2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام من ی مدت بعد دانشگاه بیکار بودم تایپ میکردم تو فلش میریختم میدادم کافی نت، یعنی مثلاً طرف جزوه ...

من که خودم سال هاست دبیر دبیرستان هستم تا حالا همچین چیزی نشنیده بودم که کسی بتونه جزوه نویسی کنه 

جزوه نوشتن خیلی کار تخصصی هست 

خیلی هم وقت گیر من خودم فقط برای پایه دوازدهم و کنکورم جزوه دارم که یک سال طول کشید فقط بنویسمش چون جمع آوری مطالب زمان بر هست بعد دادم به تایپیست برام تایپ کنه 

جزوه فیزیک هم تایپ کردنش کار هر کسی نیست خیلی شکل و فرمول داره تایپیست هم خیلی گرون تر میگیره ولی تا کتاب ها عوض نشه برای آدم میمونه و سود دهی داره پارسال فکر کنم حدود ده تومن من از فروش جزوه هام به بچه های خودم سود گرفتم 

امسال هم باز طبیعتا سود دهی داره 

ولی میگم کار هر کسی نیست 

سلام گلم چقد طلا بزارم وام میدن من هدفم وام نیست بیشتر برا نگهداری از طلاها

سلام هرچی داری ببر تحویل بده اون صندوقها برای نگهداری جداست فکر کنم برای ۲۰۰گرم سالانه ۴میلیون میگیرن البته مبلغش رو مطمئن نیستم

درود عزیزان خوشحالم که خوشتون اومده از ایده های "افزایش درآمد"امیدوارم رویا جون هم موافق این نوع پست ...

یه دنیا سپاس بابت پیام پربارتون ❤️

رزق و روزی همش مادی نیست

همین که کاربری تجربیاتش رو بدون چشم داشت منتشر کنه رزق و روزیه 

از همه دوستانی که در این تاپیک تجربه منتشر میکنن ممنونم 

خدا سلامتی تن سالم و عاقبت بخیری نصیب شما و همه دوستان کنه 

من که خودم سال هاست دبیر دبیرستان هستم تا حالا همچین چیزی نشنیده بودم که کسی بتونه جزوه نویسی کنه جز ...

سلام عزیزم من همیشه پستهای شما رو میخونم و خوشم میاد از روحیه ی خوب و پر انرژی تون

تقریبا همسن هستیم. من فوق شیمی دارم. 

اما هیچ وقت ازش درآمد قابل توجهی درنیاوردم متأسفانه. 

شما نیروی آزاد هستید که تدریس میکنید؟ 

تو شهر ما چند بار ازم خواستن که برم دبیرستان درس بدم اما حقوقش واقعا کم بود و نرفتم. نمیدونم کار درستی بود یا نه.

توصیه تون واسه من چیه که بتونم از راه علم پول در بیارم. 

راستی چند سال هم دانشگاه تدریس کردم که زیاد پولی توش نبود اونم

ممنون میشم راهنمایی ام کنید عزیزم

سلام معصومه خانم عزیز و دوستانی که انگیزه میدین درمورد هدف های ۶ماهه دومتون بنویسین تا یه چالشی باشه ...

سلاممممم من هدف دارم یه گردنبند زینتی بخرم

٢٠ گرم طلا

یه مسافرت

وانت

ایشالا همه تیک بخوره🥰🥰🥰

زندگی آونگی‌ست میان رنج و ملال
منم مخارجم بیشتر از ۳تومن نمیشهماهی ۵کیلو برنج هاشمی میشه ۵۰۰تومن ۲ کیلو گوشت ۶۰۰دوتا مرغ ۳۰۰۳تا روغ ...

ما یه دونه مرغ میخریم..... ۳٠٠

گوشت قرمز هم هر ماه نمیخریم.چون خودم گوشت خور نیستم فقط شوهرم و بچه ام درست میکنم. 

هر ماه هم برنج نمیخریم. 

فقط مصرف میوه مون بیشتر از شما هست. ولی فضایی نه هاا مثلا ۱/۵٠٠تا ۲تومن. 

بیشتر از این مبلغ میشه؟؟؟؟؟؟؟؟ 😅

اندازه شما هستیم ۳نفریم.... بچه ام هم کوچک تر از بچه شما و بسیار بد و کم خوراک. 

میزان خوراکمون.....متوسط رو به کم.

اهل تنقلات خریدن هم نیست بچه ام چون اینجا گفتم خوراکی های سالم میدم بهش. 

❌🚫⛔درخواست دوستی دادن=گزارش زدن🚫⛔❌ 
سلاممممم من هدف دارم یه گردنبند زینتی بخرم٢٠ گرم طلایه مسافرتوانتایشالا همه تیک بخوره🥰🥰🥰

سلام عزیزم انشالا همه ی اهداف تون تا پایان سال تیک بخوره

چقدر از ایده وانت خوشم اومد

عزیزم قیمتش حدودا چنده؟ و اینکه انشالا خریدید میخواید کجا بذارید که واستون کار کنه؟ اگر میشه یکمی توضیح بدید که منم ایده بگیرم. مرررسی ❤

سلام خانما میشه منو راهنمایی کنید یجورایی ب کمکتون نیاز دارم 

من ۴ماهه اومدم خونه خودم 

چن روز دگه تولد شوهرم هس نمیدونم چه کارایی بکنم سوپرایزش کنم چون اجازه بیرون رفتن تنهایی رو ندارم 

ارشیدا خانم شما هم راهکارای قشنگی میدی

2810