2777
2789
اخه یسره حساب میکنه میگه این‌ماه چی خریدی مگههه....منم‌واسه اینکه ولم‌کنه گفتم میخام‌پولام بزارم دند ...

عزیزم فقط خرج کن.

اقلا تا چند ماهی .

همسر منم دقیقا اینجوری بهم گفت .

منم از پولایی که  بهم میداد واقعا هرچی که مورد نیازم بودم میخریدم .

مثلا کفش مانتو و سارافون ساعت لباس زیر شلوار دمپایی لباس توخونه ای. لباس برای دخترم یا حتی گاهی نون و پیاز اگه واجب میشد 

یا حتی بستنی وخوراکی و کرایه 

هرچقدر بیشتر میخریدم بیشتر پول میزد.

چه اشکالی داره مایحتاجتو بگیر ی شیک بگردی .

همچی که پس انداز نیست شما با خرج نکردن خب اون چشمه و آب باریکه  رو میبندیگلم 

هم خرج کن هم کیف کن یه مدت همسرت ببینه میخری وسواسش کم میشه.

اصلا خودتو بزار جاش تو جای همسرت بودی پول مبدادی ولی نتیجه ای نمی‌دیدی آیا باز پول میدادی به خدا که من جاش بودم نمی‌دادم.  به خدا مردا هم گناه دارن دلشون می خواد زنشون خرج کنه خوشگل کنه ترگل ور گل باشه زنایی که بیشتر خرج خودشون میکنن خرج درست وعاقلانه ا صراف و بریز بپاش و نمی گم خیلی بیشتر شوهراشون خرج می کنه .

زنی که خرج نکنه مرد هم تنبل میشه هم اون پولی گه قراره خرج شه میره برای کس دیگه مثلا مادر وخواهر و بچه ها ی فامیل یا حتی خرج اضافی برای خودش میکنه.

یه مدت برو رو دور لیست نیازهات  بنویسشون شاید اصلا خوشت اومد‌

خرج هم نکنی پشت سرت حرف وحدیث میشه و روزیت میپره.

خرج کن خواهرم  

قانون کارما میگه: وقتی کسی برای تو مناسب نیست...خدا کاری میکنه که اون آدم بطور مداوم بهت آسیب میزنه تا تو اونقدر قوی بشی که به میل خودت رهاش کنی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من که مصرف اینترنتم فاجعه است انگار به بانک مرکزی وصلم 😂😂😂بسته ۷۵ گیگ میگیرم سیصد و ده تومن فکر ک ...

چرا مودم نمیخرید؟ من از پارس انلاین 900گیگ سه ماه گرفتم 650تومن ، اصلا تمومی نداره 

ممنونم مامان سبحان گل براش حساب بورسی باز کردم پس باز نمیشه...آخه چجوری کارت بکشم کسی اینکارو بخاطر ...

خواهش میکنم عزیزم چون من خودم چند وقت پیش دنبال نقد کردن یک کارت اعتباری بودم متوجه شدم که نمیشه . 

من که مصرف اینترنتم فاجعه است انگار به بانک مرکزی وصلم 😂😂😂بسته ۷۵ گیگ میگیرم سیصد و ده تومن فکر ک ...

ایرانسل هم بسته شبانه داره یک شب تا هفت صبح دوازده تومن 30گیگ 

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست ❤من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 🌷

