2777
2789
۱۵دقهنزدیکای امامزاده حسن یا آذری میشه یجورایی

سلام آرشیدا جان 🌸

ظاهراً شما برای   پخت برنج به مقدار زیاد و برای میهمانی  هم فقط از پلو پز استفاده می کنید 

با اجازه تون یه سوال دارم 🙏 

نسبت برنج و آب و روغن و نمک  برا پلو پز به چه اندازه در نظر می‌گیرید که برنج کاملا مجلسی و خوب دربیاد مخصوصا برای برنج ایرانی ،

اگر  امکانش هست لطف کنید و تجربه تون رو در اختیار بزارید 🙏

چرا وای فا وصل نمیکنید؟!ما ماهی ۱۲۰گیگ میگیریم ۱۲۰تقریبا

مودم ایرانسل دارید؟

من یقین دارم مرد کوچک من روزی بزرگ مردی میشود که برای دیدن چهره ماه مردانه اش باید سر ، بالا کنم ، برای پسرم...😍 دخترکم دوست داشتنت قشنگ ترین کار تکراری دنیاست...😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

از خود برنامه اسنپ؟من اتفاقا امشب جوگیر شدم تو اسنپ یکم سرچ کردم واسه طلا، یه گردنی اویز هم دیدم بد ...

من یه پلاک ریز خریدم، وزنش درست بود و فاکتور داشت طلا هم بود😁😂

....💖!
دوستان به نظرتون ۵ گرم پارسیان رو تبدیل کنم یا همینا بمونن؟؟؟یه نکته اقتصادی هم بگم یه بسته کیک برای ...

من از اونجایی که عاشق طلای زینتیم مطمئنن جای شما بودم میرفتم پارسیان هارو با طلای دست دوم عوض میکردم😁😂

ولی خب تصمیم با خود شماست

....💖!
من میخواستم موهامم هایلایت کنم بدون دکلره رو موی طبیعی تا سر شونه گفت ۲۲۰۰ نکردم خسیس بازی😂کوتاهی ه ...

من موهام رو عید آمبره کردم خیلی قشنگ شد 

قیمت خوب گفته بهت بابا😂

زندگی آونگی‌ست میان رنج و ملال
از خود برنامه اسنپ؟من اتفاقا امشب جوگیر شدم تو اسنپ یکم سرچ کردم واسه طلا، یه گردنی اویز هم دیدم بد ...

آره عزیزم از اسنپ پی

کیا گالری، روبی آرت، پرسته، میوگلد

این فروشگاه‌هایی هست که من ازش خرید کردم میوگلد نسبت به بقیه اجرت کمتری داره

از همشون هم راضی بودم هم کارها قشنگه هم قسطی بدون سود میخرم

البته بدرد کسی میخوره که طلا رو برای درازمدت بخواد چون اجرت‌ها ١٨ درصد به بالا هست

زندگی آونگی‌ست میان رنج و ملال
سلام معصومه جون تاهستی یگم منو راهنمایی کن من ماهی ۳ تومن شوهرم بهم میده سعی میکنم پس امداز کنم ولی ...

عزیزم اگر بدون اجازه همسر کمک کنی جایز نیست حتما باید بدونه

مگر اینکه قبلا جلوش حرف انداخته باشی و اونم اختیارشو داده باشه 

مثلا من چند بار گفتم اگر برای خانواده هامون یا هر کسی خرج کنم ایا مشکلی داری؟؟؟اونم گفته نه هر طور خودت صلاح میدونی

فقط یه بار برای یک شخصی معترض شد و دیگه ندادم 

چون مال حرام نمیتونم به خورد کسی بدم

از لحاظ شرعی گفتم .....بازم  سوال کن که دینی گردنت نمونه

قصدم راهنمایی بود ببخشید اگه جسارت کردم

سلام به به همگی. خانما یه سوال داشتم شمااگه صدمیلیون پول داشته باشین تاسال بعد نیازنداشته باشین چیکارش میکنین؟ خودم نظرم اینه بریم انلاین خریدوفروش طلاانجام بدیم ولی نمیدونم کحاوچطوری میشه. ممنون میشم نظراتتونوبگین بهم

لطفالایک نکنین. 

سلام خانما منو بعنوان خواهر کوچیکتون راهنمایی کنید چون کسیو جز شما ندارم.همسر من کارمنده بدون قسطا با یارانه و همه چی ۱۵ میمونه برامون که خب همسرم از عید چون من باهاش بحث کردم ک تو پول خرجی ب من‌نمیدی ۳ تومن داد به من ،منم سعی کردم پس انداز کنم که البته یکمشم واسه خانوادم خرج کردم...

