2777
2789
دوستان عزیزی که محصل دارین یه موردی رو خدمتتون عرض کنم پارسال پسرم پیش دبستانی بود طبق لیست اموزشگاه ...

دقیقا با حرفت موافقم 

اصلا نیازی به خریدهای آنچنانی برای مدرسه رفتن نیست 

چون بچه ها خیلی چیزا رو گم‌ می کنند 

من هر سال یه دفتر دیکته یه دفتر ریاضی و دو تا دفتر دیگه میگیرم کلا میشه چهار تا دفتر هر وقت تموم شد دوباره براش میگیرم 

برگه آچار که همیشه خودم دارم 

خودکار و مداد و پاک کن هم همسرم سهمیه داره از همون ها استفاده می کنه همیشه کلی خودکار و مداد و غلط گیر و اینا تو خونمون هم هست 

جا مدادای هم براش از این کیف مشکی کوچولوها خریدم هم جنسش از جامدادی ها بهتر هم خیلی جادار دو سال هم هست داره امسال هم از همون استفاده می کنه 

کیف هم پارسال براش کیف جنس خوب گرفتیم تا وقتی سالم باشه از همون استفاده می کنه چون مشکی ساده است تا  پایه های بالا هم قابل. استفاده است 

قمقمه از واجبات چون این ها تو آبخوری با دهن آب میخورن مخصوصا پسرا هیچ کدوم هم دست هاشون رو خوب نمیشورن 

پسر من چهارمه مدرسه اش تا ساعت دو و ربع هست باید ناهار ببره 

مدرسه گفت ظرف غذا آوردیم بیاین بگیرید رفتیم برای فرمش گفتن ظرف غذا هم بگیرید گفتم داریم مال دوران مجردی خودم بود بیست سال پیش گفت اگه استیل یا روحی هست اکیه پسر من اصلا اهل تجملات نیست کلا همه چی رو ساده دوست داره و گیر نمیده فلان چیز رو میخوام یهو من رو کشید کنار گفت مامان اون ظرف رو میگی گفتم آره گفت اون رو من نمیبرم گفتم چرا گفت یه کم درب داغون 😂😂😂😂گفتم باشه برات برمیدارم دیگه ۲۷۰ تومن دادم ظرف غذا آنقدر ذوق کرد 

به همسرم هم گفتم گفت خوب کردی دیگه بزرگ شده حالا موقع غذا خجالت می کشید 

ولی دفتراش و اینا رو همه رو ساده برمیداریم

مداد رنگی هم دوازده رنگ براشون کافیه 

جعبه فلزی هم نگیرید الکی هزینه می کنید جاگیر هم هست همون معمولی ها رو بزارن تو جامدادی پلاستیکی ها خیلی بهتر  

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام سلام ببخشید من درو ببندم، فک کنم اشتباه اومدم. فقط دو تا رون مرغ اینجا افتاده بردارم برم بوی اد ...

سلام عزیزم اینجا همه پیشنهادهاشون برای مدیریت اقتصادی هست کسی کسی و نمی‌شناسه کلاس هم نمیذاره،، بعضی چیزها گرون و با کیفیت بخری چندین سال شمارو جلو میندازه 

من خودم همون کیف و کفش چرم که گفت ۵سال و نیمه دارم نه قیافه ش از مد افتاده نه خراب شده 

بذارید ی مثال هم بزنم:: من دانشجو بودم ی دوستی دارم خدا حفظش کنه هر یکی دوماه یکبار کیف می‌خرید، ۲۰هزار ،۱۵،۲۵هزار۳۰هزار و... وقتی سال دوم دانشگاه شروع شد من ی کیف خریدم ۸۸هزار که اون موقع گرون محسوب میشد جادار بود دوخت و یراق با کیفیتی داشت همون سه سال دانشگاه و سه سال بعدش ک سرکارم میرفتم استفاده کردم (۶سال) باز هم سالم بود فقط روش رفته بود، حالا شما حساب کن دوست من ب فرض سالی سه تا کیف میخریدشایدم بیشتر یادم نمیاد، متوسط قیمت هر کدوم ۲۵هزار، سالی 75هزار برای چهار سال ۳۰۰هزا حالا اینو درنظر بگیریم که قیمتها ثابت بوده باشه ، تقریباً ۴برابر پول کیف منو داد کیفهای متنوع ک زود خراب میشدن و از مد میفتادن اینجوری ببینید چقدر در هزینه‌ها اسراف میشه 

اگر بتونید ی جنس با کیفیت ساده بگیرید امکان از مد افتادنش خیلی پایین هم باشه کلی از هزینه ها صرفه جویی کردین

دقیقا با حرفت موافقم اصلا نیازی به خریدهای آنچنانی برای مدرسه رفتن نیست چون بچه ها خیلی چیزا رو گم‌ ...

