2777
2789
منم مخارجم بیشتر از ۳تومن نمیشهماهی ۵کیلو برنج هاشمی میشه ۵۰۰تومن ۲ کیلو گوشت ۶۰۰دوتا مرغ ۳۰۰۳تا روغ ...

میشه بدونم کدوم شهرید؟

اخه قیمت ها خیلی خوبه. من هفته پیش یک دونه مرغ خریدم ۲۵۰ تومن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزم، نقد کردن از اختیارات هر انسانیه و من کاری با نقدتون ندارم فقط خواستم یکی دو تا مورد رو ی ...

ببخشید من با قسمتی از حرف های شما کاملا موافق هستم و با قسمتی مخالف 

یه جمله گفتید اگر مجبور باشید و شرایط جوری باشه واقعا میشه با سه تومن گذروند ولی هممون داریم تو همین مملکت زندگی می کنیم میدونیم سه تومن واقعا برای مخارج یه خونه کمه و طبیعتا باید از خیلی چیزا زد 

نگین نه با سه تومن از هیچی نمیزنیم که نمیتونم بپذیرم چون دارم با شما یک جا زندگی می کنم 

بله آدم مجبور باشه میگذرونه 

ولی کسی که به نقطه امن رسیده خونه و ماشین و طلا و پس انداز داره 

مثل خود من کاری به هیچ کس ندارم 

درآمدش بعد پرداخت اقساط و اینا مثبت پنجاه شصت میلیون 

منطقیه مخارجش ماهی سه تومن باشه ؟؟؟؟ در صورتی که راحت میتونه  ماهی ده دوازده تومن بزار برای خرج خونه باز هم شرایط پس انداز کردن داره و بدون پس انداز نمیمونه 

همون طوری که ولخرجی و بریز و بپاش و بدون هدف زندگی کردن بد 

سخت گرفتن بیش از حد هم بد و اسمش خساست 

متاسفانه فاصله بین مدیریت و خساست هم خیلی کم 

کسی که ماهی ده تومن درآمد داره و مستاجر واقعا قابل قبول که با ماهی سه چهار تومن خرج خونه اش رو بچرخونه 

ولی برای کسی که درآمدش بالاست حاشیه امن داره دیگه اینجوری زندگی کردن منطقی نیست و فقط حرص زدن برای پول جمع کردن هست 

خواهشا حرف های من رو هیچ کس به خودش نگیره 

اینجا تاپیک مدیریت اقتصادی هست و حرف من هم کاملا در راستای تاپیک 

شیداجان ودوستان عزیزپیج یاسایت میشناسیدلوازم التحریر باقیمت خوب داشته باشه؟منظورم حتی کاغذرنگی واینه ...

من حضوری میخرم

یه مغازه هست قیمت تکی هاش از عمده ی بازار ارزونتره

واقعا میمونم از کجا جنس میاره که ارزون میده🤣

دفتر نقاشی سیمی ۶۰ برگ با طرح های خیلی قشنگ میده ۱۵

خدایی گوشت کیلو ۷۰۰ ۸۰۰ تومنه از کجا میخرید؟من یسری از خانه کارگر گرفتم گفته بودن گوشت گرمه تاریخ رو ...

عزیزم ما تهرانین از فروشگاه فامیلی میگیرم شعبه دوراه قپان یا فامیلی محله ی طرشت

هرروز ساعت ۱ اینا لاشه ی گوشت میاره جلوی خودت تیکه میکنه مثل قصابی

کشتار روز با شناسنامه

دوستان به نظرتون ۵ گرم پارسیان رو تبدیل کنم یا همینا بمونن؟؟؟

یه نکته اقتصادی هم بگم یه بسته کیک برای بچه ها خریدم ،چون یه جعبه بود دونه ای سه تومن ارزونتر داد،کنار لقمه و میوه  ای که میزارم کیک هم یکی میدم بهشون ...

هرسری یه مدل میخرم ..

عزیزم اگر توی میلی یا طلاسی خرید بزنیم و‌بعد به چند گرم طلا برسه باید از خودشون حتما طلا بگیریم یا م ...

