سلام دوستان ، ارشیدا جان ببخشید روی پست شما ریپلای میکنم .
دوستان عزیزم به نظرم اصلا سبک زندگی و میزان خرج خونه خودتون رو با هم مقایسه نکنید .
ما فقط باید یاد بگیریم از خرج های غیرضروری پرهیز کنیم وگرنه زندگی هر کس با دیگری و مخارجش واقعا فرق داره .
مثل این میمونه من الان با خودم فکر کنم چرا من نمیتونم خرج خورد و خوراکم رو با ۳ میلیون جمع کنم .
خوب الان ارشیدا جان که میگه با ۳ میلیون خرج رو میبنده ۳ نفر آدم هستن و شرایط خرج و مخارجشون با زندگی من فرق داره .
ما یک خانواده ۵ نفره هستیم با ۳ تا بچه زیر ۷ سال که فقط خرید شیر پاستوریزه در خانه ما میشه حدودا ماهی ۲ میلیون .
حالا بچه های من تنقلات خور هم نیستن اصلا ولی همون بستنی که فقط هم بهار و تابستان میخورن و خودمون هم گاهی میخوریم ماهی ۲ میلیون میشه .
خرید میوه باز کم کم ماهی ۲ میلیون هست توی خونه ما
دیگه بقیه چیزها رو نمینویسم و تازه خرج خونه با من نیست اینها رو حدودی مثال زدم ولی خوب خرج خونه ما قطعا با ماهی ۳ میلیون بسته نمیشه .
تازه همسر من بازنشسته هم هست و در اکثر موارد خونه هست و کلا ما نهار و شام در اکثر موارد خونه هستیم پس مخارج خونه ما خیلی خیلی بیشتر هست .
ولی من که نمیام با خودم فکر کنم چرا اینطوری هست و فقط سعی میکنم اسراف نکنم و توی مسیر پس انداز باشم ولی هیچ وقت من نمیتونم سالی ۳۰۰ گرم طلا پس انداز کنم همون ۱۰ گرم هم اگر پس انداز کردم باید مطمئن باشم کارم درست بوده .