2777
2789
سلام خانما خوبین من چند وقت پیش گوشواره نوزادی خریدم ۳۵۰سوت طلافروشی بهم فاکتور و هیچی ندادگفت زیر ی ...

اینارو میگم پلاک آنلاین خریدم فاکتور داشت۳۹۰سوت این گوشواره حضوری خریدم ۳۵۰سوت فاکتور و ... نداشت تازه پلاک و وزن کردم بهم گفت ۳۸۰سوت؟؟؟ نظرتون چیه؟؟!!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سامسونگهs24

خیلی گوشی خوبیه عزیزم مبارکت باشه

چجوری دلت میاد این گوشی رو با گوشی سه تومنی مقایسه کنی آخه😂

یکی از راه‌های پس‌انداز اصلا خرید مارک و گرونه

شما یبار هزینه می‌کنی چند سال برات کار می‌کنه

یه کفش مارک رو با کفش معمولی مقایسه کن ببین چقدر تفاوت داره

پول جمع می‌کنیم که تو آسایش و رفاه زندگی کنیم

زندگی آونگی‌ست میان رنج و ملال
اینارو میگم پلاک آنلاین خریدم فاکتور داشت۳۹۰سوت این گوشواره حضوری خریدم ۳۵۰سوت فاکتور و ... نداشت تا ...

سلام عزیزم 

من خیلی خیلی از این وزن ها طلا گرفتم ،چه قبلا که فروختم ،چه الان که دارمشون،نزدیک ۵۰ تا پلاک زیر یک گرم دارم، مثلا ۴۰۰ سوت ۳۰۰ سوت ۶۰۰ سوت ... هیچ کدوم بهم فاکتور ندادن و همشونم بردم یه بار بفروشم مشکلی نداشتن

معمولا زیر یک گرم فاکتور نمیدن به خاطر مالیات 

اصلا مهم نیس عزیزم نگران نباش

اینارو میگم پلاک آنلاین خریدم فاکتور داشت۳۹۰سوت این گوشواره حضوری خریدم ۳۵۰سوت فاکتور و ... نداشت تا ...

ولی این که وزن رو بهتون دروغ گفته اون مساله دیگه یحثش جداس،من فکر کردم میگید که چون که فاکتور نداره نگرانید

خیلی گوشی خوبیه عزیزم مبارکت باشهچجوری دلت میاد این گوشی رو با گوشی سه تومنی مقایسه کنی آخه😂یکی از ...

آره عزیزم حرف حق زدی من ۵سال و نیم پیش موقع خرید عقدم کیف و کفش چرم خریدم فکر کنم اون موقع شد ۵۰۰یا ۷۰۰جفتش باهم،، چقدرهم استفاده کردم الان کفشم نو نو هست کیفمم تازه گذاشتم کنار اونم سالمه البته فقط دورش ی کم رفته اونم معلوم نیست تازه همه جا هم استفاده کردم مخصوصا کیف و 

وقتی ی جنس گرون و با کیفیت می‌خری کلی تو رو از زندگی جلو میندازه و ب قول شما ی جور پس اندازه

ولی این که وزن رو بهتون دروغ گفته اون مساله دیگه یحثش جداس،من فکر کردم میگید که چون که فاکتور نداره ...

اون پلاک و از مهرگلد خریدم آنلاین فاکتور هم داشت اما این طلا فروشی وزن کرد گفت ۳۸۰سوت ده سوت پایین تر🙄🙄😐

اون پلاک و از مهرگلد خریدم آنلاین فاکتور هم داشت اما این طلا فروشی وزن کرد گفت ۳۸۰سوت ده سوت پایین ت ...

اره عزیزم زیاد از این کارا میکنن متاسفانه

دیگه بشه تجربه برا بعدا که حتما طلا رو بعدش از مغازه کناری وزن کنی

سلام‌معصومه جون تروخدا صفحه قبلی جواب پستمو بده

فدات شم اعلاناتم پر ...گم کردم سوالت رو ....اونجارو خوندم که گفتی خانواده ام نیاز دارند بهشون کمک میکنم 

تگ کن رو سوالات عزیزم 

خیلی گوشی خوبیه عزیزم مبارکت باشهچجوری دلت میاد این گوشی رو با گوشی سه تومنی مقایسه کنی آخه😂یکی از ...

لیلیثث جان من خیلی حرفتون رو قبول دارم باور میکنی کیف و کفش چرمی که ۸ سال پیش خریدم هنوز شیکه و هنوز میپوشم

2810