من همیشه خواننده خاموش این تاپیک بودم ولی امروز گفتم از زندگیم بگم و راهنمایی بخوام. حدود ۱۰ سال کارمند بودم و تو این دوران یک خانه و دو تا ماشین تونستیم با شوهرم بخریم. سال پیش از کارم استعفا دادم چون هم دیگه کارم رو دوست نداشتم به فکر ارتقا بودم و هم بچه کوچک داشتم باید ازش مراقبت میکردم. تا ماه پیش اوضاع خوب بود و با حقوق شوهرم زندگی میکردیم باید بگم که شغل شوهرم هم پروژه ای هست. این ماه دیگه کارش خیلی کم شده به طوری که درآمدش خیلی پایین اومده و از ماهی ۲۰ تومن به ۵ تومن رسیده. من همیشه این ایده تو سرم بود که وقتی خودم و شوهرم از رویه کارمندی دراومدیم مسافرتامون رو شروع کنیم چون تا مدرسه رفتن بچم ۲ سال بیشتر نمونده. این موضوع چند وقته که تو سرم هست که دو تا ماشین بفروشیم و یک ون با تجهیزات بخریم و خونه رو بدیم اجاره برای مخارجمون و سفرامون رو شروع کنیم و ناگفته نماند که الان دو تا مون نزدیک ۴۰ سال هستیم‌. آیا به نظر شما این کار ما رو از زندگی عقب میندازه؟ یا کلا اشتباهه؟ کسی تا حالا اینکاررو کرده اینجا؟ ممکنه بعدا پشیمون بشیم؟

سلام به همگی 😍

خانم های مدیر و پولدار مخفی

خانما من به دلیل تیرویید کم کار کف پاهام خیلی داغون میشه ترک و پوسته و ...

میرفتم آرایشگاه برای پدیکور حدود ۴۰۰ تومن میدادم و ۲ حالت داشت یا آنقدر کف سازی میکرد که کف پاهام واقعا زخم میشد یا خیلی کم کف سابی میکرد و می‌گفت باید هر ماه تکرار بشه تا اوکی بشه...

این دفعه نوره(یا همون واجبی) رو غلیظ درست کردم به کف پا و قوزک و روی پاهام زدم و مشما کشیدم و ۱۰ دقیقه بعد شستم یکم رنده پا کشیدم و خشک کردم کرم زدم (کرم معمولی دست) نتیجه فووووووووق العاده بود.

گفتم اینجا مطرح کنم شاید به دردتون بخوره.💕

عاشقتونم❤️❤️

❤️❤️My Goal Is My Job❤️❤️

سلام دوستان من شدیدا به دلگرمیتون احتیاج دارم تورو خدا ساده رد نشین حالم خوب نیس

من و همسرم امسال به لطف شما و این تاپیک پیشرفت خوبی داشتیم تا الان از اول سال سه تا ربع سکه خریدیم ۱۵۰میلیون  به رهن خونمون اضافه کردیم 

به سلامت جسم و دندونامون رسیدیم مسافرت رفتیم با هزینه کم

و....

امسال بعد۶سال همسرم گفت گوشیت قدیمی شده و چون کارم طوری هست که همش با ادمای خیلی پولدار معاشرت دارم همه به همسرم میگفتن این چه گوشی دست خانمت این همه پرستیژ و درامد داره گوشیش داغونه دیگه امسال تولدم همسرم رفت سوپرایزم کرد و۶۵میلیون برام گوشی خریده ولی من اینقد عذاب وجدان دارم که حد نداره میدونم هنوز کامل پولشو نداده حالم خیلی بده میگم درسته گوشیم قدیمی بود و گاهی اذیتم میکرد اما نمیارزید له تو فشار رفتن همسرم

سلام دوستان من شدیدا به دلگرمیتون احتیاج دارم تورو خدا ساده رد نشین حالم خوب نیسمن و همسرم امسال به ...

از شدت عذاب وجدان نتونستم برای گوشی پورد علاقم خوشحالی کنم ولی جلوش کلی ذوق کردم ولی تو درونم غوغاس

من اومدم باز با ادرس🤣عزیزم تو گوگل بزن پوشاک پکن دوتا شعبه داره یکی تو کمالشهر کرج نبش میلاد ۱۱یه ش ...

سلام دوستان مقتصد عزیییییزم .لطفا اگه  پیج لباس نوزادی قیمت مناسب دارید که تجربه خرید موفق ازش داشتید بگید .ماااچ به کله هاتون😘😘😘🥰

خودش نقدی واریز میشه ، دیگه نیازی به انتقال نیست

عریزم پول وام  وی پاد میاد تو موجودی حساب  مثلا اگه وام پنج میلیونی پلکانی رو گرفتین ۵ میلیون هم خودتون تو حساب پول داشته باشین   میشه ۱۰میلیون  یا نه جدا جدا هست  ممنون 

2810