2777
2789

سلام خانوما من بعد ۲ -۳ سال رفتم ارایشگاه واسه ابرو و اصلاح صورت و ژلیش ناخن😁

ابرو ۱۰۰

وکس و بند ۳۰۰

سوهان کشی و ژلیش ۲۰۰

خیلی روحیم خوب شد

مشاوره رایگان پوستی + ارسال رایگان محصولات به همه جای ایرانhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9427706/مراقبت-پوست-با-انواع-ماسک-ورقه-ایضدجوشضدچروکآبرسان

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام گلم، از جانبو میگیرم معمولا، بسته های دو کیلویی مخلوط گوسفندی ۶۳۲ تومن، راسته هم داره بسته یک ک ...

نمیدونم شاید شهر ما نمیاد.چون افقیه به من گفت براشون دو کیلویی ۱۱۹۰ میاد.دقیقا همون مخلوط که راسته هم داشت.جانبو هم کلا گفت گوسفندی نمیاد.اوکالارم گشتم نبود

بازم صبحا برم یه بار ببینم چطوریه

مرسی🌷

الهام هستم ،مامانِ سوگل.
دوستان یه سوال دارمماهانه چقد پول شارژ و نت میدین؟من مصرف نتم خیلی زیاده ماهی ۲۰۰تومن خودم میزنم همس ...

من که مصرف اینترنتم فاجعه است 

انگار به بانک مرکزی وصلم 😂😂😂

بسته ۷۵ گیگ میگیرم سیصد و ده تومن فکر کنم هیچ وقت به یک ماه نمی رسه تازه برای این یکی گوشیم هم بسته ده گیری میگیرم یک ماهه که اگه نتونم به اون وصل بشم با این به نت وصل بشم فکر کنم چیزی حدود چهارصد هزار تومن پول نت میدم 😐😐😐

البته من فیلم خیلی می بینم یعنی یکی از تفریحات زندگیم دیدن فیلم هست 

فیلم و سریال های خوب رو هم می بینم اغلب زبان اصلی هم می بینم که. اگه آمریکایی باشه خیلی رو زبانم تاثیر میزاره 

ولی خوب میشه کنترلش کرد مثلا همراه اول نت نامحدود شبانه داره از یک شب تا یازده صبح بیست و شش هفت تومن یک ماهش 

بعد اون ساعت فیلم رو دانلود کنی 

مشکل اینه نت همراه اول کلا تو خونه ما آنتن نمیده من مجبور شدم سیمکارت ایرانسل بخرم 

ولی اگه همراه اول آنتن دهیش تو خونتون خوبه از اون بگیرید خیلی به صرفه است 

سلام دوستان نادیده و عزیز منمعصومه جون چقدر انگشترت قشنگه مبارکت باشه@masumehjoon خیلی از کارت کیف ...

خیلی عالی بود عزیزم 

مواد فلافل هم میتونن آماده کنند یا بادمجون سرخ شده و کبابی 

تو مدارس اطراف منزل میتونن برن بازاریابی کنند 

من خودم تو مدرسه هستم کلی خانم میان که این چیزا رو میفروشند خیلی هم می بینم که همکارها ازشون می‌خرند 

البته من هم مثل شما عاشق کارهای زنونه هستم از خانه داری و آشپزی و شیرینی  واقعا لذت میبرم 

یا خانم هایی هستن که میان تو مدرسه لوازم آرایش میفروشند 

یا لباس زیر 

من خودم اغلب لباس زیر ‌ لباس خواب هام رو از همین ها می‌خرم 

همشون هم پیچ تو اینستا و کانال تلگرام دارند که خیلی راحت میشه سفارش داد 

خلاصه خانم ها از مدارس هم قافل نشید 

شوهر من همیشه به من میگه سامیه تو اگه شرایطی پیش بیاد که دیگه درس ندی میتونی مواد فلافل و ترشی و اینا بفروشی 

چون ترشی های خیلی خوشمزه ای درست می کنم میگم آره بیکار نمیمونم 

من که مصرف اینترنتم فاجعه است انگار به بانک مرکزی وصلم 😂😂😂بسته ۷۵ گیگ میگیرم سیصد و ده تومن فکر ک ...

مثل ماهستید ماهم خوراک فیلم وکلی هزینه نت کارتن دیدن پسرم میره

ازکدوم بسته همراه اول استفاده کنم به صرفه است عزیزم

الهی ربی ومن لی غیرک💖
سلام و صد سلاممممم خدمت دوستای عزیزمخب من اومدم با یه پس انداز طلایی دیگه 😍امروز یه قدم به هدفم نز ...

الهی که خوشبخت ترین باشیدخیربچه هاتونوببینید

🥰🥰🥰طلاهم کلی مبارک باجی

یه پیشنهاد یه تاپیک برای مردهابزن بگوآقاامیدبیادکمی سوادعاطفی یادشون بده دلبری بلدنیستن🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

الهی ربی ومن لی غیرک💖
امیدوارم زمان بازنشستگی ما قانون جدید بیاد زودتر بازنشسته بشیم .مادر من سال ۸۷ با قانون ۵ سالی که زم ...

من حاضرم با۲۵روزبازنشسته کنن فقط بزارن برم

الهی ربی ومن لی غیرک💖
بله با پست هم ارسال دارن من یکبار از سایتشون انگشتر سفارش دادم برام فرستادن

آلاله جون مند وروزه ازسایت طلاسفارش دادم فعلاخبری ازارسالشون نیست

صبرکنم یازنگ بزنم پشتیبانی؟

استرس گرفتم

الهی ربی ومن لی غیرک💖
منم مخارجم بیشتر از ۳تومن نمیشهماهی ۵کیلو برنج هاشمی میشه ۵۰۰تومن ۲ کیلو گوشت ۶۰۰دوتا مرغ ۳۰۰۳تا روغ ...

خدایی گوشت کیلو ۷۰۰ ۸۰۰ تومنه از کجا میخرید؟من یسری از خانه کارگر گرفتم گفته بودن گوشت گرمه تاریخ روز هم داشت ولی بعد یه هفته میخاستم بپزم بوی خون میداد افتضاح بود یعنی .حتما شهر شما ارزونه گوشت درسته؟

2810