2777
2789
یاسی جون اون آبجیه دیگم طبقه ی پایینه سریع میفهمن

بهتر بفهمه عزیزم اینجوری میفهمه شما شرایط مهمونداری نداری شاید به خودش بیاد

مشاوره رایگان پوستی + ارسال رایگان محصولات به همه جای ایرانhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9427706/مراقبت-پوست-با-انواع-ماسک-ورقه-ایضدجوشضدچروکآبرسان
منم مخارجم بیشتر از ۳تومن نمیشهماهی ۵کیلو برنج هاشمی میشه ۵۰۰تومن ۲ کیلو گوشت ۶۰۰دوتا مرغ ۳۰۰۳تا روغ ...

مامصرف برنجمون زیاده چون اهل خونه غذای نونی نمیخورن زیاد

حساب کردم درماه سه بارمهمون داشتم یکبار۱۳نفر یکبار۱۴نفریکبار۶نفر ومصرف خودمون من ده کیلوبرنج مصرف کردم🤔نمیدونم مهمان زیادبوده یامصرف خودمون

الهی ربی ومن لی غیرک💖

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اخه اونجا یه شهرستان مرزیه مدرسه خوب در حد کلانشهر نداره امکانات تفریحی و اینام نداره ما الان کلانشه ...

خب کلا تهران از نظر درامدو شغل خیلی بهتره اما گول اینکه بیمه داره رو نخورین

شما بیکارم که باشی میتونی خودت بیمه تو رد کنی حداقلش مشاغل ازاده تامین اجتماعیه با ماهی ۱۶۰۰

سلام دوستان برا اولین بار میخوام پارسیان بگیرم. از تکنولایف با اعتبار تارا. چه مواردی مهمه که باید د ...

سلام دوست عزیز الان یک گرم طلا ۳میلیون و نزدیک ۷۰۰ هست بعد اصلا اصلا این همه پول وکیومممم؟خیلی گرون میگه

آفرین بهت عزیزم چقد خوب مدیریت میکنی من هرکار میکنم میوه زیر ماهی ۱/۲۰۰ تا ۱/۵۰۰ نمیشه

اینم بگم هلن جون زیاد میوه های تابستونی رو دوس نداریم

هندونه ی ۱۰ کیلویی میخریم ۶۰ تومن واسه یه هفته کافیه مثلا ماهی ۲۴۰ هندوانه میشه،

ماهی ۱۴تا موز میخرم میشه ۱۰۰تومن با شیرو خامه یا شیرو خرما و گردو میکس میکنم یکم ثعلب میریزم میشه معجون

چون میوه نمیخوره پسرمو همسرم اینجوری میدم به خوردشون😅تقریبا صدتومنم اگه مهمون بیاد یه ظرف میوه میگیرم در کنار هندوانه

خودمم چون مشکل گوارشی دارم میوه بهم نمیسازه

پاییزو زمستونم فقط نارنگی و کیوی میخورن

البته لواشکم پختم با الو زردالو البالو و سیب،اونو دوس دارن روزی یه کف دست میخورن

عزیزم من از دامپزشک مقیم شهروند پرسیدم به هیچ عنوان ،این گوشت ها داخلی نیست ،وارداتیه و نعمولا از مع ...

من روی اون سبدی که لاشه ی گوساله داخلش بودو دیدم شناسنامش واسه کشتارگاه بهمن بود🤔

البته فرقی هم نمیکنه بنظرم خارجیا وضعیت پرورششون دقیق تر و بهداشتی تره

بازم ممنون از توضیحاتت😘

سلام خانوما.من خیلی ناراحتم البته شاید خیلیا از چیزی که میخوام بگم تعجب کنن.قضیه اینه که خواهرم اینا ...

خیلی شفاف بهش بگو دستمون خالیه 

دیگه دوره ای نیست که آدم بخواد تو رودربایستی به بقیه سرویس بده 

خیلی ببخشید اتفاقا آدمی که خودش رو میزنه به بیشعوری باید به روش آورد 

حتما اون خواهری که همسایه شماست خودش حد و مرز تعیین کرده اما شما نکردی.... 

الان مشکل خواهرها نیستن 

مشکل نحوه رفتار خود شماست 

یکی دیگه می خواد سرمایه گذاری کنه سختی و سرویس دادنش برای شما؟!؟!....

سلام خانوما.من خیلی ناراحتم البته شاید خیلیا از چیزی که میخوام بگم تعجب کنن.قضیه اینه که خواهرم اینا ...

