2777
2789
سلام خانما منو بعنوان خواهر کوچیکتون راهنمایی کنید چون کسیو جز شما ندارم.همسر من کارمنده بدون قسطا ب ...

من اومدم باز با ادرس🤣

عزیزم تو گوگل بزن پوشاک پکن دوتا شعبه داره یکی تو کمالشهر کرج نبش میلاد ۱۱

یه شعبه خود کرج

هم سایت داره هم پیج

من ۵ساله واسه پسرم از اونجا خرید میکنم هر دو روز درمیون کلی لباساش شیک جنس نخ پنبه میذاره با قیمت ۱۵۰ یا ۱۶۰

امسال ۳تا ست تیشرت با شلوارک کتان یا جین خریدم مناسب مهمونی هر کدوم ۱۸۰ تومن

پایان هر فصل حراج میزنه من شهریور میرم چن دست تیشرت و شلوارت سایز بزرگتر واسه سال اینده ی پسرم میخرم 

اسفندم میرم ۴دست واسه سال بعد پاییزه میخرم

همیشه هم پسرم شیکه و لباسای نو تنشه

من هیچوقت ماهانه نمیخرم

تازه لباساش خراب نمیشه فقط کوچیک میشه در نهایتم لباسارو جمع میکنم میذارم تو سایت دیوار میگم کسی نیاز داره ببره چون واقعا حیفن

الان این عکس پسرم واسه عید ۱۴۰۲ هست کت و شلوارو تیشرتشو خریدم ۳۰۰

عااالی بود صد بار شستم مثه روز اولش بود 

من اومدم باز با ادرس🤣عزیزم تو گوگل بزن پوشاک پکن دوتا شعبه داره یکی تو کمالشهر کرج نبش میلاد ۱۱یه ش ...

عزیزم پیجش رو تو میشه بزاری؟

فقط خواستم بهت بگم اگه تو ذهنته و تو قلبت حسش میکنی مطمعن باش بهش میرسی قربونت برم🫀🦋میگه قبل از اینکه واسه خواستنش دعا کنی برات آماده کردم ؛ اصلا برات آماده کردم که به دلت انداختم که دعا کنی واسش .. الهی دورت بگردم خدا تو چقددددد خوبی آخه♥️🌿میگم حالا ک خوندیش اگ حالِ دلت قشنگ شد برای سلامتی امام زمان و برای رسیدنم ب حاجتم ی صلوات میفرستی❤️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم پیجش رو تو میشه بزاری؟

×ببخشید تو اضافی تایپ شد😅

فقط خواستم بهت بگم اگه تو ذهنته و تو قلبت حسش میکنی مطمعن باش بهش میرسی قربونت برم🫀🦋میگه قبل از اینکه واسه خواستنش دعا کنی برات آماده کردم ؛ اصلا برات آماده کردم که به دلت انداختم که دعا کنی واسش .. الهی دورت بگردم خدا تو چقددددد خوبی آخه♥️🌿میگم حالا ک خوندیش اگ حالِ دلت قشنگ شد برای سلامتی امام زمان و برای رسیدنم ب حاجتم ی صلوات میفرستی❤️
وی پی انم داغووونه باز نمیکنه در همین حد بپذیر عزیزم😬😅

ممنون عزیزم🌹

فدات عزیییزم مرسی.میشی راجب پستمم نظر بدی

من با نظر دنیا جون کاملا موافقم

بنظرم چاره ای نداری جز اینکه قیمتا رو ضربدر ۳کنو بگو

مثلا لباس میخری ۲۰۰تومن بگو فلان چیزو خریدم ۵۰۰ کلی از پولنو دادم اما چاره ای نیس بالاخره لازمه

یا بگو رفتم ارایشگاه کلا ۲تومن پس اندازم بود مجبور شد بخشیشو خرج کنم

یجور جلوه بده که دیگه پس اندازی نداری

تازه با همین غر زدنات سعی کن بیشتر ازش پول بگیری

واي معصومه جووون چقددددد تو خوبيكاش ميشد باهات تماس ميگرفتم صحبت ميكردمچقد نياز دارم به حرفات...متاس ...

قربونت برم عزیزم ♥️ 

ای جانم عزیزم 😘 

نه دیگه شرط اینکه تو لحظات سخت زندگی پشت همسرت باشی و نق نزنی ...غر نزنی 

باهاش با محبت حرف بزن مردا هم عین ما زنا دوست دارند که دوست داشته بشند از طرف زنشون

اونا دوست دارند مورد احترام قرار بگیرند ...بهشون ارزش قایل بشند ....

تو هم عزیزم اون همه کار می‌کنی و زحمت می‌کشی دیگه حیف که با غر زدن تمام زحماتت به باد بره ....خرابش کنی 

حال تو خوب باشه ....تموم اعضای  خانواده حالشون خوب خواهد بود 

ولی اگه غیر این باشه 👌 که کلا عکس این قضیه است ❤️ 

قربونت برم عزیزم ♥️ ای جانم عزیزم 😘 نه دیگه شرط اینکه تو لحظات سخت زندگی پشت همسرت باشی و نق نزنی . ...

سلام‌معصومه جون تروخدا صفحه قبلی جواب پستمو بده 

ب امید رسیدن ب هدفم.  
سلام به به همگی. خانما یه سوال داشتم شمااگه صدمیلیون پول داشته باشین تاسال بعد نیازنداشته باشین چیکا ...

سلام. اینکارو نکن همون صد تومنت هم از دست میدی. نوسان گیری کار هر کسی نیست  و یک جورایی شانسی هست. اونم شما که یکسال بعد پولتو میخوای...

سلام عزیزم اعتبار بانک ملی رو دیگه با این روش ها نمیشه نقد کرد و فقط باید کارت بکشن .حساب بورسی خودش ...

ممنونم مامان سبحان گل براش حساب بورسی باز کردم پس باز نمیشه...آخه چجوری کارت بکشم کسی اینکارو بخاطر مالیات نمیکنه...یکی بهم گفت دو تومن بده یه دستگاه پوز و خودت کارت بکش ببینم این شدنیه یا نه

بازم یک دنیا ممنون

دوستان به نظرتون ۵ گرم پارسیان رو تبدیل کنم یا همینا بمونن؟؟؟یه نکته اقتصادی هم بگم یه بسته کیک برای ...

اگه تهرانی انبار نفت برو‌بخر نوشابه آبمیوه و... تقریباً عمده ای قیمتش خوب میفته

2810