2777
2789
ماشاالله به این اراده 👌خسته نباشی عشقم باریکلا به تو که اراده ی فولادی داری 👏اصلا اونقدری عاشق تمی ...

وای چه متن زیبایی،بسیار عالی انشالله خوشبختی و آرامش قسمت هممون،و اینکه معصومه جونم انگشتر نو مبارک من خودمم این سبک رو دوست دارم ولی فعلا جرات نمیکنم از طلا فروش قیمت بگیرم  

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بنظر شما ارزش داره این کلاس ب صورت مجازی شرکت کنم؟ڄبخشی از سؤالات در فایل‌های PDF طرح درس دوره‌ها دا ...

سلام عزیزم

دوره خوبیه ولی بازم بپرس اگر تو مدرکش اگر و اما هست و حاج آقا حسینی باید بیاد وسط بیخیال شو خیلی راحت میتونی مدرک بگیری تو آموزشگاه معتبر ولی اگر قیمت دوره ش پایینه خیلی و از این لحاظ خوبه حتما شرکت کن و حتما مدرکش رو هم بگیر

سلام معصومه جون و همه دوستان شبتون بخیر همگی عزیزم مبارکت باشه انشاالله بخوای استفادش کنی عزیزم یس ...

عزیزم من معماری خوندم فنگشویی برخلاف چیزی که مردم فکر می‌کنند علم نیست چیدمان محیطه

فقط هم مربوط به چین و شرف نیست در اصل همه‌ی معماری‌های قدیم بر مبنای محیط واقع میشدن

مثلا من چند تا مثال در معماری ایران بزنم

اینکه مثلا حوض رو در مرکز حیاط قرار می‌دادند بخاطر انعکاس بنا داخل حوض این توی فنگشویی میشه همون نصب آینه در ناهارخوری

یا مثلاً توی معماری جاهای گرم و خشک مثل کاشان در ورودی و بادگیر سقف رو در راستای هم قرار می‌دادند تا جریان هوا برقرار بشه که میشه همون مسیر باز کردن در فنگشویی

خلاصه اینکه اینا مبنای علمی ندارند مبنای کارکردی دارند

خونه‌ای توش انرژی جریان داره که شما حال دلت خوب باشه

همین امروز برو یه وسیله‌ی خوشگل برا خونت بخر ببین چقدررررر لذت بیشتری میبری

سمت این خرافات هم نرو❤️😘

زندگی آونگی‌ست میان رنج و ملال
ممنونم عزیزم. دوره ادمینی فکر میکنی چقدر هزینش بشه؟

به صورت عادی ۵ت تو آف که میگذارن(حتما تو آف بگیرید) ۲.۵ هست

واقعا هم ارزش دوره ش بیشتره به نظر من

چون داخلش هم نرم افزار یاد میده هم طراحی سایت هم ادمینی همه شاخه ها هم مدرک دانشگاهی(من خودم دنبال مدرکش نرفتم هنوز پشت دستم خیلی پروژه س واقعا وقت نکردم)

سلام شب بخیر من دیروز گرفتم صد سوتی ۴۲۰ ۵۰ سوتی ام بود ۲۴۰

مرسی که جوابمو دادی عزیزم🌹 میگم من چون تاحالا نگرفتم بلد نیستم سود پارسیان هم مثل طلاس؟ بعد این اجرت اینا هم داره چجوریه بعد از کجا بدونم تقلبی نیست؟ 

چون از این بعد میخوام ریز ریز برا دخترم بگیرم 

اگه میشه یکم راجه بهش توضیح بدین ممنون میشم 

⚡I have myself

سلام صبحتون بخیر قشنگا❤

یه راهنمایی خواهرانه میخوام عزیزای دلم💞

من ماهی ۴۵۰۰ حقوقمه مجردم چطور پس انداز کنم اصن باهاش چی بخرم و چکار کنم؟ این چندوقت اصلا نمیدونم چکار کردم پولامو فقط میبینم نیست بدون اینکه چیز با ارزشی یا حتی لباسی چیزی خریده باشم . خیلی ناراحتم بابت این موضوع🥺

یه سوال دیگه من دیروز وام ۱ میلیونی ویپاد و گرفتم و تصویه کردم الان دو تومنی فعاله برام اگه بگیرمش اونم باید خرید کنم یا میتونم انتقال بدم؟

مرسی که وقت میذاری و راهنمایی میکنی🥰💜🌱

2810