2777
2789
آره عزیزم حرف حق زدی من ۵سال و نیم پیش موقع خرید عقدم کیف و کفش چرم خریدم فکر کنم اون موقع شد ۵۰۰یا ...

دقیقا همینه عزیزم بجای ده تا کیف بی‌کیفیت یدونه خوب آدم بخره خیلی بهتره

همه‌چیز همینه

شما حتی کرم مارک خوب به پوستت هم بزنی تاثیر بهتری داره تا کرم ارزون

زندگی آونگی‌ست میان رنج و ملال
لیلیثث جان من خیلی حرفتون رو قبول دارم باور میکنی کیف و کفش چرمی که ۸ سال پیش خریدم هنوز شیکه و هنوز ...

عزیزم من کت دارم مال ۴ سال پیشه هنوز قشنگه کاملا نو مونده

هرجا هم میرم همه میگن از کجا خریدی

واقعا تاثیر داره یا عطر شما یه عطر گرون بخر با یه پاف زدن همه میپرسن عطرت چیه

حتی لباس رو میشوری باز بوی عطر میاد 

کلا همه‌چیز همینه من حتی رنگ مو هم جای گرون میدم دو برابر پول میدم اما حداقل مطمئنم خراب نمیشه موهام

هیچوقت هم دوباره نمیرم رنگساژ کنم چون رنگش اصلا تغییر نمیکنه

زندگی آونگی‌ست میان رنج و ملال

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم اگه همسرتون به سن ۴۰رسیده دو سال رو بیمه شرکتی پرداخت کنید که با اون ۱۸ سال سابقه اش بشه ۲۰سال ...

سلام . سار چشمه جان من دقیقا باید از شهریور بیمه اجباری پرداخت کنم تا ۲۰ سال بشه لطف میکنید  چجوری باید بیمه پرداخت بشه من خودم سرکار نمیرم ولی میخوام از یک شرکت بیمه ام را پرداخت کنم 

من اومدم باز با ادرس🤣عزیزم تو گوگل بزن پوشاک پکن دوتا شعبه داره یکی تو کمالشهر کرج نبش میلاد ۱۱یه ش ...

عزیزم برای خودت از کجا لباس میخری با ادرس لطفا؟کرج جایی میشناسی عزیزم؟

جایی دورتر از خودم ایستاده ام،به تماشای کسی که جای من زندگی میکند.                                                                   چه بی رحمانه تنهاست و چه به ناچار قوی  

لایک 

به دست میاری، بهتر از چیزهایی که از دست دادی، اندکی صبر.!🤍🌱 🕊🌿                                                                    تا اینجاش که خُــ♡ــدا بوده از اینجا به بَعدشم خُــ♡ـــدا هَست✨️♥️️.                                             
اول از پستتون رد شدم ولی دیدم خیلیا تشویق کردن دوباره برگشتم تا جواب بدم اینکه تو تراس نگه داشتید و ...

الان من گلامو هفته ای دو بار اب میدم کمه؟ برگ های پایینی زرد شدن نشونه چیه ؟

عزیزم من کت دارم مال ۴ سال پیشه هنوز قشنگه کاملا نو موندههرجا هم میرم همه میگن از کجا خریدیواقعا تاث ...

این دیدگاه باعث شده خییلی ازخریداضافه جلوگیری کنم

یکی بخرخوب بخر دقیقا همینه

همسرادمم میفهمه زنم گرون پوشه یکی میخره خوب میخره خیلی روی اعتمادبنفس ادم اثرداره

من تاحالااینطوری نبودم راستش کللی مانتوولباس و..اماواقعا معلوم بودفقط خریدم بندازم یه گوشه  کیفیتش نمیگم بد اما خوب خوبم نبوده

امسال خیلی تغییرکرده ذهنم شکرخدا هیچی نخریدم بقیه روهم بخشیدم فعلا هم چیزی نیازندارم

ویه تجربه دیگه دورخرید اینترنتی روخط کشیدم 

الهی ربی ومن لی غیرک💖
اینارو میگم پلاک آنلاین خریدم فاکتور داشت۳۹۰سوت این گوشواره حضوری خریدم ۳۵۰سوت فاکتور و ... نداشت تا ...

انلاین ازکجاخریدی عزیزم

شهرماواقعا امکان خریدطلاکم اجرت نیست

میپرسی اجرت پایین دارید یه جوری نگاه میکنن انگار قاتلی😁

الهی ربی ومن لی غیرک💖
الان من گلامو هفته ای دو بار اب میدم کمه؟ برگ های پایینی زرد شدن نشونه چیه ؟

از پر ابیه احتمالا. چون تو خونه فضا فرق میکنه تو خونه هفته ای یکبار یه لیوان آب. ولی هر روز برگ

شو اسپری کنید. گلخونه چون گلدون رو زمین هست از زیر تخلیه میشه. ولی خونه میره تو زیر گلدون باعث پوسیدگی ریشه میشه. 

سلام دوستان من شدیدا به دلگرمیتون احتیاج دارم تورو خدا ساده رد نشین حالم خوب نیسمن و همسرم امسال به ...

عزیزدلم برای خودت ارزش قائل باش 

چرا فکر میکنی ارزش داشتن یه گوشی ۶۵ تومنی رو نداری؟ 

مردا هرچی بیشتر تو سختی بیفتن بیشتر قدر زنشونو میدونن

ببخشید رک گفتم🙏🏻

بی حد و اندازه عاشق شوهرمم و بعد چندسال زندگی تازه قدرشو میدونم از خدا ممنونم که منو متوجه عشقِ شوهرم کرد❤️ خواهرشوهر و مادرشوهر عزیزم اگر منو اینجا پیدا کردید، یاد اذیت های خودتون بیفتید 😢
عزیزم من کت دارم مال ۴ سال پیشه هنوز قشنگه کاملا نو موندههرجا هم میرم همه میگن از کجا خریدیواقعا تاث ...

بیشتربنویس برامون خیلی دوست دارم این سبک رو🥰

اگرتهران یاکرجی آدرس مانتو فروشی یالباس توخونه ای ،کفش و...که تهیه میکنی لطفابرامون بزار عزیزم

الهی ربی ومن لی غیرک💖
سلام دوستان من شدیدا به دلگرمیتون احتیاج دارم تورو خدا ساده رد نشین حالم خوب نیسمن و همسرم امسال به ...

مبارکت باشه عزیزم کیفش روببر

ما برعکس شماییم من حتی کت وشلوارهمسرموبراش میخرم چون اصلابه این چیزا اهمیت نمیده محل کارشم همه شیک وتمیز خودشم سمتش کم نیست نمیدونم این😔 مردچراظاهراصلابراش مهم نیست....

قصدم اینه ان شاالله براش گوشی بخرم خداتوان بده بهم

الهی ربی ومن لی غیرک💖
2810