2777
2789
این هایی که من میخرم مستقیم از اانگلیس میفرستن خود ادمین اونجا فیلم میگره با فاکتور خرید و میفرسته ...

بله عزیزم نظر شمام محترم هستش

،اگه اعتماد دارید که خیلی خوبه همینجوری خرید کنید با هزینه خیلی کمتر

ولی من واقعیتش پیجی که مورد اعتمادم باشه پیدا نکردم البته و صد البته که پاساژ قائم تجریش خیلی پول اجاره مغازه میدن

میتونیم بگیم شاید هر کسی هم سبک زندگی خودش رو داره با یه چیزی خوشحال میشه یکی با چند تا خونه یکی با ...

اون خانم چیزی پرسید راجب گوشی منم جوابشو دادم اینکه باچی خوشحالی خوبه ولی اینکه واسه مردم زندگی کنی خیلی بد هست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم اینجا یه کاربری از من لیست لوازم ارایشی خواست منم گفتم همین،مگه کسی منو میشناسه که بخوام خودنم ...

عزیزم من شما رو نگفتم. چرا پیامها رو کامل نمیخونین و برداشت خودتون رو قاطی میکنین. من گفتم اگر بنظر اون دوستمون خودنمایی نیست منم یه پیام بگذارم...یکبار با دقت کامنت ها رو بخونین بعد نظر بدین

سلام دوستای خوبم 

اونایی که از خانومی خرید کردن میشه راهنمایی کنید

من یه سری وسیله مراقبت پوستی میخواستم سفارش بدم ولی هیچکدوم رو موجود نداشت، اونایی ک خرید میکنید ایا ب زودی موجود میشه ک صبر کنم؟

✳️تجربیات من از گرفتن وام مسکن زوجین

۱- اول حتما برین بانک تو تایم مناسب و با متصدی تسهیلات کامل صحبت کنید مبلغ دقیق وام و بپرسد ، اگه فرزند زیر ۱۸ سال دارید برای هر فرزند مبلغی به وام اضافه میشه و علاوه بر این وام جعاله هم میتونید بگیرید ترکیب این سه تا حداکثر مبلغ وام میشه 

حتما مبلغ دقیق و بپرسید بعد بگید مبلغ قسط و طی بازه ۱۰ ساله براتون حساب کنه ،و در نهایت به همسرتون بگین اگه به چشمتون میبینید یا علی بگید و برید دنبالش صبور باشین یه تصمیمی هست که هر دو گرفتین پس هر دو در کنار هم بمونید 🥰

۲-برای گرفتن وام مسکن حتما باید خودتون یه مبلغی داشته باشید برای پول اولیه ای که پرداخت میکنید و تو بهترین حالت به نظر من خونه ای که یک سوم مبلغش و وام پوشش بده توجیه اقتصادی خوبی داره 

۳- بعد اینکه مبلغو خودتون داشتین برین دنبال خونه،از همون لحظه اول به مشاور املاکتون و حتما ✅ خودتون به مالک هم اینو بگید که قراره وام زوجین بگیرید  الکی وقت همو نگیرید خیلی از مالک ها همکاری نمیکنن ( اینو بدونید که همکاری مالک تو پروسه وام خیلییی مهمه پس با رضایت خاطر از مالکتون پیگیر وام بشید )

۴- روز قولنامه برای چک وام زوجین تا میتونید زمان بخرید 

اسمش وام ده روزه هست ولی خیلی هم سخت کوش باشید یکماه زمان میبره 

۵- از قبل که بانک رفتین مدارک کامل برای وام و یادداشت کنید معمولا یه برگه چاپ شده است که بهتون میدن و حتما بعد قولنامه 

به مشاور املاک و مالک نشون بدین و بگید من این مدارک و لازم دارم 

تا کم و کسری های مدارکشان و کامل کنند ،تو این مورد معمولا مشاور املاک همراه شما میاد بانک و مدارک میده بانک تایید کنه و پروسه وام در گردش میوفته ( من عجله داشتم بجای ۲۰۰ تومن ۶۰۰ تومن دادم و بازرس خارج نوبت اومد تایید کرد ) 

