2777
2789
سلام عزیزم وام ویپاد نقدی شده و نیازی به انتقال نیست ، من دیشب هم وام سه تومنی گرفتم و از کارت دیگه ...

راستی برا تسویه هم نیازی نیست ده روز صبر کنید ، من اول دو تومنی رو گرفتم و فوری تسویه شد و سه تومنی برام فعال شد.

خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره ...
یه ایده پولسازی مدرن هم بگم و برماین ایده برای افراد زیر ۵۰ سال به ویژه زیر ۴۵ خوبه🚩"یادگیری زبان ه ...

صوفی جان ممنون از اطلاعات خوبی که میذاری ❤️

چند سالته عزیزم ؟

🏃🏻‍♀️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان عزیزم❤

امیدوارم حال دل همگی عالی باشه💗

امروز رفتم طلافروشی برای شهریور ماه گفتم یه تیکه طلا بخرم البته این ماه تولد همسرمم بود خرجم بالاتر بود خلاصه تونستم فقط این پلاک بخرم این سکه ۲۰۰سوتی هم با پول بچه ها برای پس انداز خودشون گرفتم

پلاک خودم۱/۰۱وزنش

طلاگرمی۳۷۰۲بود

با ۷درصد سود قیمتش شد۴میلیون نو هم هست

سکه ۲۰۰سوتی هم شد ۷۶۵

سلام دوستان عزیزم❤امیدوارم حال دل همگی عالی باشه💗امروز رفتم طلافروشی برای شهریور ماه گفتم یه تیکه ط ...

مبارکه عزیزم به خوشی استفاده کنید🌹

منم میخوام برا دخترم ازالان پارسیان بگیرم ریز ریز برا اینده اش

فقط مطمین نیستم کارم درسته یا نه سکه بگیرم براش یا هر دفه پول بریزم میلی اندازه یکی دو گرم شد طلا کم اجرت بگیرم 

بقیه دوستان هم ممنون میشم راهنمایی کنید🌹

⚡I have myself
سلام به رویای عزیز و همه ی بچه های قدیمی و جدید تایپک پس انداز😍 من و خیلی از بچه های جدید نمیشناسن ...

عزیززززم🤩 من خیلی یادتون میکردم و خیلی این پلاک قلبی هاتون تو ذهنم بودن. خوشحالم برگشتی. موفق باشی و صندوقت پر از طلا❤️

مبارکه عزیزم به خوشی استفاده کنید🌹منم میخوام برا دخترم ازالان پارسیان بگیرم ریز ریز برا اینده اشفقط ...

ممنونم عزیزم انشالله بیشترش برای شما و تمام دوستان عزیزم💗

بله عزیزم کار بسیار خوبی میکنید من فعلا از میلی استفاده نکردم اگه پولشون کم باشه براشون پارسیان میخرم اگه بیشتر باشه طلای مصرفی و بدون اجرت

یکبار من خرد خرد که براشون پارسیان خریدم شد ۳/۵گرم و بردم تعویض کردم با یه پلاک زنجیر بدون اجرت برای دخترمم

بنظرم پارسیان گزینه ی خیلی مناسبی فقط جستجو کنید از چند تا طلافروش بپرسید هر کدوم منصف بودن دیگه همیشه ازش خرید کنید💗

ماشاالله به این اراده 👌خسته نباشی عشقم باریکلا به تو که اراده ی فولادی داری 👏اصلا اونقدری عاشق تمی ...

ممنون عزیزدل ک حال و هوای قشنگ دلت رو برامون ب اشتراک میزاری ،و واقعا ازت یاد میگیرم🌹  این همه روحیه سپاسگزاری در مقابل داشته هات ستودنیه❤

دوستان عزیز واقعا شکرگزاری ، باعث فراوانی میشه 

دیدم بعضیا میگن خدایا شکرت اما انگار دارن نعوذباالله ب خدا طعنه میزنن ...

واقعا شکرگزاری وقتی قلبی باشه وقتی با تمام وجودت از خدا سپاسگزار باشی برای داشته هات مطمئن باش ک نعمتت افزون شود❤

ببینیم معصومه با چ عشقی سپاسگزاری میکنه از خداش ❤

حتی در مقابل همسرش هم همینطور قدردانه🌺

و من یکی ک تو این مورد بسیار ضعیف بودم از وقتی با معصومه آشنا شدم و خوبیای همسرم بیشتر تو چشممه و ازش قدردانی میکنم باعث شده ک هم خوبیاشو تقویت کنه هم اینکه اخلاق بدی هم اگر داره کمتر رو کنه😁

امتحان کنید ضرر نمکنید😗❤🌹

فقط خواستم بهت بگم اگه تو ذهنته و تو قلبت حسش میکنی مطمعن باش بهش میرسی قربونت برم🫀🦋میگه قبل از اینکه واسه خواستنش دعا کنی برات آماده کردم ؛ اصلا برات آماده کردم که به دلت انداختم که دعا کنی واسش .. الهی دورت بگردم خدا تو چقددددد خوبی آخه♥️🌿میگم حالا ک خوندیش اگ حالِ دلت قشنگ شد برای سلامتی امام زمان و برای رسیدنم ب حاجتم ی صلوات میفرستی❤️
من از سایتش خرید میکنم گلم همین سرچ کنید خانومی میاد معروفه من مثلا کرم ضدافتاب خارجی میخوام خیلی گر ...

مرسی گلم فقط سرچ‌کنم خانمی چطور بفهمم سایت اصلی و تقلبی نباشه

یه ایده پولسازی مدرن هم بگم و برماین ایده برای افراد زیر ۵۰ سال به ویژه زیر ۴۵ خوبه🚩"یادگیری زبان ه ...

من خودم ۳ تا زبان بلدم دارم چهارمی رو یاد میگیرم اگه ازم بپرسن نون تو چه زبانیه میگم چینی (بخاطر قرارداد های تجاری و ...) و بعدش روسب

مشاوره رایگان پوستی + ارسال رایگان محصولات به همه جای ایرانhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9427706/مراقبت-پوست-با-انواع-ماسک-ورقه-ایضدجوشضدچروکآبرسان
من خودم ۳ تا زبان بلدم دارم چهارمی رو یاد میگیرم اگه ازم بپرسن نون تو چه زبانیه میگم چینی (بخاطر قرا ...

چینی خیلی سخته. من اول رفتم سراغ چینی. دیدم عجیب غریبه  رقتم سراغ روسی . روسی هم سخته ولی نه به سختی چینی.

نه اینکه سخت باشنا. بیشتر شروعشه که سخته. چون ساختارشون با فارسی و انگلیسی فرق داره . ولی یکم روسی رو پیش برم، چینی هم شرو میکنم

2810