2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام خانما 

دو تا سوال داشتم 

توی قم جایی طلا فروش میشناسید بدون اجرت می‌خوام؟

یه سوال دیگه هم اینکه من یه جا پیدا کردم سکه پارسیان ۱۰۰ بالای تابلو میده 

ینی برای وکیوم ۱۰۰ میگیره 

جای دیگه که کمتر بگیره میشناسید ؟ البته تو قم 

حالا من خودم اینجا رو هم تازه پیدا کردم قبلاً ۲۰۰ میدادم 🤭

خب منم یه کاری کردمخونه ایی که داشتم رو دادم تمام رهنو یه وام مسکن گرفتمماشین و طلام رو فروختمیه واح ...

مبارک باشه 

من متوجه نشدم 

الان سه واحد دارید؟

اون سومی رو چ جور خریدین 

فقط با پول رهن؟

خیلی سخت گذشت تا فهمیدم هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست 
صبا مال بغل پست خونه لشگر طبقه اول طلای قاسمیشیدا مامان کارن۳.۵درصده عزیزمساعت ۵تا ۸ عصر

ماشالله چقدر زرنگی شما همه تهران و کرج رو بلدی👏👏

سلام وقتتون بخیر،چند ماهی میشه تاپیک رو میخونم و ازتون خیلی چیزها یاد گرفتم و واقعا تحسینتون میکنم م ...

سلام عزیزم، یه هنری رو شروع کنید به یادگیری و بعد داخل خونه روزی یکی دو ساعت خودتونو باهاش سرگرم کنید و حتی بعد مدتی میتونید ازش درآمدزایی کنید، 

حتما ورزش و پیاده روی روزانه داشته باشید.

لیستی از آرزوهاتون و لیستی از مواردی که خوشحالتون میکنه بنویسید بذارید جلوی چشم خودتون و همسرتون،

ارتباط معنویتونو قویتر کنید،

پادکستهای انگیزشی گوش کنید،

عضو کتابخونه بشید و هر هفته یکی دو بار از فضا و محیط اونجا استفاده کنید.

اگه تهران هستید هر محله سرای محله و هر منطقه فرهنگسرا داره که انواع کلاسها با کمترین شهریه برگزار میکنن میتونید از امکاناتشون استفاده کنید،

با دخترتون برای هر روز یه برنامه سرگرم کننده بچینید و انجامش بدید،

خیلی کارها هست که برای فرار از روزمره گی (روزمرگی) میشه انجام بدید، مهم داشتن انگیزه است، برای خوشحال و پرامید بودن نیاز به خواهر یا دوست ندارید چه بسا که بودنشون گاهی باعث کلی دردسر میشه اگه از جنس آدمهای سمی باشن

کرجو نهاما تا کوچه پس کوچه های کل تهرانو بلدم🙊

خیلی خوبه اینجوری 

عزیزم خودتون کجای تهران هستین 

خونه خودتون یا مستاجر

عزیزم شما این پول هفتگی رو چطور پس انداز میکنید که ارزشش کم نشه تا عید ؟من خودم ریختم تو صندوق لبخن ...

والله یا وسیله موردنیاز و ضروری تو خونه رو میخریم یا طلا یا جمع میکنیم یه طلای سنگین بشه. 

پس‌انداز ۵۲ هفته‌ای، هر سه‌شنبه، به همراه دوستان
سلام به نازنینان❤️سه شنبه این هفته میشه هفته ۳۰ از هفته ۵۲مبلغ پس انداز ۳۰۰ هزار تومنبا مبلغ چهار می ...

سلام به روی ماه شما🥰

امروز سه شنبه و هفته ۳۱ از هفته ۵۲ هستش 

مبلغ پس انداز ۳۱۰ هزار تومن 

با مبلغ چهار میلیون و ۶۷۰ هزار تومن قبل 

میشه: چهار میلیون و ۹۸۰ هزار تومن 

دلهاتون شاد، تن تون سلامت و لبهاتون خندان🌻

@rokin    

پس‌انداز ۵۲ هفته‌ای، هر سه‌شنبه، به همراه دوستان
سلام وقتتون بخیر،چند ماهی میشه تاپیک رو میخونم و ازتون خیلی چیزها یاد گرفتم و واقعا تحسینتون میکنم م ...

سلام .چون من این حال شما تجربه کردم درکتون میکنم 

سریعترین راه که بتونه از این حال درتون بیاره ثبت نام باشگاه هست چون باشگاه باید هر هفته سه روز برید ولی پیاده روی  این اجبار نداره  ولی اگه امکانش ندارید میتونید هر شب برید مسجد نماز جماعت شرکت کنید خیلی توی روحیه اتون اثر می‌گذاره بعد یکم که حال و هواتون عوض شد باید یک هنر یاد بگیرید و انجامش بدید ولی آدم در کل اجتماعی هستو نیاز به دوست داره 

باید بتونید توی همون مسجد یا باشگاه یک دوست پیدا کنید در حد پنج دقیقه صحبت کنید اینجوری حال و هواتون عوض میشه . موفق باشید 

باشگاه

ادامه تحصیل

کلاس هنری

کلاس زبان مثلا ترکی

من خودم کلاس ترکی استانبولی و خیاطی میرفتم خیلی خوش میگذشت

مشاوره رایگان پوستی + ارسال رایگان محصولات به همه جای ایرانhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9427706/مراقبت-پوست-با-انواع-ماسک-ورقه-ایضدجوشضدچروکآبرسان
دقیقا همینطوره منم مثه شمام کیف مدرسه ی پسرمو که پارچه و یراق آلاتش خارجیه،مغازه میداد ۸۹۰ من از تول ...

مبارک باشه عکس کفش رو هم میفرستی؟؟؟؟

لایک نکنیدلطفاااااا  خدایا تو بساز توبسازی قشنگتره
2810