2777
2789
منم رفتم ناخنم رو درست کردم امروز خیلی خوشگل شد بسی خوشحالم🥰😁

من میخواستم موهامم هایلایت کنم بدون دکلره رو موی طبیعی تا سر شونه گفت ۲۲۰۰ نکردم خسیس بازی😂

کوتاهی هم ۳۰۰ احتمالا برم موهامو کوتاه تر کنم مدل باب دوست دارم

مشاوره رایگان پوستی + ارسال رایگان محصولات به همه جای ایرانhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9427706/مراقبت-پوست-با-انواع-ماسک-ورقه-ایضدجوشضدچروکآبرسان

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام و صد سلاممممم خدمت دوستای عزیزمخب من اومدم با یه پس انداز طلایی دیگه 😍امروز یه قدم به هدفم نز ...

واي معصومه جووون چقددددد تو خوبي

كاش ميشد باهات تماس ميگرفتم صحبت ميكردم

چقد نياز دارم به حرفات...

متاسفانه چون همسرم بيكاره و خودم شاغل

دست خودم نيست همش غر ميزنم خسته ميشم با بچه كوچيك

رابطم با شوهرم خوب نيست اصلا

اينارو ميخونم يكم اميد با زندگيم بيشتر ميشه

خیابان قزوین خیابان سبحانی قبل از سینما جی روبه روی کوچه ی نصیری لوازم تحریر شیخی خیابون سبحانی رو م ...

مرسی عزیزدلم من اون سمت نیومدم حقیقتا چقدرتااستادمعین فاصله داره؟

الهی ربی ومن لی غیرک💖
من که مصرف اینترنتم فاجعه است انگار به بانک مرکزی وصلم 😂😂😂بسته ۷۵ گیگ میگیرم سیصد و ده تومن فکر ک ...

منم بسته ۶۰ گیگ میخرم....حدود ۲۸۰ تومن...ولی اصلا بابتش ناراحتی ندارم...با کمال میل پرداخت میکنم.

منم فیلم و سریال زیاد میبینم...خارجیا...ایرانی ندوس...سرگرمی لذت بخشی برام...به تقویت زبانمم کمک میکنه

آمااااا

تایمی که داشتم پول پس انداز میکردم که خونه بخرم...اصلا بسته نمیخریدم....اون موقع واتساپ رو با وای فای شرکت وصل بود...که خوب بقیه پیامامم می اومد دیگه...

خونه هم وای فای داشتم که فکر کنم ۵۰ تومن میدادم...چهارنفر استفاده می کردم....

بعد همکارام میگفتن وای چرا بسته نمیخری....خسیسی

منم اصلا توجه نمی کردم...به قول معصومه جون...تو کار خودتو بکن..به حرف بقیه توجه نکن.

هدفم بزرگ و گرون قیمت بود....درآمدم کم...باید میشد.

که شد🥰

یه جمله فاخرم بگم واسه آخر شب...

در سکوت کار کن....موفقیتت فریاد بزن.

منم بسته ۶۰ گیگ میخرم....حدود ۲۸۰ تومن...ولی اصلا بابتش ناراحتی ندارم...با کمال میل پرداخت میکنم.منم ...

کلا سکوت همه چی سکوت 🚶‍♀️

به قول عباس معروفی

آدمها حسودند

دنیا بخیل است

و زمانه عاشق کش

مشاوره رایگان پوستی + ارسال رایگان محصولات به همه جای ایرانhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9427706/مراقبت-پوست-با-انواع-ماسک-ورقه-ایضدجوشضدچروکآبرسان
طلا زیاد خریدم اما سکه نه

از خود برنامه اسنپ؟

من اتفاقا امشب جوگیر شدم تو اسنپ یکم سرچ کردم واسه طلا، یه گردنی اویز هم دیدم بد نبود، راستش یکم سختم بود که اعتماد کنم. واسه همین گفتم اینجا بپرسم کسی طلا خرید داشته از اسنپ یا نه، چون قسطی هست خیلی خوبه. هر چند یکم اجرتشون بالاس😵‍💫

حالا بقیه دوستان هم تجربه ای از خرید طلا به صورت قسطی از اسنپ دارن رو بگن لطفا

2810