کلا ۴ تومن دارم الان پس انداز.‌‌..

این مدت یکمم لباس خریدم در حد ماهی ۱ شاید کمتز...

حالا وام بلو رو گرفتم که ۵ تومنه به همسرم گفتم میدمش بهت خودت ماهی ۸۰۰ قسطش بده ...همسرم گف ندارم...بدش به من میزارم روش برات گوشواره میخرم ولی خودت قسطش بده...ولی من نمیخام چون اختیار طلا که با من نیست....

گفتم نه نمیخام اصن وام...گف در هر صورت من‌نمیتونم دیگه ماهی بیشتر از ۲ بهت بدم چون تو چیزی با پولت نمیخری برا بچه...😒😒😒گفتم‌مگه ۳ تومن چیه که بخا لباس بچه ام بخرم...منم میتونم ارایشگاه و لباسای انچنانی بخرم ولی نمیرم...

انگار شوهرم فهمیده من خرجی نمیکنم به اون صورت میخواد کمش کنه🥲چکار کنم در کل...

وامم بگید چ‌کنم

ب امید رسیدن ب هدفم.  
سلام آرشیدا جان 🌸 ظاهراً شما برای پخت برنج به مقدار زیاد و برای میهمانی هم فقط از پلو پز استفاده ...

عزیزم پلوپز من پارس خزره

دیجیتال نیس

همین پارس خزر های معمولی که از قدیم بودن

میزان آب به تعداد برنج +۱پیمانه اضافه تر

مثلا ۴پیمانه برنج ۵تا آب

یا ۱۳پیمانه برنج ۱۴تا آب

تو دستورشم همینو نوشته

من روغن مایع استفاده میکنم به ازای هر پیمونه برنج ۲قاشق غذاخوری روغن مایع میریزم

اگه تعداد برنجت بیشتر از ۸پیمانه بود،در اخر ۵قاشق روغن اضافه تر بریز

و اینکه واسه مهمون در آخر یکم کره آب میکنم اگه زرشک پلو باشه با کره زرشکشو تفت میدم

اگه برنج ساده باشه، کره رو ذوب میکنم دو کفگیر برنج و زعفرانو اضافه میکنم بعد قابلمه پلوپز رو تو دیس برعکس میکنمو برنج زعفرونیو میدم دور دیس

البته گاهی یدونه هل درسته میذارم روی برنج وقتی اب برنجم خشک شد

خوش عطر میشه

دمکنی حتما بذار 

و اینکه نمکشم چشمی میریزم عزیزم

سلام خانما منو بعنوان خواهر کوچیکتون راهنمایی کنید چون کسیو جز شما ندارم.همسر من کارمنده بدون قسطا ب ...

وامو بگیر از پول خودت پرداخت کن ک چند پله جلو بیفتی

بعدم همیشه جلو چشم شوهرت خرید داشته باش ولی قیمت بالا بگو

یا از ارایشگاه میای هی شروع کن غر زدن به گرون شدن همه چی 

چرا باید متوجهش کنی ک خریدات کمه🫤🫤

همسرتم قشنگ با این رفتار نشون داد ک چقدر تو پس انداز مخفی لازمی

بهتر ک باهاش طلا نخریدی بگو هرچی میخاستی بدی اضاف کنم به ۵ تومن بده برم یه طلا کوچیک بردارم

اگر احیانا سراغ وامم گرفت بگو دادم ب برادری خاهری کسی تو ک نخواستیش دادم کسی دیگه کارش راه بیفته قسطشم خودش بده

یکم سیاست بخرج بده و زرنگی

شادی‌های کوچک بیاب خوشی‌‌های کوچک بساز. جوری که بتوانی دوام بیاوری، طوری که زندگی همچنان ارزش زیستن داشته باشد. 
وامو بگیر از پول خودت پرداخت کن ک چند پله جلو بیفتیبعدم همیشه جلو چشم شوهرت خرید داشته باش ولی قیمت ...

اخه یسره حساب میکنه میگه این‌ماه چی خریدی مگههه....منم‌واسه اینکه ولم‌کنه گفتم میخام‌پولام بزارم دندونامو درس کنم🥲ولی اشتباه کردم حالا فک‌میکنه کلییییی پس انداز دارم

ب امید رسیدن ب هدفم.  
2810