سلام عزیزم به صورت شمش هم طلای فیزیکی دارند که میتونین بگیرین

زندگی آونگی‌ست میان رنج و ملال
ببخشید من با قسمتی از حرف های شما کاملا موافق هستم و با قسمتی مخالف یه جمله گفتید اگر مجبور باشید و ...

عزیزم ممنون از نظرت، منم در پاراگراف آخر تاکید کردم که با ۳ تومن سخته و کسی که مجبوره با این مبلغ بگذرونه باید راه حل پیدا کنه، وگرنه که قطعا کسی که درآمد چند ده میلیونی داره، با این روش فقط زندگی رو به کام خودش و اطرافیانش تلخ میکنه.

خودم همیشه در همین تاپیک تاکید کردم باید از زندگی و داشته هامون لذت ببریم، من و همسرم خدا رو شکر خونه خوبی در تهران و ماشین در حد خودمون داریم اما امسال به دلیل بدهیهایی که داریم باید حواسمون به دخل و خرجمون باشه پس باید ابتکاراتی در خرجکردمون و تفریحاتمون داشته باشیم، از تره بار خرید میکنم با اینحال حواسم هست که آجیل همیشه تو خونه داشته باشم، گوشت تنظیم بازاری میخرم ولی برام مهمه داخل برنامه غذاییم پروتئین و لبنیات روزانه رو داشته باشم و ..‌‌.

و در آخر اینکه نباید سبک زندگیها رو با هم مقایسه کرد... 

سلام خانوما من بعد ۲ -۳ سال رفتم ارایشگاه واسه ابرو و اصلاح صورت و ژلیش ناخن😁ابرو ۱۰۰وکس و بند ۳۰۰س ...

منم رفتم ناخنم رو درست کردم امروز خیلی خوشگل شد بسی خوشحالم🥰😁

زندگی آونگی‌ست میان رنج و ملال
میشه بدونم کدوم شهرید؟اخه قیمت ها خیلی خوبه. من هفته پیش یک دونه مرغ خریدم ۲۵۰ تومن

عزیزم تهرانم اتفاقا تازه هم مرغ گرفتم از مغازه گرفتم کیلویی ۷۶

اما میدون بهمن(کشتارگاه) که کل مرغ و گوشتای تهران از اونجا توزیع میشه میده کیلویی ۷۳۶۰۰

من معمولا واسه خودمو مامانم ماهی یبار از کشتارگاه میخرم

جدا از مرغ،جگر و دل و سنگدون و... همه تازه و داغ

حدود ۳۰ تا ۴۰ درصد قیمتشو پایین تر از قیمت روی بسته میدن

ببخشید من با قسمتی از حرف های شما کاملا موافق هستم و با قسمتی مخالف یه جمله گفتید اگر مجبور باشید و ...

سامیه جون کسی که خونه و ماشین خوب داره اصلا با ۳ تومن نمیتونه زندگی کنه که

شما نمیشه خونت محله خوب شهر باشه ولی هی هر روز پاشی بری بگردی جاهای مختلف دنبال میوه و سبزی و گوشت آدم اصلا وقت نمیکنه هرچقدرم برنامه ریزی کنی دیگه تهش نون و لبنیات و سوپری رو از دم خونه میگیری

یه ماشین معمولی داشته باشی سالی ۲۰ میلیون خرجشه

این همه هایپر گوشت و مرغ انواع پروتیین مزه دار شده انواع چاشنی به هرحال ماهی یبار هم خرید میزنی

من خودم امروز رفته بودم هایپر میوه تهرانپارس خیلی شیک و لاکچری و دستچین قیمتاش از تره بار محله خودمون هم پایین تر بود ولی من که نمیتونم از اونجا خرید کنم (الان میگن این دروغگو که میگفت من واسه خونه خرید نمیکنم قیمتارو نمیدونم دوستان شوهرم ماموریته نمیتونم گشنه بمونم😂)

مشاوره رایگان پوستی + ارسال رایگان محصولات به همه جای ایرانhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9427706/مراقبت-پوست-با-انواع-ماسک-ورقه-ایضدجوشضدچروکآبرسان
2810