2777
2789
من هسرم از چند تا مغازه اجاره میگیره اصلا شغل نداره خودش بیمه مشاغل آزاد رو پرداخت می‌کرد .اگه همسرت ...

سلام عزیزم من از ۱۴ ۲۰ سوال کردم این قانون ۴۲ سال سن و ۲۰ سال سابقه فقط برای خانم‌هاست

خدایا ما رو تو خیلی حساب کردیم 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خدا خیرت بده آدرس جفتشونو میدی

عزیزم ادرس کفش یافت اباد میدان الغدیر خیابان زندیه نبش پاساژ زندیه تولیدیه بابائی

واسه کیفم به این شماره پیام بدین بگین ادرس سایت و ادرس حضوری رو واستون بفرستن

چون الان لینکو گذاشتم نی نی سایت زد مجوز گذاشتن لینک ندارین

۰۹۱۲۵۱۴۸۲۸۵

سلام خانوما.من خیلی ناراحتم البته شاید خیلیا از چیزی که میخوام بگم تعجب کنن.قضیه اینه که خواهرم اینا ...

من یه خاله دارم خدا حفظشون کنه خیلی زن با درایتی هست و تقریبا شوهرش را به همه چی رسوند

حالا ان شاالله فرصت بشه از ایشون می نویسم

شهر دیگه ای هستند و من گاهی به خاطر کارم چند روزی مهمونشون بودم البته به خواست خودشون

یادمه می گفتن بانو جون برا مهمون یکی موقع آمدن غذای مجلسی وبا آب و تاب بپز یکی وقت رفتن و اون وسطا دیگه معمولی بگیر

حتی چون سنشون بالا بود از قبل می پختند فریز می کردند بعد در میاوردن گرم می کردندو می خوردند.معمولا بچه ها و نوه ها وداماد سرزده میومدن دلمه برگ مو داشت توی فریزر در میاورد براشون و....

حالا شما برای مهمون چند روزه لازم نیست همه وعده ها مرغ و گوشتی باشه و در ضمن این دفعه که اومدن کمی از اوضاع اقتصادی تون بگو و خواهرتون را در جریان بگذار دیگه خودش متوجه میشه اگر هم متوجه نشد بهتره مادرتون بهشون تذکر بدن.

سلام وقتتون بخیر،چند ماهی میشه تاپیک رو میخونم و ازتون خیلی چیزها یاد گرفتم و واقعا تحسینتون میکنم میشه لطفااا راهنماییم کنید؟!من ۳۴ سالمه و یه دختر ۸سال و نیمه دارم خانه دارم،از نظر روحی خیلی بی انگیزه و بی حوصله هستم چندین ساله که اینطورم، ،دوست صمیمی یا خواهری هم ندارم که رفت و آمد داشته باشم،دو سه سال پیش خیلی لباس میگرفتم ولی از بس همسرم تو خرید و تو رفت و امدام نه آورد الان خودمم دوست ندارم،اصلا نمیدونم چی خوشحالم میکنه بنظرتون چیکار کنم؟رویا خانم و بقیه دوستان حلال کنید اگر پیامم بی ربط به موضوع تاپیکه ولی لطفا خواهرانه راهنماییم کنید ممنون 

خدایا پناهمون باش دستمون رو بگیر
ارسالی از دوستان ♥️بچه ها بخونید اگه مفید بود براتون حتما یه صلوات بفرستید در حق امواتشون مدیریت مال ...

سلام به شما بانوی پرتوان

خدا قوت

ی سوال چطور میشه از جزوه نوشتن پول دراورد؟ 

ممنون میشم راهنمایی ام کنید

عزیزم من خودم اول راهم معمولا نظر نمیدم چون شرایط زندگیا فرق میکنه یه وقت خدایی نکرده یه چی نگم مشکل ...

چه عالی عزیزم خدا کنه مشکل منم حل بشه با راهنمایی شما دوست عزیز از امروز استارت زدم اوایلش آره قناعت میکردم، بعد دیدم واسه من خرج نمیکنه واسه فامیلاش خرج می‌کنه دیگه الان میرم بیرون واسه خودش خرید کنه منم باهاش خرید میکنم میگه میخوای چیزی بخرم حتی اگه نیاز نداشته باشم میگم آره بخر و...

البته اخلاق کنترل گریش تو همه چی هستااااا

ولی خداروشکر خسیس نیست همه چی فراهم می‌کنه ی مدت رفتم رو‌مخش خونه بهر خونه بخر واسه واسه آینده بچه و...

خیلی تو ذوقم زد اما چند وقت بعد ی ماشین خرید گفتم همینم خوبه انشاالله راه بیفته رو اعصاب من راه نره😅

برای تولید محتوااگر یه ادیتی چیزی خواستین روی ویدئوها بزنید(با گوشی نمیشه ادیت های عمقی و خفن زد)طرا ...

عزیزم واقعا ممنون که وقت میزارید خدا خیرتون بده،اتفاقا برای پس انداز بهتر باید آدم یه درآمد داشته باشه،ایده هایی که میدید خیلی خوبه،الان منتظرم ببینم دیگه چه ایده هایی میدید من یکی رو انتخاب کنم و دنبال کنم،ممنون خواهر عزیزم 

سلام به شما بانوی پرتوانخدا قوتی سوال چطور میشه از جزوه نوشتن پول دراورد؟ ممنون میشم راهنمایی ام کنی ...

سلام من ی مدت بعد دانشگاه بیکار بودم تایپ میکردم تو فلش میریختم میدادم کافی نت، یعنی مثلاً طرف جزوه دست نویس آورده بود کافی نت من تایپ میکردم میدادم کافی نت پولش کم بود اما از بیکاری اون تایم بهتر بود، ولی الان نمی‌دونم منظورتون چه نوع جزوه نویسی هست و...

الهی خیر ببینی عزیزم کیف کجاست؟ همون نزدیکای یافت اباده؟

عزیزم مرتضوی بعد از جیحون کوچه عیال بارگان  زیر مسجد پلاک ۴۱

نمونه کاراشونو تو سایت ببینین هر کدومو میخواین اسکرین بگیرین بعد که حضوری رفتین عکسارو نشون بدین براتون میاره چون انباره برای نمایش فقط ۵تا دونه کیف گذاشته

اگه رسیدین درش بسته بود زنگ بزنین باز میکنه

همین کیفارو به د ی ج ی کالا هم میده با ۵۰ درصد قیمت بیشتر

2810