2777
2789
دوستان یه سوال. تارا اعتبار ۱/۵ گرفتم. پونصدش مصرف شده یک تومنش مونده. اگه قسطامو تا اینجا بدم میتون ...

سلام عزیزم از ۵۰۰ رو پرداخت کنی و درخواست اعتبار جدید بدی کلا ۲تومن برات اعتبار میاد

این ۱تومن باهاش جمع نمیشه و حذف میشه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام خانمای ثروتمند   

ایام به کامتون پر ازشوروشوق باشه   

امروز برای فریزر شوید خریدم و با شوید تازه شوید پلو پختم ،همیشه از مغازه میخریدم سبزی کیلویی ۳۵ ،امروز از تره بار خریدم ۲۵..   

بقیه وسایلی هم که باید برای فریزر بخرم و نوشتم که سر فرصت همشو بخرم و آماده کنم ...  

گردوهایی که یکی از اشناها داده بودن ،پوستشون دراوردم گذاشتم جلوی نور خشک بشه ،دو کیلویی میشه ..  

یخچالم مرتب کردم ،اونایی که باید خورده میشد و گذاشتم رو میز ،به طرفها نظم دادم ...  

هرروز موقع اماده کردن ناهار چند وقتی هست که از وسایلی که تو خونه هست اماده میکنم میزارم روی میز تا بچه ها بردارن بخورن ،هم سالم خوری باشه ،هم خودم هی مشغول اوردن و بردن نباشم ..  

امروز تو یه ظرف فطیر رو مثلثی مثل پیتزا برش دادم (به یاد پیتزا بخورن   )  

تو یه ظرف کلم برش دادم   

تو یه ظرف میوه گذاشتم   

تهرانین؟نمیدونم شهرای دیگه چجوریه اما من مشکلی داشتم تماس گرفتم اومدن با موتور اورژانس میان اگه نیاز ...

سلام دوست عزیز، من الان پیامتو خوندم خوش بحال شما من یه شب عقرب سیاه نیشم زد زنگ زدم آمبولانس گفتن برای این چیزا ما نمیام با خانواده ت برو بیمارستان   امکانات شهر ما در حد شعب ابی طالب   

دوستان عزیز برای یادگیری خودتون مطالعه میکنید یا میرید اموزشگاه ؟ اگه خودتون مطالعه میکنید میشه بفرم ...

سلام عزیزم اگه self study میخوای انجام بدی برو یوتیوب فت و فراوون در مورد زبان مورد علاقه ت هست 

اگه هم نه مثلاً اجبار باید سرت باشه برو آموزشگاه ثبت نام کن

سلام دوست عزیز، من الان پیامتو خوندم خوش بحال شما من یه شب عقرب سیاه نیشم زد زنگ زدم آمبولانس گفتن ب ...

ای وااای چه بد

متاسفم😔

ولی در رابطه با نیش عقرب و مارو رتیل اینو میدونم که از زمانی که نیش بزنه تا خودتونو برسونین بیمارستان باید دائم با اب و شامپو یا صابون شستشو بدین اون محل رو

سلام دوستان نادیده و عزیز منمعصومه جون چقدر انگشترت قشنگه مبارکت باشه@masumehjoon خیلی از کارت کیف ...

سلام عزیز دلم ❤️ قربونت برم من بیشترش سهم عزیزای دلم 

ببخشید دونه دونه جواب ندادم که الکی صفحات جلو نره 

ایمان دارم که بهتر از اینارو خواهین گرفت 

نه تنها طلا بلکه خونه ماشین ..سوییت ...ویلا ..باغ ..زمین 😍

چون همگی اهل تلاش و کوشش هستین 

از همه مهمتر اراده ای داری از جنس فولاد 

احساساتی خرید نمیکنید 

قدرررر میدونید حتی پنج هزار تومن اتون رو 

❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

دو ماه پیش ...رفته بودم بیمه ی همسرم رو پرداخت کنم .