دقیقاً همینطوره من خودم بچه بودم چقدر وسیله گم میکردم بهتره برای بچه ها وسیله های ساده با کیفیت در اندازه نیازشان بخریم که اونا هم صرفه جویی و سالم و اقتصادی زندگی کردن و یاد بگیرند

سلام دوستان من شدیدا به دلگرمیتون احتیاج دارم تورو خدا ساده رد نشین حالم خوب نیسمن و همسرم امسال به ...

سلام عزیز 

اولش که گفتی تورو خدا ساده رد نشین حالم بده 

فک کردم خدای نکرده ،دور از جون اتفاق بدی افتاده 

اگه در توان همسرت نبود که نمی‌خرید 

به قول پدرم پول در راه خوشی خرج بشه 

حالشو ببر  

من اون وقتا که پول خط و گوشی هم قیمت چنتا سکه بود،بله تعجب نکنید چنتا سکه  فروختمش دادم پول پیش خونه که عروسی بگیریم 

بعد تر هم گوشی ساده گرفتم 

به خودم گفتم برم یه گوشی خوب بخرم  

همسر گفت بیا مال منو بردار تو که زیاد علاقه به گوشی نداری. 

یک نگاهی بهش کردم و حرف بهش زدم که دفعه آخرش باشه  

گفتم به خاطر زندگیم فداکاری کردم وگرنه لیاقت بهترینها رو دارم 

عزیزم سایه nakedابرسان کلینیکپنکک مکپودر فیکس لورا مرسیریمل پرایمر بنفیتبراش و پد ریل تکنیکاسپری فی ...

چقدر ریمل رو گرون خریدی عزیزم. من خودم از یک پیج معروف که بلاگر ها تبلیغ میکنن و گروه تل گرامی هم دارن خریدامو میکنم. این ریمل رو تو اف زیاد 700 خریدم. البته اینم بگم اینا هم تو پیجشون گرون تر میدن ولی یه گروه تلگرام ی دارن اونجا رو من دارم و از تل گرگرام شون میخرم منتهی یک ماه دو ماه میکشه تا برسونه وسیله رو و نزدیک 1500 تا هم عضو دارن. من قبلا خونمون مشهد بود حضوری هم میخریدم چون مغازه دارن اونجا ..الان فقط از تل گرامشون میخرم

ببخشید بچه ها من قصد خودنمایی به گفته پستهای صفحه قبل یکی از دوستان نداشتم، فقط گفتم از پیج های معتبر و گروه های تلگ رامی که مسافری جنس میارن  هم میتونین خرید کنین اینجوری خیلی خیلی بهتون کمک میشه و چیزهای گرون رو ارزون تر میخرین

چقدر ریمل رو گرون خریدی عزیزم. من خودم از یک پیج معروف که بلاگر ها تبلیغ میکنن و گروه تل گرامی هم دا ...

عزیزم من از چند تا از مغازه های کنار هم پرسیدم همه قیمتش همین بود ،واقعیتش من لوازم ارایش از پیج نمیتونم اعتماد کنم گلم ،ولی به اصل بودن جنسای پاساژ قائم اعتماد دارم

سلام دوستای باتجربه و اقتصادی من .میدونید که سود وام ودیعه مسکن ۲۳درصد و پنج ساله یعنی برای ۱۰۰میلیون تقریبا۵۷میلیون بهره باید بدی حالا با این حال بنظرتون درخواست بدم خوبه یانه

سلام به تک تک دوستان عزیزم 

من قرار بود بیام و یه پست صفر تا صد در مورد وام زوجینی که تازه گرفته بودم بنویسم و جزییات و براتون بنویسم 

ولی کلا از کاتریکس خارج شدم از اونجایی که موتورمون که گفتم برای خونه فروختیم ( عملا نفروخته بودیم بنده خدا بیعانه زد ) لحظه آخر پشیمون شد البته گفت پولم نرسیده دیگه الله و اعلم 

و ما تو امپاس شدید افتادیم 

دیگه مغزم یاری نوشتن نمیکرد 

تا چک پاس شد و بعد پیگیر شدید وام بودم 

مستاجر اومد برا خونه و خلاصه هزینه های زیاد دفتر خونه رو داستیم 

واقعا بعد سند زدن یه اخیششششش بلند تو دلم گفتم 

و خوشحالی و خستگی در کردن این پروسه قرار بود این هفته بریم شمال 

که خیلی یهویی دلدرد خیلی شدید شدم و بیمارستان و عمل اورژانسی کیسه صفرا 

الان یک هفته اس از عملم میگذره و کم کم رو به بهبودم 

خدا ایشالله همسرم و سالم و سلامت نگه داره و بهش توان مضاعف بده و خیر دنیا ‌و آخرت بده 

با وجودی که میدونستم چقد تحت فشار مالی هست 

ولی منو برد بهترین بیمارستان خصوصی مشهد و با یکی از بهترین دکترا برام وقت عمل گرفت 

عزیزم من از چند تا از مغازه های کنار هم پرسیدم همه قیمتش همین بود ،واقعیتش من لوازم ارایش از پیج نمی ...

