2777
2789
سلام دوستان لطفا هرکسی میدونه ممنون میشم راهنمایی کنه یا مامان سبحان عزیز لطفا جواب بدن خواهرشوهرم 2 ...

بریدصندوق های قرض الحسنه بدون یه ریال پولتون نقدکنیدفقط ایرادش اینه چندروزبایدتوحساب بمونن مثلا صندوق قرض الحسنه نور . ایرانیان.....

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام دوستان من شدیدا به دلگرمیتون احتیاج دارم تورو خدا ساده رد نشین حالم خوب نیسمن و همسرم امسال به ...

۶۵ تومنو من میدادم طلا گوشی مهم نیست نمیدونم شاید من خیلی اقتصادیم ولی گوشی دستم ۴ تومنه چیزی ک واسم مهم نیست گوشی هست

سلام به همه خوبيددددددددد😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍خانوما من دنبال أينم كه بتونم كسب و كار خونگي راه بند ...

عزیزم این تاپیک دورهمی هم داره ؟اگه داره بگین من هم چه جوری اضافه بشم ممنونم 

خدایا کربلا رو میخوام من رو برسون به امام حسین جانم (دوستان هرکی امضام رو خوند برام صلوات بفرسته ممنونم 💚💚
من که مصرف اینترنتم فاجعه است انگار به بانک مرکزی وصلم 😂😂😂بسته ۷۵ گیگ میگیرم سیصد و ده تومن فکر ک ...

ماشالا مصرف شما که از من زیاده

منم فیلم زیاد میبینم ترکیه ای زبان اصلی دوست دارم 

تصمیم گرفتم مصرف نتو کم کنم هم به کارام برسم هم صرفه جویی 

من بسته صبگاهی میزنم ۱۵هزار ۱۲گیگ ۶صبح تا ۱۲ظهر همراه اول 

سلام‌معصومه جون تروخدا صفحه قبلی جواب پستمو بده

قورباغه عزیز( این چه اسمی اخه دختر  )

شما هم پولت کم....هم میخای به خانوادت کمک کنی....هم میخای پس انداز کنی.....

پس باید خیلی  مویرگی و با سیاست بری جلو

نباید می گفتی واسه دندون پول جمع می کنم....دندون کلا گرون قیمت خدماتش....الان همسرتون فک میکنه کم کم 30 تومن جمع کردی...هزینه دندون با همسرتون  از نظر من

وام بلو رو خودتون بر میداشتین و اصلا صداشم در نمی اوردین...800 تومن چیزی نبود از پس انداز پرداخت میکردین...عوضش می تونستی یه تکه طلا مخفی بخری

بعدم اینکه مردا نتیجه گرا هستن...میخان جلوه پول رو ببینن

من بودم...یک ماه کل 3 تومن خرج میکردم...واسه بچه هم لباس میخریدم...جلوی خودش از نایلونش درش می اوردم...که نویی اش ببینه

ماه بعد 1 تومن خرج میکردم...2 تومن پس انداز...با اون یه تومن یه رژ قرمز میخریدم....هی فرت فرت رژ می زدم تو خونه و جلوی چشش

ماه بعد2 تومن خرج میکردم...1 تومن پس انداز....دمپایی ابری نارنجی می خریدم...از این بزرگا...بازم طوری که حتما ببینه 

قیمتا همه چی هم دولاپهنا بگو

امیدوارم نظر من بدرد بخوره دوست عزیز

من اومدم باز با ادرس🤣عزیزم تو گوگل بزن پوشاک پکن دوتا شعبه داره یکی تو کمالشهر کرج نبش میلاد ۱۱یه ش ...

ماشالله چه پسر خوشتیپی....خدا برات نگه داره

آرشیدا جان قربون دستت...حالا که داری آدرس میزاری...پیج لباس خونگی واسه ما خانمای خوشگل سراغ نداری؟  

سلام دوستان من شدیدا به دلگرمیتون احتیاج دارم تورو خدا ساده رد نشین حالم خوب نیسمن و همسرم امسال به ...

ایفون که رشد و خرید و فروشش عین طلاست نگرانی نداره

مشاوره رایگان پوستی + ارسال رایگان محصولات به همه جای ایرانhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9427706/مراقبت-پوست-با-انواع-ماسک-ورقه-ایضدجوشضدچروکآبرسان

خب منم یه کاری کردم

خونه ایی که داشتم رو دادم تمام رهن

و یه وام مسکن گرفتم

ماشین و طلام رو فروختم

یه واحد خریدم

البته اونو بازم دادم رهن 

با پول همه ی اینا روهم رو هم تونستم یه واحد دیکه بخرم

الان خودم یه روستایی مستاجرم

خوش و خرم

تا یکی دوسال ایشالا پول رهن خونمو جور میکنم برمیگردم بهش

هیچی 😓
2810