمیدونم چیکار کنم چون این زمین شهرستانه اونقدی رشد نداره گفت ...

چقدر عالی 😍 

پس اگه خودتون شرایط زمینو میدونید تبدیل بکنید 

راستش ما هنوز رو زمین سرمایه نکردیم فقط طبق تجربه دوستان گفتم زمینو نگه دارید ولی خوب منطقی اش اینه که رشد آپارتمان تو کرج از زمین تو شهرستان بیشتر باشه 

همسرتون و هم راضی کنید وام مسکن و بگیرید 

برای استارت هم که دیگه خودتون تجربه دارید از فروش زمین شروع کتید چون زمان بر تره 

2810