۶- بعد اینکه بازرس بیاد و تایید کنه شما باید اوراق تسه بخرید که قیمتش مثل طلا به روزه و بر اساس مبلغ وام میگن شما چند برگ نیاز داری  برای وام من که ۱۰۶۰ بود حدودا ۳۴۰ شد مبلغ اوراق ما 

و برای خرید این اوراق حتما باید سجام ثبت نام کرده باشی 

( اگه بخای زودتر کارت انجام بشه میتونی قبل اومدن جواب بازرسی سجام ثبت نام کنی و اوراق بخری )

و بعد اومدن اوراق هم دیگه چند تا روال دیگه داره که کار بانکی هست 

دو تا دیگه هزینه متفرقه داری یک ده میلیون که تو بانک گرفتن از ما 

و دومی هزینه دفتر خونه که حدودا میشه ۳۵ اینا 

✳️ سند دو تا صادر میشه بنام هر زوج سه دونگ 

اگه قبلا وام گرفتین و هنوز تسویه نشده شما میتونید وام و به سند جدید انتقال بدین و تا سقف باقی مانده وام بگیرید 

این کاری بود که ما کردیم 

یعنی وام سال ۹۷ گرفتیم رو خونه مون و انتقال دادیم یه خونه جدید 

الان هفته آینده بهتر بشم باید برم درخواست سند جدید بدیم برای خونه  

ایشالله تا اون موقع سند خونه جدیده میاد 

اگه بازم سوالی بود در خدمتتون هستم 

سلام دوستای خوبم اونایی که از خانومی خرید کردن میشه راهنمایی کنیدمن یه سری وسیله مراقبت پوستی میخواس ...

ن عزیزم مشخص نیس

همون جنسارو سایت الانزا و روژا داره

الانزا بهتره

روژا یکم گرون تر میده

✳️تجربیات من از گرفتن وام مسکن زوجین۱- اول حتما برین بانک تو تایم مناسب و با متصدی تسهیلات کامل صحبت ...

عزیزم ما ب خونه خریدیم تو کرج ولی وام نگرفتیم 

میشه رو سند اون وام گرفت؟ 

من دوست دارم وام بگیریم ی خونه هر چند نقلی هم شده بخریم واسه سرمایه

این هایی که من میخرم مستقیم از اانگلیس میفرستن خود ادمین اونجا فیلم میگره با فاکتور خرید و میفرسته ...

میشه بفرستید ایدی گروه رو متشکرم

انسانیت دین خاصی ندارد،همین که در میان مردم زندگی کنیم ولی هیچگاه به کسی زخم زبان نزنیم،دروغ نگوییم و دلی را نشکنیم یعنی انسانیم.
سلام به تک تک دوستان عزیزم من قرار بود بیام و یه پست صفر تا صد در مورد وام زوجینی که تازه گرفته بودم ...

میشه هرزمان اوکی بودین راجب به وام بگذارید؟ممنون میشمد

انسانیت دین خاصی ندارد،همین که در میان مردم زندگی کنیم ولی هیچگاه به کسی زخم زبان نزنیم،دروغ نگوییم و دلی را نشکنیم یعنی انسانیم.
✳️تجربیات من از گرفتن وام مسکن زوجین۱- اول حتما برین بانک تو تایم مناسب و با متصدی تسهیلات کامل صحبت ...

مبارک باشه و بسلامتی و میمنت،عزیزم از ۹۶۰ وام زوجین خالص میشه روی چقدرش حساب کرد؟ و اینکه شما برای فرزندانتان هم وام گرفتید؟و اونم خالص چه مقدارش بهتون تعلق گرفت؟ممنونم از اطلاع رسانیتون

میشه بفرستید ایدی گروه رو متشکرم

عزیزم کلی نوشته بودم تاپیک به لطف دوستان گزارشکر ظاهرا ترکید هر چی فرستادم دیدم نمیاد

اولا اینکه حتما خودتون هم سرچ کنین. من حضوری نتونستم ازشون بخرم خواهرم مشهد هست و فروشگاه حضوری هم دارند.

