2777
2789
چرا انقدر گرون؟تنظیم بازارش ۲۹۹ تومنهاگه فروشگاه فامیلی نزدیکتونه ظهرا لاشه ی گوساله میارن و تیکه می ...

عزیزم من از دامپزشک مقیم شهروند پرسیدم به هیچ عنوان ،این گوشت ها داخلی نیست ،وارداتیه و نعمولا از معولستان میاد  ولی گفت گوشتش خوبه 

تفنگ نقره کوبم را فروختم             برای یار قبای ترمه دوختم        قبای ترمه ام را پس فرستاد           تفنگ نقره کوبم، داد و بیداد😭😭😭😭

سلام خانوما.من خیلی ناراحتم البته شاید خیلیا از چیزی که میخوام بگم تعجب کنن.قضیه اینه که خواهرم اینا شهرستانن یه مدته دنبال خرید خونه تو مشهد هستن و چند باری اومدن.من و یه خواهر دیگم تو یه ساختمون هستیم.اون خواهرم هر وقت از شهرستان می یان با همسرش و دو تا بچشون می یان و همش خونه ما می یان آخرین بار دو هفته پیش بود که اومدن و ۶ روز موندن.حالا من اعصابم از این خورده که خونه ی اون آبجیم اصلا نمیرن و مدام خونه ی ما می یان تو اون ۶ روز فقط یه وعده اون آبجیم دعوتشون کرد هر وقت می یان اوضاع همینه و فقط یه وعده میرن اونجا.منم خیلی بهم فشار می یاد و واقعا خسته میشم سری آخر واقعا کم آوردم.چیزی نمونده بود از خستگی غش کنم ما مستاجریم و واقعا تو این گرونیا اذیت میشیم البته همسرم میگه اشکالی نداره مهمون حبیب خداست اما منم خیلی اذیت میشم همیشه هم دست خالی می یان نهایت چند تا نون می یارن درسته خواهرمه اما واقعا کم آوردم.امروز دوباره میخوان بیان و به من پیامک داده.اعصابم خورد شد که چرا به اون آبجیم که وضع مالیشون واقعا خوبه و خونه هم از خودشونه نمیگه.میدونم تو خونه ی من راحتتر هستن اما منم دیگه ظرفیت ندارم.این مدت برای خرید خونه می یان و میرن.تو این ۳ سال که من ازدواج کردم همیشه اوضاع همینه

لطفا بگید چیکار کنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نوش جانیا خداماهی ۱۵کیلو خیلیه عزیزمماشالا ماشالامن با این همه مهمان انقدر مصرف نمیکنمالبته بگم شام ...

این برنج ک گفتین فروشگاه ها دارن؟ باید امتحانش کنم 

ما ناهارمون و شاممون هرکدوم باید برنج باشه منو همسرم نمیتونیم غذای آبکی بخوریم... اسید معده و این مسائل...

ولی برنج درمونمونه کوکو و کتلت و اینارم با برنج میخوریم 

وای چقدر عالی من خیلی دوست دارم این کار یاد بگیرم وواقعا به حقوقش احتیاج دارم؟ چطوری میتونم یاد بگیر ...

تو اینستا سرچ بزن خیلی استاد هست اینا به نظرم خوبن

مریم مجیدی نژاد

علی آبایی

من خودم اول با آزمون خطا کار رو شروع کردم طی سه سال یاد گرفتم ولی دهنم سرویس شد. بعد با مریم مجیدی نژاد دیگه صد در صد اوکی شدم.

البته تجربیاتی که تو کار به دست آوردم واقعا هیچ استادی یاد نمیده.

پس باید شروع کنی

بعضی جاها هست کارآموز قبول میکنه یعنی بهت یاد میدن خودشون اینا عالیه برای کسب تجربه

یا مثلا به یه آشنا بگی دو ماه پیجت امتحانی دست من باشه

و شروع کنی خیلی جدی کار کنی

اون که پول نداده که شاکی بشه

تو هم که نمیخوای پیجشو نابود کنی

به هرحال داری کمکش میکنی

خیلی آموزش رایگان هست

فقط شروع کن

این برنج ک گفتین فروشگاه ها دارن؟ باید امتحانش کنم ما ناهارمون و شاممون هرکدوم باید برنج باشه منو هم ...

نمیدونم والا من از فروشگاه برنج نمیخرم چون به نظرم میاد عطر لازم و اون مزه اصلی برنج رو ندارن

از وقتی ازدواج کردم خانواده همسر برنجشون رو سالیانه از کشاورز میخرن ما ازونا میخریم

یکی هم جدید پیدا کردیم که باز با همون کیفیت بود

برنج عنبر بو هم یه مدت گرفتم دیدم نه کامفیروزی یه چیز دیگه بود پیشم

برنج شمال هم امتحان کردم عالی بود ولی گیرم نمیاد من شیرازم نیست اینجا برنج شمال خوب و اصلی.

برنج اصل بگیر برکتش زیاده

این فروشگاه ها معلوم نیست چجوریه برنجشون(نظر شخصی منه)

الان توی کلانشهر هستید با این وضع بیکاری همسرتونبچتون میتونه از تمام امکاناتش استفاده کنه؟

هنوز ک کوچیکه بچم منتها پارک و مسجد و بازار و اینا ک شلوغه برا بچم خوبه چیزای تازه میبینه به نسبت اون شهرستان و با اون اب و هواش فک نکنم بتونم اصلا بیرون ببرمش.

