✳️تجربیات من از گرفتن وام مسکن زوجین
۱- اول حتما برین بانک تو تایم مناسب و با متصدی تسهیلات کامل صحبت کنید مبلغ دقیق وام و بپرسد ، اگه فرزند زیر ۱۸ سال دارید برای هر فرزند مبلغی به وام اضافه میشه و علاوه بر این وام جعاله هم میتونید بگیرید ترکیب این سه تا حداکثر مبلغ وام میشه
حتما مبلغ دقیق و بپرسید بعد بگید مبلغ قسط و طی بازه ۱۰ ساله براتون حساب کنه ،و در نهایت به همسرتون بگین اگه به چشمتون میبینید یا علی بگید و برید دنبالش صبور باشین یه تصمیمی هست که هر دو گرفتین پس هر دو در کنار هم بمونید 🥰
۲-برای گرفتن وام مسکن حتما باید خودتون یه مبلغی داشته باشید برای پول اولیه ای که پرداخت میکنید و تو بهترین حالت به نظر من خونه ای که یک سوم مبلغش و وام پوشش بده توجیه اقتصادی خوبی داره
۳- بعد اینکه مبلغو خودتون داشتین برین دنبال خونه،از همون لحظه اول به مشاور املاکتون و حتما ✅ خودتون به مالک هم اینو بگید که قراره وام زوجین بگیرید الکی وقت همو نگیرید خیلی از مالک ها همکاری نمیکنن ( اینو بدونید که همکاری مالک تو پروسه وام خیلییی مهمه پس با رضایت خاطر از مالکتون پیگیر وام بشید )
۴- روز قولنامه برای چک وام زوجین تا میتونید زمان بخرید
اسمش وام ده روزه هست ولی خیلی هم سخت کوش باشید یکماه زمان میبره
۵- از قبل که بانک رفتین مدارک کامل برای وام و یادداشت کنید معمولا یه برگه چاپ شده است که بهتون میدن و حتما بعد قولنامه
به مشاور املاک و مالک نشون بدین و بگید من این مدارک و لازم دارم
تا کم و کسری های مدارکشان و کامل کنند ،تو این مورد معمولا مشاور املاک همراه شما میاد بانک و مدارک میده بانک تایید کنه و پروسه وام در گردش میوفته ( من عجله داشتم بجای ۲۰۰ تومن ۶۰۰ تومن دادم و بازرس خارج نوبت اومد تایید کرد )
۶- بعد اینکه بازرس بیاد و تایید کنه شما باید اوراق تسه بخرید که قیمتش مثل طلا به روزه و بر اساس مبلغ وام میگن شما چند برگ نیاز داری برای وام من که ۱۰۶۰ بود حدودا ۳۴۰ شد مبلغ اوراق ما
و برای خرید این اوراق حتما باید سجام ثبت نام کرده باشی
( اگه بخای زودتر کارت انجام بشه میتونی قبل اومدن جواب بازرسی سجام ثبت نام کنی و اوراق بخری )
و بعد اومدن اوراق هم دیگه چند تا روال دیگه داره که کار بانکی هست
دو تا دیگه هزینه متفرقه داری یک ده میلیون که تو بانک گرفتن از ما
و دومی هزینه دفتر خونه که حدودا میشه ۳۵ اینا
✳️ سند دو تا صادر میشه بنام هر زوج سه دونگ
اگه قبلا وام گرفتین و هنوز تسویه نشده شما میتونید وام و به سند جدید انتقال بدین و تا سقف باقی مانده وام بگیرید
این کاری بود که ما کردیم
یعنی وام سال ۹۷ گرفتیم رو خونه مون و انتقال دادیم یه خونه جدید
الان هفته آینده بهتر بشم باید برم درخواست سند جدید بدیم برای خونه
ایشالله تا اون موقع سند خونه جدیده میاد
اگه بازم سوالی بود در خدمتتون هستم