بگو یکم مریض احوالم هم خودم هم همسرم

اگه ناراحت نمیشی اینبارو برو خونه ی ابجی بمون

بگو سروصدا میشه حالم بدتر میشه میخوام استراحت کنم

این برنج ک گفتین فروشگاه ها دارن؟ باید امتحانش کنم ما ناهارمون و شاممون هرکدوم باید برنج باشه منو هم ...

منم رفلاکس شدید دارم با سندروم روده ی تحریک پذیر

اما دکترم که پروفسور هستن گفتن اگه میخوای اذیت نشی برنجو کمتر کن جاش سنگک برشته بخور

همچنین غذاهای خمیری و میوه های ترش و اسیدی

ادویه و سرخکردنی ممنوعه برام

سیستم برای چی استفاده مون میشه؟

برای تولید محتوا

اگر یه ادیتی چیزی خواستین روی ویدئوها بزنید(با گوشی نمیشه ادیت های عمقی و خفن زد)

طراحی استوری های خوب و عالی

کار با نرم افزارهای گرافیکی

اکثر پیج ها یه ادمین میگیرن برای همه کارهاشون

واسه همین اول کار نمیشه مثلا بگیم نمیخوام ادمین تولید محتوا باشم

میگه خب یه حقوق بدم به تو یه حقوق بدم ادمین تولید محتوا نه مثلا زیاده

ولی اگر خودت ادمین همه کاره باشی همیشه برات کار هست

منم اطرافم دیدم به سبک غذایی بستگی دارهبه موقعیت زندگی بستگی دارهک خودم چندماه پیش اومدم گفتم توت فر ...

من خودم چند وقت پیش گفتم لباس اینا ارزون میخرم کلی حرف شنیدم لباس اشغال هم نمیخرمااااا فقط میدونم از کجاها باید بخرم 

لایک نکنیدلطفاااااا  خدایا تو بساز توبسازی قشنگتره
منم مخارجم بیشتر از ۳تومن نمیشهماهی ۵کیلو برنج هاشمی میشه ۵۰۰تومن ۲ کیلو گوشت ۶۰۰دوتا مرغ ۳۰۰۳تا روغ ...

البته ایشون خرج لباس و اینا نداره مگرنه هزینه پوشاک اینا زیاده

لایک نکنیدلطفاااااا  خدایا تو بساز توبسازی قشنگتره

سلام بچه ها

امروز از اداری گفتن حقوقتو اشتباه حساب کردیم!!!از اول ساااال.علاوه بر اینکه حقوقم کم شده چیزی حدود ۲۰ تا ۲۵ ملیون هم کسورات خوردم.اونم یه هفته مونده به پایان ماه

برای کل همکارام اینجوری بود من و دو تا از همکارم بیشتر،اعتراضم زدیم فایده نداشت.اینم از شغل دولتی تو این خراب..........

اصلا حال خوبی ندارم.چقدر صد تومن دویست تومن پس انداز کنم آخرش اینجوری از حقوقم کم شه.

دیگه دلم نمیخواد پس انداز کنم اصلا

میدونم هیچ نکته اقتصادی نداشت و جاش اینجا نبود ولی دلم داره میترکه.هرچی خوشحال بودم هزینه هامو کم کردم عوضش یه جا باید پس بدم.

الهام هستم ،مامانِ سوگل.
من خودم چند وقت پیش گفتم لباس اینا ارزون میخرم کلی حرف شنیدم لباس اشغال هم نمیخرمااااا فقط میدونم از ...

دقیقا همینطوره منم مثه شمام 

کیف مدرسه ی پسرمو که پارچه و یراق آلاتش خارجیه،مغازه میداد ۸۹۰ من از تولیدی خریدم ۴۵۰

کتونی های کپی مارک لگو مغازه ۱۴۰۰ بود از تولیدی خریدم ۵۰۰

حالا اگه میگفتم از مغازه خریدم ۱۴۰۰ میگفتن چه خوبه

اما از تولیدی میخرم ۵۰۰میگن لابد اشغاله و الا این قیمت نمیدن

در صورتی که همین تولیدی تو عمده ش کتونیو جفتی ۲۵۰میده مغازه دار و اون ۱۴۰۰ میفروشه البته سالهاست یاد گرفتم اگه کسی میپرسه فلان چیزو چند گرفتی؟ همون قیمت مغازه ها و پاساژو بهشون بگم😅

2810