2777
2789
دوستان عزیز کد بانو من چندین بسته سبزی فریزی قورمه دارم در آوردم سرخ کردم دیدم تلخه استفاده نکردمعلت ...

احتمالا شنبلیله ش زیاد بوده

سه کیلو سبزی قرمه بدون شنبلیله بخر سرخ کن بهش اضافه کن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان ، من سایت ها رو چک کردم هر کدوم قیمت متفاوتی گذاشته بودن، شما میدونین قیمت سکه پارسیان 1 ...

وارد اپلیکیشن اسنپ بشو عزیزم 

فروشگاه رو انتخاب کن

سکه پارسیان رو سرچ کن 

در گرم و سوت های مختلف موجوده با قیمت

ببین کدوم فروشگاه ارزونتر میده از همون خرید کن

سلام دوستان ، من سایت ها رو چک کردم هر کدوم قیمت متفاوتی گذاشته بودن، شما میدونین قیمت سکه پارسیان 1 ...

بستگی به انصاف طلا فروش داره مثلا 370ت قیمت خام سکه 100 سوتی میشه... باید بپرسی ببینی کدوم کمتر میدن، مم اولین باری که پارسیان خریدم سود 12 درصد از من گرفتن🥲😂 دفعه بعد 7 درصد یه جا دیگه گرفت😂 و اخرین جایی که پیدا کردم فقط 40ت پول وکیوم میگرفت😁

....💖!
خانم هایی که کارمندین واسه شغل دوم میخاید الان آزمون کارشناس رسمی اومده میشه در کنار کارمندی پروانه ...

میشه درباره این آزمون توضیح بیشتری بدهید؟

چون عاقبت کار جهان نیستی است/انگار که نیستی چوهستی خوش باش
اجازه هست من انتقاد کنم ؟مشخصه خورد و خوراکتون خوب نیست سبک زندگی سالم و مقتصدانه صرفا خوش تیپ بودن ...

سلام عزیزم، نقد کردن از اختیارات هر انسانیه و من کاری با نقدتون ندارم فقط خواستم یکی دو تا مورد رو یادآوری کنم.

بله با ۳ تومن هم میشه خوب خورد، 

برنج طارم فجر که ایرانی و بسیار خوش طعم و خوش پخت هستش کیلویی ۸۵ تومنه ده کیلو ۸۵۰، تازه برنج نیم دانه ایرانی ارزونترم هست، خودم هاشمی نیم دانه گرفتم ۵۶، برای استفاده روزمره، ولی برای مهمون دمسیاه درجه یک میگیرم.

گوشت گرم تنظیم بازار هم الان دیگه همه فروشگاهها هستن گوساله ۲۹۹ گوسفندی ۳۱۰.

خرید میوه و سبزیجات هم از تره بار انجام بدی خیلی ارزونتر از بیرونه، بعضی وقتا بعضی اقلام مثل سیب زمینی، پیاز، خیار، کدو، بادمجان، هویج و ... رو در کیسه های دو یا سه کیلویی میذارن ۱۰ یا ۱۵، بارها از همین کیسه ای ها خریدم و تنها تفاوتش در کوچکی و بزرگی اندازه اونهاست و اینکه آخر وقت میخوان رد کنن برای فردا نمونه. هفته پیش سه کیلو از همین هویجها گرفتم ده تومن و چند مدل خرد کردم گذاشتم فریزر برای مصارف مختلف. از همین بادمجانها ببینم هست میگیرم برای خوراک گوجه بادمجان یا کشک بادمجان آماده میکنم تا چند وقت داخل فریزر میمونه، از همین کدو و سیب زمینی ها میگیرم نگینی آماده میکنم برای چند وعده سوپ یا خوراک کدو. هر کدوم از این بسته های ده تومنی برای دو نفر تا دو ماه تامین آذوقه میکنه عزیزم.

حق با شماست زندگی با کیفیت کردن با ۳ تومن این روزها واقعا سخته ولی محال نیست، مجبور باشی هزار تا راه پیدا میکنی، مثل این دوستمون و خیلیهای دیگمون...

نه عشقم باید هر روز کارمزد بدی بذار سه روز یا یک هفته یکبار یجا خرید بزن

عزیزم اگر توی میلی یا طلاسی خرید بزنیم و‌بعد به چند گرم طلا برسه باید از خودشون حتما طلا بگیریم یا میتونیم به صورت نقد برداشت کنی ازشون؟

سلام عزیزم، نقد کردن از اختیارات هر انسانیه و من کاری با نقدتون ندارم فقط خواستم یکی دو تا مورد رو ی ...

سلام عزیزم

شما گوشت گوسفندی از کجا ۳۱۰ خریدید؟من همه افقا و فامیلی و گندم و جانبو رو گشتم فقط قلوه گاه ۳۸۰ داشتن.بقیه بالای ۵۰۰ ۶۰۰

الهام هستم ،مامانِ سوگل.
سلام دوستان لطفا هرکسی میدونه ممنون میشم راهنمایی کنه یا مامان سبحان عزیز لطفا جواب بدن خواهرشوهرم 2 ...

سلام عزیزم اعتبار بانک ملی رو دیگه با این روش ها نمیشه نقد کرد و فقط باید کارت بکشن .

حساب بورسی خودشون هم اگر بود باز نمیشد .

خود بانک ملی جلوی این کار رو گرفته ‌. 

سلام عزیزمشما گوشت گوسفندی از کجا ۳۱۰ خریدید؟من همه افقا و فامیلی و گندم و جانبو رو گشتم فقط قلوه گا ...

سلام گلم، از جانبو میگیرم معمولا، بسته های دو کیلویی مخلوط گوسفندی ۶۳۲ تومن، راسته هم داره بسته یک کیلویی ۲۹۰ یا ۲۸۰ دقیق یادم نیست ، دو روز پیشم گوساله دو کیلویی رو خریدم ۵۷۰ تومن.

اتکا و افق هم داره. یه ساعت خاصی میارن جانبو میگفت حدود ساعت ۱۱ میاد، از فروشنده هاشون بپرسید براشون چه ساعتی میاد

2810