2777
2789
سلام دوستان ، ارشیدا جان ببخشید روی پست شما ریپلای میکنم .دوستان عزیزم به نظرم اصلا سبک زندگی و میزا ...

دقیقا همینطوره عزیزم

منم گفتم حتی مقدار خوردو خوراک متفاوته

عموهای من ماشالا خیلی خوش خوراکن و خیلی غذا میخورن

عوضش خانواده ی مادریم خیلی کم غذان 

وقتی خانواده ی خالم که ۳نفرن میان منزلمون من ۷ پیمانه پلوپز برنج میذارم تازه ۲تاشم کف قابلمه تهچین میکنم

با یه دونه مرغ ۲۲۰۰گرمی زرشک پلو میکنم

دقیقا نصف برنج و ۳تیکه مرغ از ۸تیکه اضافه میاد

اما خانواده ی عمو کوچیکم که باز ۳نفرن وقتی میان من ۱۰پیمانه برنج میذارم با یکیو نصفی مرغ

تا تهشم خورده میشه 

دروغ نگم شاید اندازه ی ناهر منو پسرم که کلا یه پیمونه برنج میخوریم اضافه میاد

من همون خالم اینا ماهی ۳کیلو برنج میخورن ناهارو شامشونم برنجه 

سلام خانوما.من خیلی ناراحتم البته شاید خیلیا از چیزی که میخوام بگم تعجب کنن.قضیه اینه که خواهرم اینا ...

عزیزم درکت میکنم 

منم این یه هفته دوتا خاهرشوهرم با بچه هاشون و شوهرهاشون اومدن 

واقعا خرج گرونه سر از پنج میلیون ب بالا این هفته درآوردیم 

جالبه همش وعده خوب 🤥

بخدا مردم دیگه 

دوتا مرغ کباب کردم برا یه وعده 

هزار و صد تا چرت و پرت 

جالبه چند روز دیگه هم میگه میخایم بیایم 

دخترم نفسم ،   محمد عشق مامان پس کی میای                        .غمت داغونم کرد الان باید تولد یه سالگیتو میگرفتم الهی ک بمیرمممم واسه هرشب اشک ریختنام برات .اگه صدتا بچه دیگه بیارم تو رو فراموش نمیکنمممم ...خدایا امتحان بسته دیگه حقمو بده تا کی انتظارر ،،

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام دوستان ، ارشیدا جان ببخشید روی پست شما ریپلای میکنم .دوستان عزیزم به نظرم اصلا سبک زندگی و میزا ...

دقیقا من هم همیشه تو این تاپیک به این قضیه دقت کردم که واقعا سبد غذایی خانواده ها متفاوته و نمیشه خرج خوراک رو حداقل مقایسه کرد. ما دو نفر هستیم،هردو خیلی لاغر هستیم😁اما چون واقعا سالم خوری خیلی مهمه برام و ورزش منظم میکنیم،هزینه خوراکمون زیاده. چون گوشت گوسفند و ماهی و بوقلمون و تخم مرغ زیاد مصرف داریم،برنج و هله هوله و نون و ماکارونی  کم. مغزها حتما تو برنامه هرروزمون هست. میوه روزی سه واحد و خرما و عسل و خیلی چیزهای دیگه مرتب باید بخریم. واقعا با ۳،۴ تومن نمیرسونیم.

فدات شم اخه شده حکایت شا میبخشه وزریر...😅

شما یکی از خانم های زبر و زرنگ و همه کاره هستید. اونجوری که دیدم هر چی بلدید رو با روی باز به اشتراک می‌گذارید . بخاطر راهنمایی  معرفی لباس مجلسی و کفش و خرید گوشت قرمز (  هر چند که شهر ما نداره ) و خانه کارگر و اموزش های کم هزینه ای که معرفی کردید وهمینطور موارد کاربردی و بدرد بخور  دیگه ازتون ممنونم.

چون عاقبت کار جهان نیستی است/انگار که نیستی چوهستی خوش باش
عزیزم درکت میکنم منم این یه هفته دوتا خاهرشوهرم با بچه هاشون و شوهرهاشون اومدن واقعا خرج گرونه سر از ...

خوش گذشته دیگه😅

غذای ساده درست کنین خودتونو اذیت نکنین

زندایی من که البته ده سال ازم بزرگتره و وضع مالیشونم خوبه،خیلی مهمون دوس داره ولی تاحالا ندیدم مخصوص مهمون تدارک انچنانی ببینه

البته اگه خودش رسمی دعوت کنه بحثش جداس

یه وقتایی زنگ میزنه که بیاین خونمون،شام قیمه میذاره گوشتای قیمه رو اندازه ی بند انگشت ریز میکنه 

یعنی اگه بسته ی گوشتش ۱۲عددی باشه هر کدومشو ۴ تیکه خورد میکنه قیمه میذاره کنارشم سیبزمینی سرخ میکنه با ترشی

جاتون خالی خیلی هم میچسبه

اما مامان من میگه واسه مهمون باید گوشتا درشت تر از حد استاندارد باشه و فراوون،ینی قیمه های مامانم یه جورایی جلوگوشت به حساب میاد

خواستم بگم معمولی اشپزی کن

یه وعده لوبیا پلو بذار کنارش ماست و چنتا نیمرو

یه بار قیمه بذار

یه بار کتلت با نون و دورچین

دیگه مهمون زمانیه که نهایت دو وعده خونه ی ادم باشه

بیشترش دیگه رودربایستی نداره

شما یکی از خانم های زبر و زرنگ و همه کاره هستید. اونجوری که دیدم هر چی بلدید رو با روی باز به اشتراک ...

