2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه گلم برای استفاده خودمون نمیخریم .الان خونه پدر شوهرم هستم البته یکی از طبقات .داستانش اینه همسرم ...

عزیزم الان خوندم پیامتو

اول اینکه بنظرم ۶۰۰وام بگیرو طلاهاتو نگه دار

چون مستاجر نیستی که بگی پول اجاره میدمو سختمه

طلا روز به روز گرونتر میشه و قسط وام بی ارزش تر 

خودتو به ریال بدهکار کن

دوما از خونه ای که میخرین به هیچ کس مخصوصا خانواده ی شوهرت هیچی نگو

اونجوری اگه ۱درصد هم احتمال داشته باشه سهم شوهرتو به نامش کنن،وقتی بفهمن خودتون خونه خریدین احتمالش صفر میشه

منم با همسرت موافقم اگه منم بجاش بودم تا خونه رو به نامم نمیکردن پا نمیشدم

اگرم میگی چالش داری باهاشون رفت و امدتو کم کن اگه روزی چنبار میخوان بیان تو خونه سرک بکشنو اذیت میشی درو باز نکن

یبار بگو حموم بودم

یبار بگو هدفون گوشم بود نشنیدم

یبار بگو خواب بودم

اینجوری رفت و امد کم بشه راحتتر میشی

عزیزم صفحه ۱۸۵۰صبحی رفتیم بانک تا سند آپارتمانی که پیدا کردیم نشون بدیم البته صاحب ملک خودش آورد.ریی ...

والا دقیقا نمیدونم از چنتا مشاور املاک بپرس

میتونی تو گوگل سرچ کنی مشاور املاکای مختلفو شماره شونو تماس بگیری بپرسی

می خوام براتون یه لیستی از کارهایی که تو شش ماه اول سال کردم بنویسم👈 برای عروسی خواهرم براش گوشواره ...

چقدر عالی کاش بقیه دوستان هم بنویسن برامون

پارسال خیلی از کاربری ها آخر شهریور نوشتن واقعا به بقیه انگیزه و ایده می ده این کار 

سلام به دوستای خوبم...

ی گزارش کوتاه بودم و مقایسه ای داشته باشم، در رابطه با اثاث کشی امسال که بعد از آشنایی با این تاپیک هست نسبت به سال های قبل و کلا سبک زندگیم که متفاوت شده...

امروز از صبح گفتم وسیله ها رو دارم جمع میکنم ناهار نذارم از بیرون بخریم، ی کم گذشت دیدم واقعا غذای خودم پز رو بیشتر دوست دارم، پاشدم یخچال و فریزر و بررسی کردم گوشت داشتم دو تا بادمجون هم تو یخچال بود که خطر خراب شدن تهدیدشون میکرد...

باهاشون خورشت بادمجون که از غذاهای مورد علاقه همسرم هست گذاشتم برنجم ریختم تو پلوپز ، همسرم که اومد گفتم خیلی سرم شلوغ بود امروز ولی بخاطر تو خورشت بادمجون گذاشتم گفتم دور اثاث کشی هستیم خسته میشی جون بگیری 🤩

در صورتی که قبلا اصلا این چیزا بلد نبودم، یخچال و فریزر و کنترل نمیکردم، دورریز خوراکی زیاد بود تو خونه م،غذای بیرون زیاد سفارش میدادیم، هله هوله بی ارزش و بدردنخور زیاد مصرف میشد، الان با دقت بیشتری حواسم به همه چیز هست...

ی کودک کار هم اتفاقی در خونمون و زد برا بازیافتی شماره ش و گرفتم قرار شد ماه به ماه بیاد هم نون خشک هم بازیافتی هرچیزی داشتم بهش بدم ببره، اول صبح که اومد چیزی نداشتم بازیافتی، نون خشک فقط بود بهش دادم و همینکه باهاش آشنا شدم روزم ساخته شد حال دلم خوب شد چون قبلا بازیافتی ها رو همینجوری میذاشتم تو کیسه جدا کنار زباله ها ، دوست داشتم این حس خوب رو با شما هم شریک بشم 🤩

ببین کدوم زبان خوبه؟ من اول رفتم سراغ روسی. به خاطر علاقه به فرهنگشون. بیشتر تفریحی کار کردم. ولی خی ...

دوستان عزیز برای یادگیری خودتون مطالعه میکنید یا میرید اموزشگاه ؟ 

اگه خودتون مطالعه میکنید میشه بفرمایید از چه سایتی ؟

منم ترکی  دوست دارم یادبگیرند، البته ترکی استانبولی 

سلام خوشگلا من خیلی این تاپیک دوست دارم و سعی میکنم بیام هرروز بخونم خیلی عقبم ولی خوب هرروز مطالب جدیدتری میبینم و امید و انگیزه میشه برام .دوستان با کمک پست های این تاپیک تونستم مدیریت کنم و کلی قسط هامو بدم .خدایا شکرت .ازتون میخام برا رفع مشکلاتم و موانع ازدواجم هم دعا کنید و ان شالله بتونم جهیزیمو کامل کنم ..درپناه حق 

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم   
دوستان عزیز برای یادگیری خودتون مطالعه میکنید یا میرید اموزشگاه ؟ اگه خودتون مطالعه میکنید میشه بفرم ...

آموزشگاه خوبه چون مجبور میشی بخونی. ولی اپلیکیشن هایی هم هست که میتونی یاد بگیری. از اپلیکیشنا بعضیاشون تشویقت میکنن بخونی و ول نکنی. اونا خوبن. مثلا دولینگو خوبه. البته زبان انگلیسیت در حد مبتدی باید باشه تا بتونی شرو کنی. اپلیکیشن های خارجی هم از فارسیروید دانلود کن. چون نسخه آنلاک داره.‌و برا ما ایرانیا خوبه چون خریدش برامون مشکله و این سایت رایگان در اختیارمون میذاره. LingoDeer هم اپ خوبیه.

2810