2777
2789
سئوال خیلی خوبی پرسیدینگاه انگلیسی چون همه بلدن بازار کارش پخش میشه و خب شاید بخاطر همین بعضیامون از ...

ممنون عزیزم پسرم خیلی کوچولو به زودی میشه سه ساله چون مادرم باهاش ترکی صحبت می‌کنه حالا موقع هایی که میریم خونششون میبینم زود یاد گرفت, انگلیسی هم باهم بازی کردنی بعضی وقتا بهش میگم که فکر نکنه زوره یا دارم بهش چیزی یاد میدم فکر می‌کنه بازی میکنیم 😉😀

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یه ایده پولسازی مدرن هم بگم و برماین ایده برای افراد زیر ۵۰ سال به ویژه زیر ۴۵ خوبه🚩"یادگیری زبان ه ...

خیلی عالیه این ایده سوای کار کردن و درآمد

واقعا نیازه من خیلی دوست دارم زبانم رو تکمیل کنم هی تنبلی میکنم

زندگی آونگی‌ست میان رنج و ملال
عاااالی بود من شنبه رفتم کلینیک چشم پزشکی. از اونجایی که شهر ما قطب پزشکی یه. از کشورهای اطراف که ع ...

آرخ عزیزم الان عربی و چینی خیلی خوبه هم‌عرب زیاد میاد کشورمان هم اینکه جدیدا خیلی با کشورهای اروپایی و آمریکایی تعامل دارن خیلی خوبه یادگیریش، چینی هم که قطب اقتصاد جهان اصلا،،، اینم عالیه

ترکی هم خیلی خوبه، میتونی مهاجرت کنی ترکیه زبانش ‌بلدی ی هنرم که کنارش داشته باشی عالیه

این هفته احتمالا قرعه کشی سایپا میاد شاهین پلاس هم احتمالا داره. ایران خودرو احتمالا اسفند ثبت نام د ...

طرح مادران هنوز اعلام نشده 

وقتی داری  با کسی  درد و دل میکنی مثل اینه که بهش یه چک سفید امضا بدون تاریخ میدی تا هروقت هرجور خواست ازش استفاده کنه مراقب باش که حرف دل رو با کی و کجا میزنی
یه ایده پولسازی مدرن هم بگم و برماین ایده برای افراد زیر ۵۰ سال به ویژه زیر ۴۵ خوبه🚩"یادگیری زبان ه ...

عالیه واقعاا عاشق زبان هستم یه مدت یه سررسید داشتم توش کلی واژه وجمله نوشته بودم و باخودم قرارگذاشتم روزی دوسه تا یادبگیرم اما متاسفانه ادامه ندادم وناامید شدم گفتم دیگه برای من دیره وبهونه های الکی گرفتم تا خودمو توجیح کنم اما تصمیم دارم بادخترم باهم بریم موسسه وحرفه ای یاد بگیریم به امید خدا 🥰

من ندیدم عزیزم کدوم صفحه نوشتین؟

عزیزم صفحه ۱۸۵۰

صبحی رفتیم بانک تا سند آپارتمانی که پیدا کردیم نشون بدیم البته صاحب ملک خودش آورد.رییس بانک گفت ظاهرن مشکلی نداره برای دریافت وام .فقط گفت شماره شبای صاحب ملک میگیریم وپول وام واریز اون حساب میشه 

الان من یه سوال دارم ما۵۵۰ وام مسکن قراره بگیریم که گفت حدود ۱۳۰ میره برای اوراق و ۴۲۰ دستمون میگیره .اول کاری ماباید پول اوراق بدیم ؟یا از همون وام کسر میشه؟؟

ودوم اینکه صاحب خونه خودش جای دیگه میخواد معامله کنه واز ما پول بیشتری میخواد اول کاری و۴۲۰ که وام قراره براش واریز بشه از مبلغ معامله بیشتر هست ما چی تو قرارداد بنویسیم یا چجوری اضافی مبلغو ازش پس بگیریم ؟

دعا کنین ماهم خونه دار بشیم 🙏🙏🙏
طلافروشی شهر ما که میشناسمش ۱۱۰ تا ۱۵۰ پول وکیوم برای سکه یک گرمی میگیره

آره طلا فروشی که ارزونتر میتونم پیدا کنم. ولی میخواستم اعتبارمو الکی خرج نکنم.

اول میخواستم طلا زینتی بخرم ولی خیلی کارمزداشون زیاده. ۴۰  ۵۰ درصد.

چه عالی خدا بهشون سلامتی بده.انشاالله برای ماهم باشه

سلام عزیزم خوندم که شماهم به تازگی خونه خریدین مبارکتون باشه انشالله .گلم از وام مسکن هم استفاده کردین ؟اگه بله میشه بگین چقدر طول کشید تا پول واریز بشه ؟وهزینه جانبی چیا داشت؟

دعا کنین ماهم خونه دار بشیم 🙏🙏🙏

سلام خانمای عزیز

من همیشه سعی می کنم تمیز بپوشم ولی متاسفانه بودجه اجازه نمی ده

۱۰۰ تومن خونه رو دادم رهن 

۱۷ گرم طلا گرفنم 

۱۵ تومن قرص داشتم اونا رو دادم دوست نداشتم انرژی بدهی رو داشته باشم

دو ملیون دویست وام مهربانی بود این ماه پرداخت کردم

یک ملیون ۸۰۰ هم برا بانک مهر

بقیه پول می زارم برا وام

البتع جیز قابل توجه نموند

خدا کنه بتونم از پس قسط هام بربیام

سلام برهمگییی...صبح دل انگیز بارونی ونیمه ابری تون بخیروخوشی🥰🥰😍امروز صبح داشتم ویپادمو نگاه میکرد ...

یعنی این وام پشتوانه که میگیریم خودش میاد به حساب دیجیتالی اصاف میشه که سکه بگیریم چون من کارتم هنوز نیومده نمیدونم وام ۳ تومنی رو بگیرم یا نه؟منم دارم سکه جمع میکنم برا وام ۵۰ تومنی که آخر مهر میشه فکر کنم گفتم این ۳ تومن هم اصافش بشه زودتر به ۵۰ تومن برسم انشاالله

ببین کدوم زبان خوبه؟ من اول رفتم سراغ روسی. به خاطر علاقه به فرهنگشون. بیشتر تفریحی کار کردم. ولی خیلی سخت بود. بعد رفتم آلمانی رو امتحان کردم. راحت بود. تقریبا مثل انگلیسیه.  . الان چن ماه روسی کار میکنم چن ماه آلمانی. ولی بیشتر تفریحی

روزی ۵دقیقه. و به کسب درامد باهاش فکر نکردم. تقریبا یک سال و نیمه شرو کردم.

سلام صبحتون بخیر قشنگا❤یه راهنمایی خواهرانه میخوام عزیزای دلم💞من ماهی ۴۵۰۰ حقوقمه مجردم چطور پس اند ...

سلام عزیزم وام ویپاد نقدی شده و نیازی به انتقال نیست ، من دیشب هم وام سه تومنی گرفتم و از کارت دیگه وام پنج تومنی و هر دو نقدی بود و راحت کارت به کارت شد.

خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره ...
2810