شرایط خریدو حتما بپرسید ازشون و  من مدیون شما عزیزان  نباشم من صرفا تجربه خودمو میگم یکسال هست من هیچی دیگه از ایران نمیخرم چه ارایشی چه بهداشتی و لباس و... این گروه تل گرامیشون ایدی این خانم اسمشون پگاه هست بگین شما رو تو گروهشون اد کنند @Titish_ad

اسم گروهشم titish british هست و حدودا نزدیک 1200 ممبر داره و گروهش بازه یعنی همه مشتری ها توش حرف میزنن و بسته نیست. باز از ممبرها هم بپرسید من راضی هستم اخه مثلا ارایشی و شیگلم و همه رو نصف قیمت تو افرها میخره ...فقط اینکه یک یا دو ماه طول میکشه برسه ولی میگم که 1200 نفر دارن میخرن حتی عمده میخرن و خودشون پیج زدن میفروشن یا به در و همسایه و اشناهاشون خیلی ها از این طریق منبع درامد دارن...یه گروه هم هست همه خریدهاشون رو اونجا میفروشن یعنی از این خانم رژگونه میخرن 500 اونجا میفروشن 1 تومن فرضا

از بابت اصل بودن هم کاملا خیالتون راحت اینو دیگه من گارانتی میکنم که این خانم که از انگلیس خرید میکنه و پیج اینستا هم داره همه رو اصل میخره ...ولی نحوه و شرایط خرید دیگه دل بخواهی هست گلم. مثلا خیلی ها دوست ندارن یکماه دو ماه دیگه جنسشون برسه و میرن از اینستاشون میخرن. اینستا موجودی دارن و خب سریع دستتون میرسه. مثلا به عنوان مثال تو اینستا ابرسان سیمپل رو میدن 400 ولی شما توی تل گرامش میخری نهایت 200 این مدلیه عزیزم...همه شرایط رو از ادمینش بپرسین خودتون. من خواهرم مشهد از فروشگاه حضوریشون خرید زد پیج اینستاشونم titish british من از اینستا اوایل میخریدم ولی دیدم همه دارن از تل گرامشون نصف قیمت میخرن دیگه اینستا نرفتم راستش

گفتم منم دینم رو به تاپیک ادا کرده باشم. یه منبع درامد هم اینکه اگر برین تو گروه این خانمه میبینین خیلی ها فروشنده هستن و عمده تعداد بالا از این خانم میخرن و میبرن میفروشن..اگر کسی علاقه داشته باشه اینم یه منبع درامد میشه براش. بازم در موردش خودتون بپرسین چون منم مشتری یکساله هستم و البته 1200 تا ممبر داره از اونها هم مشورت بگیرین چون همه در حال صحبت با هم هستن و خرید میکنن . موفق باشین منم دعا کنین این روزها خیلی نیاز دارم به دعای شما

مثلا یکی بود تو گروهش معلم بود من دیدم چقدر جنس میخره ابرسان و مرطوب کننده و ریمل های سایز کوچیک اورجینال..مثلا ریمل سایز مینی برند لانکوم ...گفتم بهش برای مصرف خودت میخری گفت نه میبرم مدرسه به همکارام میفروشم این مدلی مثلا یه منبع درامد برا خودش درست کرده بود

البته اضافه کنم دوستان فقط این خانمه نیست اصلا تو تل گرام دنیایی هست که ما بی خبریم. هزاران گروه خرید از المان و امریکا و ...هست من خودم اول رفته بودم هر سری میگفتم مگه میشه مگه ممکنه...دیدم  بابا من چقدر عقبم همه دارن این مدلی میخرن  . و من چقدر عقبم ...

2810