گفتم یه فیش هم برای مال خودم در بیارم ببینم تا کی وقت دارم برای پرداخت بیمه ام 

هنوز باکس بیمه ام ناقص بود ...میدونستم وقت داره ولی نمی‌دونستم چند روز و چند هفته 👌

خلاصه فیش رو در آوردم گفتن برو گوشه ی سالن رو دستگاه پز بکش و پرداخت کن 

گفتم فعلا شرایط پرداختشو ندارم ...تا کی زمان هست برای پرداخت ؟

گفت تا آخر شهریور ماه فرصت داری 

گفتم پس شکر هنوز وقت هست 

خلاصه گذشت گذشت ....اون روز بیرون بودم یه کار اداری داشتم 

گفتم برم از اونجا هم بیمه ام رو پرداخت کنم 👌

بعد که رسیدم جلوی بیمه یادم اومد که فیش نیاوردم 🙁

گفتم دوباره بخوام فیش در بیارم باید دوازده تومن پول بدم بابتش 👌

زنگ زدم به دخترم گفت مامان جان من یه برگ کاغذ داشتم ..فیش بیمه بود ببین میتونی پیداش کنی بیام بگیرم ازت 

یکم گشت حدود پنج دقیقه ای ...زنگ زد که مامان نیست 

گفتم یعنی چی نیست مامان جان ؟یعنی از خونه فرار کرده ؟گفام خوب گشتی ؟

گفت آره ولی پیدا نکردم مامان 

خلاصه بلند شدم و بیمه رو ترک کردم 

گفتم برم فیش رو پیدا کنم بیام 

اومدم خونه رو گشتم و گشتم...همیشه مدارکمون تو گاو صندوق میذارم 

ریختم  چند دفعه با دقت نگاه کردم ...حتی سه بار توی پوشه هارو نگاه کردم دیدم نه خیرررر انگار آب شده رفته زمین 🤦🙁

گفتم یا پیدا میکنم یا ده برابر پولی که دادم به بیمه همین الان از هزینه ی پوشاک باکس قرو فر خودم رو تنبیه میکنم 👌تا دیگه دفعه ی اول و آخرم بشه که بی نظمی کنم 👌

اون هفته ش هم یه دور همی داشتیم که نیاز داشتم یه چیزایی 👌

خالی کردن باکس ام بیشتر ضد حال بود برام 

خلاصه دوباره شروع کردم به همه جای خونه رسیدن 👌تا نخوام تنبیه بشم 😀🤭

اخر سر گفتم بذار به همسرم یه زنگ بزنم ببینم 

زنگ که زدم ...گفتم ....

دیدم میگه آره من اون روز با بیمه ی خودم مقایسه میکردم ...من برداشتم گذاشتم لای سر رسید کاری ام 🤦

خلاصه برداشتم و رفتم بیمه ام رو پرداخت کردم و دوازده تومن رو ننداختم دور 👌😊😀

دوازده تومن کم پولی نیست عزیزان 👌

با دوازده تومن میتونی یه هفته نون ات رو تهیه کنی 👌

با دوازده تومن یه دونه مداد میگیری بچه ات دو هفته کم کم اش می‌نویسه 👌

با دوازده تومن میدی کش مو میگیری و به مدت یکی دو ماه استفاده می‌کنه فرزندت 👌

با دوازده تومن یه بسته لاک پاک کن میگیری به مدت چند ماه ناخنات رو به راحتی پاک میکنی 👌

با دوازده تومن میری با تاکسی بازار و دور میزنی 🥰😍

با دوازده تومن دستمال ظرفشویی میگیری کم کم یه ماه ازش استفاده می‌کنی 👌

با دوازده تومن یه بسته آدامس نعناع میگیری می‌ندازی دهنت ات ...بوی خوشی میاد ازت 👌

با دوازده تومن دو تا پاکت پول میگیری 😍 جایی خواستی پول ببری با سلیقه میذاری پولت رو تو پاکت بعد میدی به طرف مقابلت 👌

با دوازده تومن دوتا تخم مرغ میگیری باهاش یه کتلت می اندازی میشه یه وعده غذا 👌

با دوازده تومن یه بستنی میگیری میدی دست بچه ات 👌

و صد ها کار با دوازده تومن پول که به نظر ناچیز میاد 👌😍😀

و در آخر سوفی عزیزم ❤️ ازت ممنونم برای پیشنهاد ایده های کار سازت 😍واقعا جای این گونه پست ها خالی بود تو تاپیک 

سلام معصومه جون و همه دوستان شبتون بخیر همگی عزیزم مبارکت باشه انشاالله بخوای استفادش کنی عزیزم یس ...