قربونت برم عزیزم ممنونم از لطفت

من خیلی خوشحال میشم بتونم تا جایی که بلدم کمک دیگران باشم😘🌼

همسرم ۱۸ سال سابقه داره۱۳ سال بیمه اجباری بوده ۲سال سابقه ی سربازیشو خریدیم شد ۱۵ سال حدود ۳سالم بیم ...

عزیزم اگه همسرتون به سن ۴۰رسیده دو سال رو بیمه شرکتی پرداخت کنید که با اون ۱۸ سال سابقه اش بشه ۲۰سال که سنشم هم بعد از دو سال بشه ۴۲ میتونید خودتون رو با ۳۰سال سابقه بازنشسته کنید و حقوق بگیرید و اگه بیمه شرکتی یا همون بیمه اجباری شرکتی رو سراغ ندارید بگید من راهنمایی تون کنم .

چون من خودمم دقیقا همین کار رو دارم انجام میدم .

اما شوهرم که ۲۰سال سابقه بیمه داشت و کامل براش سی سال حساب کردن  امروز رفت حکم بازنشستگی رو تأمین‌اجتماعی براش زد خیلی کم بود حدود ۷/۱۰۰ماهانه 

چون دو سال آخر رو بیمه اختیاری  میداد اگه دو سال آخرش رو شرکتی داده بود امروز براش ۹/۷۰۰میزدن .

یعنی دو سال قبل اطلاعاتمون کم بود متاسفانه 

اما من برای  خودم رفتم الان دو سال آخرم رو دارم شرکتی میدم یعنی همون بیمه اجباری با همون ماهی ۲/۶۰۰ که بعد از دو سال با حقوق خود تامین اجتماعی حقوق بگیرم نه کمتر .

خوش گذشته دیگه😅غذای ساده درست کنین خودتونو اذیت نکنینزندایی من که البته ده سال ازم بزرگتره و وضع ما ...

ولا قورمه سبزی درست کردم 

یه عالمه گوشت ریختم

انواع غذاهای خوب درست کردم 

من اتفاقا خیلی دوستون دارم فقططط 

شوهرم مدتیه با صاحب کارش ب مشکل خورده کار نداره 

مگرنه براشون ده برابر اینا میکردم 

دخترم نفسم ،   محمد عشق مامان پس کی میای                        .غمت داغونم کرد الان باید تولد یه سالگیتو میگرفتم الهی ک بمیرمممم واسه هرشب اشک ریختنام برات .اگه صدتا بچه دیگه بیارم تو رو فراموش نمیکنمممم ...خدایا امتحان بسته دیگه حقمو بده تا کی انتظارر ،،
عزیزم اگه همسرتون به سن ۴۰رسیده دو سال رو بیمه شرکتی پرداخت کنید که با اون ۱۸ سال سابقه اش بشه ۲۰سال ...

یعنی منظورتون اینه با ۲۰ سال سابقه ای که داره اگه ۲سال بیمه اجباری بشه بازنشسته میشه؟

شما همسرتون شغلش سختیه کار داشت؟

ولا قورمه سبزی درست کردم یه عالمه گوشت ریختمانواع غذاهای خوب درست کردم من اتفاقا خیلی دوستون دارم فق ...

دستتون درد نکنه عزیزم

چون گفتی هزینه هاتون زیاد شده گفتم

ایشالا همیشه سفره تون پرروزی باشه❤

عزیزم اگه همسرتون به سن ۴۰رسیده دو سال رو بیمه شرکتی پرداخت کنید که با اون ۱۸ سال سابقه اش بشه ۲۰سال ...

الان همسر من ۳۸ سالشه من حساب کردم تا ۵۰ سالگیش که حداقل سن بازنشستگیشه دقیقا باز نشسته میشه البته اگه این چند سال اضافه ای که طرحشو دادن تصویب بشه میشه ۵۲ سالگیش

الان اینطور که متوجه شدم از صحبتاتون ما باید دوسال اخر رو بیمه ی شرکتی کنیم که حقوقش بیشتر بشه درسته؟🤔

دقیقا همینطوره منم مثه شمام کیف مدرسه ی پسرمو که پارچه و یراق آلاتش خارجیه،مغازه میداد ۸۹۰ من از تول ...

سلام ، از کجا میفهمید تولیدی فلان چیز کجاست😅

آرزو کردم خدا را گوهری/ سالم و زیبا نگارین اختری / بر سرم او ریخت یکدنیا گهر/ داد ما را او ز رحمت دختری 🫀💓 تیکر برای تولد یک سالگی نور زندگیمونه😍
2810