سلام دوستان نادیده و عزیز من💗🌸
امروز یه ایده پولسازی میخوام بهتون بدم انقدر این ایده گسترده هست که چندین ایده از توش درمیاد😄
🚩ایده خشک کردن میوه🚩
اشتباه نکنید منظور من اون میوه خشک کردن که خیلی زیاد شده نیست.
اول سرمایه مورد نیاز این ایده:
یک دستگاه خشک کن
مواد اولیه
بعضیاتون این دستگاه رو خونگی دارید برای شروع همون خوبه
اما اصل مطلب
ببینید کلا تو اینستا چیزای گوگولی خیلی راحت تر فروش میره و وقتی خشک باشه راحت میتونید پست کنید نگه داری کنید
حالا چیزی که هست میوه خشک خیلی زیاد شده و رقیب های قدرتمند هستند(تو هرکاری هست) اما اگر کنار این میوه خشک یک چیز نوآورانه بزارید مثل "بستنی خشک" فروش خیلی خوبی داره و قیمتی که پاتون درمیاد خیلی پایین تره و فروشش راحته.
حالا چیزی که میخوام بهتون بگم که شاید کمتر شنیده باشید "میگو خشک" هست
میوه خشک و بستنی خشک سود میلیاردی نداره
اما میگو خشک درآمد میلیاردی داره.
اگر شهرهای جنوبی هستید حتما اطرافتون دیدین کسایی که این کارو میکنن میگو رو میگیرن میجوشونن و تو سایه خشک میکنن
دستگاهش هم هست که با دستگاه در وزن بالا میشه این کارو انجام داد.
تو تهران آجیل فروشی ها برای این میگو خشک سر و دست میشکنن(مدتی خودم باهاشون در ارتباط بودم) حالا میگو خشک چندین مدل داره
با سیب زمینی هست
خالص هست
نیمه خشک هست
به صورت آجیلی جایگزین خوبی برای بچه ها به جای چیپس و پفک هست. و باهاش غذا هم درست میکنن خب خیلیا دوس دارن خیلیا دوس ندارن. اما ک*شورهای عربی به شدت خواهانش هستند برای همین این میگو خشک صادر میشه. و درآمد میلیاردی دقیقا از همین جاست. من افراد زیادی رو میشناسم که کار کردن یا دارن کار میکنن. کارخونه زدن. یا خانوم هایی رو میشناسم که تو آشپزخونه خودشون در ابعاد کم درست میکنن کیلویی ۳۰۰ تا ۵۰۰ میفروشن
هر پنج کیلو میگو تازه یک کیلو میگو خشک میده
میگو تازه ریز نه اون گرونا
میگویی که برای این کار استفاده میشه کیلو ۳۰ت هم نیست.
فرد نزدیک من این شغلش هست ماشالا الان دو تا خونه عالی خریده و ماشین شاسی.
خلاصه که خشک کردن یکی از روش های تجارت مواد غذایی هست در هر ابعادی چه تو آشپزخونه یه خانوم کدبانو و هنرمند چه تو کارخونه یه خانوم تاجر.
اینم از اون شغل هایی هست که به ظاهرش نمیاد انقدر درآمد و خریدار داشته باشه.
امیدوارم چراغی تو ذهن شما روشن شه💗🌸
پر برکت و پر روزی باشید💪