واقعیت عزیز دلم ❤️ چندین سال پیش منم دنبال میکردم یه چند وقت 

اونجایی که تو پیجشون بودم دیدم نوشته بود مجسمه های شکسته دار رو چسب نزنید بخواین دوبار استفاده کنید ازش 

بندازین دور 

من یه تلفنی داشتم که سال ۹۲این تلفن مجسمه ای رو ۲۶۰هزار تومن خریده بودم خیلی قشنگ بود واقعا ....روح آدم زنده میشد 

وقتی بهش خیره میشد مجسمه ای که شکل یه زن بود ...

یه چند وقت استفاده کردم ...بعد یکی از بچه های فامیل زدند اینو شکستند ....دقیق از گردن این مجسمه شکسته شد 

که من واقعا حیفم اومد بندازم دور ....یه چسبی زدم نازک که اونطوری ازش به عنوان دکور استفاده کنم 

بعد تو پیج این فنگشویی ها گفتند که ...علت اینکه میگیم مجسمه ی شکسته رو ازش استفاده نکنین 

اینکه دقیقا از اونجایی که میشکنه ...فرد دچار مریضی میشه 

این اتفاق در حالی افتاد که من دیدم بله من گره تیروبید دارم 

خلاصه انداختم تلفن نازنین ام روکنار 

و اون پیج رو انفالو کردم که حداقل ذهنم آروم باشه 

قدیم این چیزا نبود چه جوری زندگی میکردند ؟!

من زیاد اهمیت نمیدم عزیزم ❤️ 

شما هم ببین اگه اذیت میشی واقعا بیخیالش شو ...انفالو کن 

به همین راحتی 

سلام عزیزمدوره خوبیه ولی بازم بپرس اگر تو مدرکش اگر و اما هست و حاج آقا حسینی باید بیاد وسط بیخیال ش ...

قیمتش میگه ۴۵۰،،سخت نیست ؟یاد بگیرم بعد میشه باهاش کسب درآمد کرد؟

فقط خدا 
واقعیت عزیز دلم ❤️ چندین سال پیش منم دنبال میکردم یه چند وقت اونجایی که تو پیجشون بودم دیدم نوشته بو ...

سلام معصومه جون تاهستی یگم منو راهنمایی کن من ماهی ۳ تومن شوهرم بهم میده سعی میکنم پس امداز کنم ولی خانوادم وضعشون خوب نیس دلم‌میسوزه اگه براشون چیزی نخرم...واسه همین از عید تا حالا ۴ تومن تونستم‌پس انداز کنم بااینکه واسه خودمم‌چیزی نخریدم شوهرمن همش میگه پولتو چی‌میکنی🥲

ب امید رسیدن ب هدفم.  
ما خونه نداریم حقوق همسرم هم معمولی خیلی قناعت میکنیم با ی بچه اونم تهران با حقوق معمولی سعی میکنم ک ...

قربونت برم من عزیزم ❤️ 

اصلا اهمیت نده به حرف کسی 

ما ترک ها میگیم ( پیشین الی ات یتشمر دیر واه واه)

دست گربه به گوشت نمی‌رسه میگه اح اح 

بیخیال حرف مردم ...بذار بگند 👌

اونا یا اونقدر عقب هستند که می‌خوان اونطوری با اون حرفها دلسردت کنند تا شما به حرف ایشون بشینی و 

دیگه تلاشی نکنی و پولات رو حیف و میل کنی ....