من اگ بدونم میتونم بچمو مدیریت کنم ک جا نمونه دیگه مشکلی ندارم .

خودمون بچه ک بودیم محله ساکت خونه داشتیم اجازه بیرون رفتنم نداشتیم همش سرمون به درس و مشق گرم بود و این باعث شد تو اجتماع ضعیف باشیم حتی تا مدتها بعد ازدواج.

اما بچه های فامیل ک جاهای شلوغ بودن و رفت و امد داشتن و کلاس و باشگاه و استخر میرفتن روحیات بهتری دارن 

نمیدونم شایدم فکر من از وسواسیه ک برا بچم دارم

تو اینستا سرچ بزن خیلی استاد هست اینا به نظرم خوبنمریم مجیدی نژادعلی آباییمن خودم اول با آزمون خطا ک ...

خیلی ممنونم عزیزم که اینقدر خوب راهنمایی میکنی. سرچ کنم وتوی اینستا بچرخم انشاالله شروع کنم بتونم موفق بشم. 

من از کارهای گرافیکی زیاد سر در نمیارم توی آموزشها اینارم آموزش میدن؟ 

به نظرت چیکارکنم وچه چیزهایی رویاد بگیرم که زودتر به نتیجه برسمودرآمدم بالا بره

سلام خانوما.من خیلی ناراحتم البته شاید خیلیا از چیزی که میخوام بگم تعجب کنن.قضیه اینه که خواهرم اینا ...

بگو بیماری ویروسی انفولانزا گرفتم

یا فامیلای شوهرم چند روز هستن

مشاوره رایگان پوستی + ارسال رایگان محصولات به همه جای ایرانhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9427706/مراقبت-پوست-با-انواع-ماسک-ورقه-ایضدجوشضدچروکآبرسان
خیلی ممنونم عزیزم که اینقدر خوب راهنمایی میکنی. سرچ کنم وتوی اینستا بچرخم انشاالله شروع کنم بتونم مو ...

خواهش میکنم عزیزم

بله گلم مریم مجیدی نژاد تو دوره ادمین ثروت سازش حتی ساخت سایت رو هم یاد داده بود یعنی همه چی یاد داده بود

اینا رو یاد بگیر خیلی کمکت میکنه

فتوشاپ

افتر افکت

ایلاستریتور

پریمیر

البته ادمینی

نرم افزارها رو خودم دوره آموزشی دارم آفلاین تو تلگرام ولی حالا زوده اول دوره ادمینی ببین شاید نخوای ادمین تولید محتوا بشی

چون نرم افزار برای ادمینی تولید محتوا هست

ادمینی شاخه های زیادی داره

برای بعضیاش اصلا گرافیک نیازی نیست

پس اول دوره ادمینی

بعد هرچی لازم داشتی

اگر هم اصلا کار با سیستم رو بلد نیستی

ICDL رو سر فرصت بگذرون

نگاه هرچی آموزش ببینی به نفع خودته ولی بدون همه اینها هم میشه فقط سختیش زیاده

وقتی هم شوهر خواهرم خونه است مدام باید حجاب کنم و این واقعا اذیت کننده است چندین و چند ساعت.مخصوصا ت ...

عزیزم بیا دورهمی بهتر میشه صحبت کرد 

فقط خواستم بهت بگم اگه تو ذهنته و تو قلبت حسش میکنی مطمعن باش بهش میرسی قربونت برم🫀🦋میگه قبل از اینکه واسه خواستنش دعا کنی برات آماده کردم ؛ اصلا برات آماده کردم که به دلت انداختم که دعا کنی واسش .. الهی دورت بگردم خدا تو چقددددد خوبی آخه♥️🌿میگم حالا ک خوندیش اگ حالِ دلت قشنگ شد برای سلامتی امام زمان و برای رسیدنم ب حاجتم ی صلوات میفرستی❤️
ببخشید بچه کوچیک دارین؟ ما ماهی پونزده کیلو برنج مصرف میکنیم.شما ک مصرف برنجتون کمه غذاهاتون معمولا ...

بله پسر ۶ ساله دارم

نوش جونتون

بستگی به مقدار رفت و امد و مقدار خوردو خوراکتون داره

من همسرم زیاد برنج دوس نداره به ندرت میخوره 

قیمه و قرمه هم بذارم میگه نون بیار با نون بخورم با این حال اگه بخوام واسه ۳نفرمون برنج بذارم ۲.۵ پیمانه ی پلوپز کافیه

اگه واسه خودمو پسرم بذارم ۱.۵ پیمانه

ماهی ۵وعده خونه ی مامانمو بستگان مهمونم

غذاهامونم ماکارونی کوکو سبزی کتلت

پیتزا خونگی ،آش رشته،سوپ شیر،املت،کوکو سیب زمینی،کدوبادمجون سرخ شده با نون،عرسی

خوراک لوبیا قارچ،الویه سالاد ماکارونی و..

اگه بچهاتون بانظم هستن و مراقبت میکنن از کتابا فکر نکنم لازم باشه زیاد هزینه کنی ...از هفتم به بعد ک ...

ممنونم عزیزم

لطفا برای عاقبت به خیری خودم و بچه هام دعا کنید  اینجا برام مثل دفترچه خاطراته  
2810