یه ایده پولسازی مدرن هم بگم و برم
این ایده برای افراد زیر ۵۰ سال به ویژه زیر ۴۵ خوبه
🚩"یادگیری زبان های خارجه"
دوستان عزیزم زبان های خارجه فقط انگلیسی نیست.
عربی، انگلیسی، اسپانیایی، آلمانی، فرانسوی و...
اگر شما یکی یا دو تا از این زبان ها رو عالی بلد باشید در حد روان صحبت کردن، نوشتن و ترجمه کردن
اگر بیکار موندید بیاید اینجا تو خصوصی برای من ف*ش بنویسید😄
به حدی جامعه ما نیازمند افراد متخصص هست که حد نداره.
به شرطی که اخلاق خوب و حرفه ای کاری فراموش نشه.
خب هر زبان خارجی که بلدی این ایده ها برای شماست:
۱. توریست که میاد برو مترجمشون شو
۲. تورگاید شو و با تور ها برو اینور اونو(این رویای منه آخرای زبان انگلیسی هستم فوق العاده خوش میگذره بهتون یه بار امتحان کردم انقدر خوبه و لذت بخش)
۳. کتاب ترجمه کنید
۴. در موسسات تدریس کنید
۵. شاگرد خصوصی بگیرید
۶. در مهد یا مدارس دو زبانه کار کنید
۷. هر تخصص دیگه ای داری با این ترکیب کن دوبل حقوق بگیر مثلا تو ایده قبلی گفتم تولید محتوا حالا اگر حقوق تولید کننده محتوا ۱۰ت باشه به فرض اگر زبان اسپانیایی بلد باشه میشه ۲۰ت چون دیگه اون مجموعه مترجم نیاز نداره
۸. ترجمه فیلم و سریال برای دوبلورها
۹. تبدیل کننده محتواهای خارجی به ایرانی و استفاده برای سایت و ..
۱۰. ترجمه مقالات تخصصی
و....
انقدر زیاده که واقعا جا نمیشه بنویسم
فقط بدونید یادگیری زبان خارجه شما رو توی تنگناها نجات میده و البته همیشه هم سرتون بالاست به فرض یه کرم خریدین روشو میخونین قشنگ اطلاعات بیشتری به دست میارین یا هزارجا که انگلیسی نوشته تو گوشی یا کامپیوتر قشنگ میخونی و متوجه میشی
من تو خانوادمون زبان انگلیسیم خیلی خوبه هر چی باشه صبر میکنن از من بپرسن انگار یه جور دیگه رو آدم حساب میکنن
بچه هاتون رو بفرستید زبان های خارجه انگلیسی تمام کرد فرانسه تمام کرد آلمانی و...
از زبان عربی هم غافل نشید
الان بیشترین افرادی که وارد ک*شور ما میشن عرب هستن و خب دکتر میرن خرید میرن و رونق به بازاری ها میدن یه مترجم خوب میخوان و من شاهد بودم چقدر پول میدادن
این کارا که گفتم سرمایه پولی نمیخواد
سرمایه ش همون تخصص شماست و زمانی که گذاشتین اون زبانو یاد گرفتین
سودشون خوب یا عالی هست
کمترینشون ترجمه کتاب و اینا هست که درآمدش نسبت به بقیه کمتره برای افراد درونگرا ولی خوبه که نمیخوان با گروه باشن میخوان یه کاری تو خونه انجام بدن یکم پول دربیارن
واقعا من عیبی تو این کارها ندیدم. آشنایی با یک زبان دیگه باز شدن درهای یک فرهنگ و سبک زندگی متفاوت هست. یادگیری یه زبان دیگه واقعا چیزی بالاتر از یه زبان هست. شما میتونید عمق فیلم ها و موسیقی و هنر اون ک*شور رو متوجه بشید و درک عمیق تری از زندگی پیدا کنید.
پر از رزق و روزی و برکت باشید🌸💗