2777
2789
اخه اونجا یه شهرستان مرزیه مدرسه خوب در حد کلانشهر نداره امکانات تفریحی و اینام نداره ما الان کلانشه ...

دوست عزیز اسن شهر مرزی چقد جمعیت داره؟مطمعنین مدارسش خوب نیس؟من خودم مرز هستم هرسال شاید دروغ نباشه 50 نفر رتبه های سه رقمی کنکور داریم حتی دو رقمی و یکی دوبارم در سالهای قبل نفر اول ریاضی و نفر دهم تجربی از شهر ما بود 

انقد. پزشک حاذق و استاد ازهمین مدارس شهر مرزی بالا اومدن که خد نداره 

نمیخام اسم بیارم ولی اگر صد درصد مطمعن نیستین ازحرفتون شک به دلتون نندازین 

از لحاظ ورزشی شهر ما دوتا مربی سابق تیم ملی ساکن عستن و اموزش میدن پس همچینم عقب مانده نیستن فقط از لحاظ امکانات پزشکی و بیمارستانی همه شهرای کوچیک مشکل دارن همین

بعضی چیزا توی زندگی بدست آوردنی نیست بی خیال شدنیه ....

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

راهنمایی میکنید چطور لینک بفرستم 💞بلد نیستم

از قسمت نوار بالای تاپیک و مرورگرتون لطفا کپی کنید و اینجا الصاق کنید

سلام امکان حذف تمام تاپیک ها نیست.لطفا برای حذف تاپیک های خصوصی در روزهای زوج، لینک تاپیک رو به پی وی niniyar_1@  ارسال کنید.ممنون

https://www.ninisite.com/discussion/topic/11815801/%d8%af%d9%88%d8%b1%d9%87%d9%85%db%8c-%d8%af%d9%88%d8%b3%d8%aa%d8%a7%d9%86-%d9%82%d8%af%db%8c%d9%85%db%8c-%d8%ac%d8%af%db%8c%d8%af%db%8c%d8%a7%d8%a7%d8%a7%d8%a7%d8%a7%d8%a7%d8%a7?postId=353743051

https://www.ninisite.com/discussion/topic/11815801/%d8%af%d9%88%d8%b1%d9%87%d9%85%db%8c-%d8%af%d9%88%d8%b3%d8%aa%d8%a7%d9%86-%d9%82%d8%af%db%8c%d9%85%db%8c-%d8%ac%d8%af%db%8c%d8%af%db%8c%d8%a7%d8%a7%d8%a7%d8%a7%d8%a7%d8%a7%d8%a7?postId=353734879

خیلی ممنون برگردوندی🥲اسمی از گزارش گر نیس ازش خواهش کنیم الکی هی نترکونه ؟

خواهش میکنم عزیزم 

سلام برای گزارش زدن یه کاربر سه نقطه در زیر پست هر کاربر هست اون رو بزنید و علت گزارش رو بنویسید و ارسال کنید... برای تگ هم اول @ و بعد به صورت به هم پیوسته niniyar و بعد _ و عدد به لاتین

البته @ رو اول بزارید و بعد niniyar بعدش بنویسید یه جدول باز میشه اسامی نی نی یارها هست بزنید روی اون و ارسال نظر رو بزنید

سلام امکان حذف تمام تاپیک ها نیست.لطفا برای حذف تاپیک های خصوصی در روزهای زوج، لینک تاپیک رو به پی وی niniyar_1@  ارسال کنید.ممنون
راستی بگم ک تو چالش تمیزی پنج شنبه شرکت کردم 👌اونجایی ک گفتی بوی تمیزی بعد از شستن پتوها قشنگگگگ ا ...

ماشاالله به این اراده 👌

خسته نباشی عشقم 

باریکلا به تو که اراده ی فولادی داری 👏

اصلا اونقدری عاشق تمیزی هستم 😍میگم نصف شب آدم وقتی بلند میشه برای آب خوردن یا برای سرویس 

خونه غرق در سکوت باشه ♥️

بری پذیرایی ....اون گوشه  روی اپن 

ماهی های رنگارنگ  تو آکواریوم رو ببینی  😍🤩که اینور اونور دارند حرکت می‌کنند 😍

نگاه به بیرون کنی ببینی دانه های  برف دونه دونه رقص کنان چه با نظم از آسمون میاد رو زمین میشینه 😍

داخل خونه شعله های شومینه گرما رو پخش میکنه و از گرماش لذت میبری 👌

خونه هم به قدری تمیز  که تو کیف میکنی 😍

بیای کنار پنجره ی بخار گرفته ...روی بخار شیشه 

بنویسی که خدایا شکرت امروز هم  که در کنار عزیزانمون هستیم ♥️

بعد بیای پشت آکواریوم یه انگشت بزنی به آکواریوم پر ماهی 

که اینور اونور حرکت کنند و تو از تماشاش لذت ببری 🤩😍

بری اتاق بچه هات ...ببینی با چه نازی خوابیدن 

خم بشی بوسشون کنی 😍بربون صدقشون بری 

بگی خدایا شکرت که بچه های سالمی اعطا کردی بهم 

برگردی اتاقت یه نگاه به ساعت روی دیوار بندازی 

زمانی که با تیک تیک ثانیه ها میکزره و بار دیگر گذشت زمان رو به رخ تو میکشه ...یه نگاه بهش بندازی 

ببینی هنوز دو نصف شب 😍

و بگی آخیش حالا حالا ها خواهم خوابید در کنار عشقم ♥️در کنار تموم زندگیم 

بری جات و خم بشی یه بوسه از کنار صورتش بگیری♥️ و تودلت از بابت داشتنش خدا رو شاکر باشی 

و منتظر صدای نفس هاش باشی که منظم تکرار بشه ♥️

من خوشبختی رو تو این چیزا میبینم عزیزان 

خوشبختی یعنی اینکه تو کانون گرم خانواده به آرامش برسی ♥️

براتون آرامش در کنار عریزانتون می‌خوام ♥️که جووون بگین و جووون بشنوین 

خواهش میکنم عزیزم سلام برای گزارش زدن یه کاربر سه نقطه در زیر پست هر کاربر هست اون رو بزنید و علت گز ...

خیلی ممنون..

منظورم این بود ک چ کسی گزارش میزنه تاپیکو؟

اسمی نیست تو سیستم شما ؟ مثلا فلانی تاپیک گزارش زده ترکیده

چون خیلییییییییی میترکه بی دلیل

خیلی ممنون..منظورم این بود ک چ کسی گزارش میزنه تاپیکو؟اسمی نیست تو سیستم شما ؟ مثلا فلانی تاپیک گزار ...

عزیزم یه نفر نیست هر سری یه کاربری گزارش میزنه

این هفته احتمالا قرعه کشی سایپا میاد شاهین پلاس هم احتمالا داره. ایران خودرو احتمالا اسفند ثبت نام د ...

مرسی عزیزم

پس مثل قبل ک الویت بندی میکردن و چند مرحله ماشین میدادن نیست

فکر کنم اون سایپا بود

انشالله عزیزم 😍آره عشقم دیدم خیلی زیباست انشالله میشه هدف بعدی قالی کم مونده تموم بشه ...سه روز انش ...

حتما میخری عشقم منم یه گردنبند می‌خوام بخرم خیلی دوسش دارم اجرتش بالاست اما خیلی قشنگه و معنی زیبایی داره

خریدم عکسش رو میذارم🥰🥰

زندگی آونگی‌ست میان رنج و ملال
2810