2777
2789
الان ۱۵ سپتامبریم.والا منم شنیدم مطمئن نیستمبرا ۵سال دیگه هروقت بخرین سوده،زیاد تعلل نکنید،حالا ۱۵،۲ ...

ممنون عزیزم اتفاقا تا دوهفته دیگه وام وی پاد رو میگیرم  انشاله ریزش کنه بخریم 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خب ۸۵ گرم بزاری ۲۵ میلیون وام میگیری

یا حضرت نوح چ‌خبره 

دخترم نفسم ،   محمد عشق مامان پس کی میای                        .غمت داغونم کرد الان باید تولد یه سالگیتو میگرفتم الهی ک بمیرمممم واسه هرشب اشک ریختنام برات .اگه صدتا بچه دیگه بیارم تو رو فراموش نمیکنمممم ...خدایا امتحان بسته دیگه حقمو بده تا کی انتظارر ،،
سلام به شما بانوی پرتوانخدا قوتی سوال چطور میشه از جزوه نوشتن پول دراورد؟ ممنون میشم راهنمایی ام کنی ...

سلام عزیز دل خواهر ❤️ 

این پست ارسالی از دوستان بود 

واقعیت اش دوست من زیر دیپلمم نمی‌دونم 

از دوستامون کمک و راهنمایی بخواه 

قربونت برم من ❤️ ارشیدای عزیزم ❤️ یکی یه دونه ی خواهربیشترش سهم دل خودتون

معصومه جونم مبارکت باشه این انگشتر به گردنبند سنگین هم داره ایشالا زود اونم بخری باهم ست بندازی برازنده‌اته❤️

زندگی آونگی‌ست میان رنج و ملال
آفرین بهتون افتخار کردم،خیلی خوب و مفید هم توضیح دادید، میشه در مورد طلاسی و میلی گلد توضیح بدید، آخ ...

سلام 

برنامه خیلی خوبیه ممنون میشم موقع ثبت نام اگر دوست داشتین کد دعوت من رو بزنید

اجازه هست من انتقاد کنم ؟مشخصه خورد و خوراکتون خوب نیست سبک زندگی سالم و مقتصدانه صرفا خوش تیپ بودن ...

اجازه دست شماست فدات شم ♥️ 

این پست ارسالی بود که از طرف دوستان فرستادیم 

مال خود بنده نیست عزیزم 

بله واقعا خیلی سخت با ماهی سه ملیون خرج و مخارج زندگی رو بست 

من برنج رو سالانه میگیرم 👌که امسال فقط بیست ملیون برنج امون شده ....

و هر سال فریزر رو پر میکنم برای پاییز و زمستان 

گردو و بادام  کشمش و رب و آبلیمو و لیمو عمانی و ...سالانه میگرم 

گوشت رو هم شریکی میگیریم ...

با این اوصاف با شش تومن سعی میکنم ببندم که واقعا خیلی اراده میخواد 👌

شاید این دوست عزیزمون هم مجبور هستند ...نمیتونن برسونن

ما به مدیریتش احترام می‌گذاریم ♥️

هیچ کس دوست نداره بچه اش سختی بکشه ....

شاید شرایط اشون اونطوری ایجاب می‌کنه 👌 

معصومه جونم مبارکت باشه این انگشتر به گردنبند سنگین هم داره ایشالا زود اونم بخری باهم ست بندازی براز ...

انشالله عزیزم 😍

آره عشقم دیدم خیلی زیباست انشالله میشه هدف بعدی 

قالی کم مونده تموم بشه ...سه روز انشالله تموم میکنم 

میرم انشالله میگیرم 

تو بخوااااه بشووووو معصومه 😍👌🥰🤩

@niniyar_1 @niniyar_2 @niniyar_3 @niniyar_5 سلامچرا باز واسه بار ۱۰۰ ام تاپیک دورهمی استاتر ترکی ...

سلام لینک تاپیک رو لطفا ارسال کنید

سلام امکان حذف تمام تاپیک ها نیست.لطفا برای حذف تاپیک های خصوصی در روزهای زوج، لینک تاپیک رو به پی وی niniyar_1@  ارسال کنید.ممنون
سلام دوستان خوبم چقدر دلم تنگ شده بود براتون ۷۰ صفحه عقبم اما وقتی دیدم معصومه جان برگشتن و این تاپی ...

سلام گلم دانشگاه آزاد یا فرهنگیان

دخترم نفسم ،   محمد عشق مامان پس کی میای                        .غمت داغونم کرد الان باید تولد یه سالگیتو میگرفتم الهی ک بمیرمممم واسه هرشب اشک ریختنام برات .اگه صدتا بچه دیگه بیارم تو رو فراموش نمیکنمممم ...خدایا امتحان بسته دیگه حقمو بده تا کی انتظارر ،،
2810