این هایی که من میخرم مستقیم از اانگلیس میفرستن  خود ادمین اونجا فیلم میگره با فاکتور خرید و میفرسته برات و و بلاگرهای بزرگ تبلیغشون رو کردن و خودشون تو  تلگر امشون 1500 نفر عضو دارن میخرن و نظر میذارن همه ممبرها که نمیتونه فیک باشه!!! همه هم دارن میخرن تند تند ....چون اصلا کسی به این روش خرید اشنای نداره من خودمم اول نمیدونستم چنین گروه هایی هست ... نظر شما محترمه ولی من به این روش  که خود ادمین مقیم جنس میفرسته بیشتر اعتماد دارم تا مغازه هایی که فیک میفروشن اکثرا 

سلام به تک تک دوستان عزیزم 

من قرار بود بیام و یه پست صفر تا صد در مورد وام زوجینی که تازه گرفته بودم بنویسم و جزییات و براتون بنویسم 

ولی کلا از کاتریکس خارج شدم از اونجایی که موتورمون که گفتم برای خونه فروختیم ( عملا نفروخته بودیم بنده خدا بیعانه زد ) لحظه آخر پشیمون شد البته گفت پولم نرسیده دیگه الله و اعلم 

و ما تو امپاس شدید افتادیم 

دیگه مغزم یاری نوشتن نمیکرد 

تا چک پاس شد و بعد پیگیر شدید وام بودم 

مستاجر اومد برا خونه و خلاصه هزینه های زیاد دفتر خونه رو داستیم 

واقعا بعد سند زدن یه اخیششششش بلند تو دلم گفتم 

و خوشحالی و خستگی در کردن این پروسه قرار بود این هفته بریم شمال 

که خیلی یهویی دلدرد خیلی شدید شدم و بیمارستان و عمل اورژانسی کیسه صفرا 

الان یک هفته اس از عملم میگذره و کم کم رو به بهبودم 

خدا ایشالله همسرم و سالم و سلامت نگه داره و بهش توان مضاعف بده و خیر دنیا ‌و آخرت بده 

با وجودی که میدونستم چقد تحت فشار مالی هست 

ولی منو برد بهترین بیمارستان خصوصی مشهد و با یکی از بهترین دکترا برام وقت عمل گرفت 

تو حالت عادی زندگی واقعا شاید میگفتم وظیفه اش بوده و به چشمم خیلی نمیومد ولی خودم شرایط این روزامون و میتونم درک کنم 😔

حالا تو پست بعدیم صفر تا صد تجربه وام مسکن و براتون مینویسم 

چقدر ریمل رو گرون خریدی عزیزم. من خودم از یک پیج معروف که بلاگر ها تبلیغ میکنن و گروه تل گرامی هم دا ...

عزیزم اینجا یه کاربری از من لیست لوازم ارایشی خواست منم گفتم همین

،مگه کسی منو میشناسه که بخوام خودنمایی کنم اینجا

من صد بار تو پستای قبلیم گفتم که ماشینمون پراید هستش و چندین بار گفتم بچه ها من اصلا مسافرت نمیرم و نرفتم و انگار عادت کردم به مسافرت نکردن،خب این کجاش خودنمایه بچه ها؟چرا فقط لوازم ارایشو میبینید ولی اینکه میگم زندگیم به مسافرت نرفتن عادت کرده نمیبینید؟

من بعد این همه قسط ،این همه خودم همه چی درست کردن، از مربا و ترشی و تا هر زحمت دیگه ای.....وقتی بجز خونه ای که نشستم اجاره دو تا خونه دیگه میگیرم اونم با زحمت خریدیم و وقتی هنوز یه بارم حتی مشهدم نرفتم چه اشکالی داره لوازم ارایشی بخرم برا چند وقت که هر دفعه نرم کلی پول ارایشگاه بدم

حالا من نمیگم کارم درسته یا غلط شاید یکی بگه برا منی که ماشینم پرایده و یا اصلا درست نیست که ادم مسافرت نره ولی لوازم ارایشی بخره

منم کامل نیستم اومدم یاد بگیرم من قبل از اشنایی با تاپیک ندونستم که مسافرت جز واجباته الان متوجه شدم چون من مجردی هم با خانواده مسافرت نمیرفتیم والانم نمیرم

اینجا خیلیا هستن که میگن ماشین شاسی دارن و خودشون یا همسرشون ماهی ۶۰ تومن درامد دارن پس منم باید بگم بچه ها اینارو نگید چون میشه خودنمایی

2810