بعضیا رو میشناسم که زن و شوهر تو خلوت خودشون جرو بحث میکنند 

خانوم میگه ببین فلانی رو همش ده سال ازدواج کرده ببین چه زندگی رو برای زن و بچه اش ساخته ؟مپم جونم در میاد هی از این خونه به اون خونه ....جونم در میاد تو سوز سرما منتظرم تاکسی و مترو هستم ....🙁

آقاهه هم چون میخواد کم نیاره....میگه ببین فلانی زنش زن بوده که جمع کرده ...وعلا از همون کار منم کار میکنم ....تو خونه ننشستم 👌

که اینطوری باعث میشه تو خونه ها تفرقه و تلخی بیوفته 😀

از اونور خانم میخواد ببینه با چه ضربه ای می تونه تو رو دلسردت کنه ؟🙁

این یعنی اینکه عزیزم تو در حال پیشرفت هستی و این برای دوربیا  اصلا خوشایند نیست !👌

یا به قولی اینا هم دارند وضعشون خوبه ولی که چشمشون دیدن پیشرفت کسی رو ندارند ...حسود هستند 

اصلا واکنش نشون نده بهشون ....سرت رو بنداز پایین و به هدفت فقط فکر کن ❤️

مگه سرگذشت منو نخوندی ؟ چه حرفها که نشنیدم 

ولی ذره ای اهمیت ندادم ..چرا اهمیت ندادم ؟

.اگه اهمیت میدادم ...الان این نقطه از زندگی ام نبودم عزیزم ❤️ 

خدای ناکرده بچه ام میشد ...بچه ی طلاق ....خودم هم معلوم نبود کی قسمتم میشه 👌از زیر چیک چیکه بارون ...میرفتم زیر بارون 👌😊

اگه جدا هم نمی‌شدم ...باز به اراجیف شأن گوش میدادم ...به زندگی ام تلخی می انداختم ....میگفتم آره فلانی به من میگه تو ظاهر خوبی نداری ...و خوب لباس نمی‌پوشی ...میشد یه تلخی و زندگی زهر مارموپ میشد 👌 

اینو بدون عزیزم الان این ارزش رو نداشتم ‌پیش همسرم ❤️

و از همه مهمتر... این دارایی رو نداشتیم 👌

اصلا و ابداا گوش نده ...متمرکز شو رو هدفت 

کم کم بساز زندگی ات رو ❤️

از اونور هم برای خودت حداقل ماهی سیصد تومن یه بودجه بذار 

میدونم که حقوقتون خیلی کم بود 

ولی سیصد تومن رو حداقل بردار واسه خودت 👌

و نواقص هات رو بگیر ❤️

و اینکه به خاطر همین چیزا میگم که به هیچ عنوان به هیچ کس نگین که سختی میکشم ....از فلان جا میزنم طلا میگیرم برای سرمایه گذاری 👌

به هیچ کس نگین دارین قناعت میکنین 

سعی کنید تو این یه مورد مرموز باشی ❤️

بروز ندیدن به کسی که ... فردا بخواد بگه آره بالا فلانی دور از حضور...دور از حضور ... معصومه گدا گشنه است 

اینطوری جمع کرده ...که رسید این نقطه ....

یکی نیست بگه که ...کسی که در آمدش زیر پوزده تومن ...نمیتونه دایم تو خرید لباس و آرایش و آرایشگاه باشه ....

اگه میخواست دایم بخر و در حال غر و فر باشه ....الان اون ماشین هم نبود زیر پاش 👌 اون رهن خونه رو هم نداشت ...اون اجاره رو نمی‌تونست بده و دستش جلوی اینو اون دراز میشد 

گفتم دیگه من احساس کردم که ایشون از حسودی اشون گفتند 

فقط اهمیت نده به حرف کسی 

و همیشه سعی کن ظارهر آراسته ای زیبا و شیک داشته باشی 

هر چقدر هم اهل آرایش نباشی عزیزم 

سعی کن یه آرایش ملیحی رو صورتت باشه 

و بیرون رفتنی بهترین لباس هات رو بپوشی ❤️ 

.

2810