2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم مخارجم بیشتر از ۳تومن نمیشهماهی ۵کیلو برنج هاشمی میشه ۵۰۰تومن ۲ کیلو گوشت ۶۰۰دوتا مرغ ۳۰۰۳تا روغ ...

ببخشید بچه کوچیک دارین؟ 

ما ماهی پونزده کیلو برنج مصرف میکنیم.

شما ک مصرف برنجتون کمه غذاهاتون معمولا چیا هستن؟ 

منم اطرافم دیدم به سبک غذایی بستگی دارهبه موقعیت زندگی بستگی دارهک خودم چندماه پیش اومدم گفتم توت فر ...

من دیروز نون سنگک خریدم ۳۵ هزارتومن😖

مشاوره رایگان پوستی + ارسال رایگان محصولات به همه جای ایرانhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9427706/مراقبت-پوست-با-انواع-ماسک-ورقه-ایضدجوشضدچروکآبرسان
درود عزیزان خوشحالم که خوشتون اومده از ایده های "افزایش درآمد"امیدوارم رویا جون هم موافق این نوع پست ...

وای چقدر عالی من خیلی دوست دارم این کار یاد بگیرم وواقعا به حقوقش احتیاج دارم؟ چطوری میتونم یاد بگیرم؟ 

سلام معصومه جون خوبی؟؟عزیزم ماهم دقیقا وقتی ک ازدواج کردیم اصلا زیرلفظی ک براعقد میخواستم مادرشوهرم ...

عزمزم مگ دیوونه لی طلا بخری بدی جاری 

جمع کن برای خودت النگو بخر جلوش کم نیاری 

نهایت عقدشون یه سکه الیزابت میدی 

محلشون نده 

هر چی گفتن جواب نده ب فکر خودت باش ابله هستی مگ پول زجر و زحمتت بدی ب غریبه 

فردا برای عروس ها کلی طلا خریدن حداقل زورت نگیره با افتخار بگی شوهرم برام خریده

عزیزم اگه حقوق ثابت داره بیمه داره برو چرانریپول داشته باشی بچتومدرسه خوب شهرمیفرستی کلاس میفرستی با ...

اخه اونجا یه شهرستان مرزیه مدرسه خوب در حد کلانشهر نداره امکانات تفریحی و اینام نداره ما الان کلانشهر هستیم تازه تهران نیست من باز میگم تهران بهتره اینجا خوب نیست.

و اینکه واقعا فقط نگرانی اصلیم بچمه .

من دیروز نون سنگک خریدم ۳۵ هزارتومن😖

ما پریروزی ۴ تا خریدیم ۲۵ تومن🫤🫤

واسه همینه ک میگم قیمتا همه جا یکی نیست

شادی‌های کوچک بیاب خوشی‌‌های کوچک بساز. جوری که بتوانی دوام بیاوری، طوری که زندگی همچنان ارزش زیستن داشته باشد. 
منم مخارجم بیشتر از ۳تومن نمیشهماهی ۵کیلو برنج هاشمی میشه ۵۰۰تومن ۲ کیلو گوشت ۶۰۰دوتا مرغ ۳۰۰۳تا روغ ...

آفرین بهت عزیزم چقد خوب مدیریت میکنی من هرکار میکنم میوه زیر ماهی ۱/۲۰۰ تا ۱/۵۰۰ نمیشه

انسانیت دین خاصی ندارد،همین که در میان مردم زندگی کنیم ولی هیچگاه به کسی زخم زبان نزنیم،دروغ نگوییم و دلی را نشکنیم یعنی انسانیم.
اخه اونجا یه شهرستان مرزیه مدرسه خوب در حد کلانشهر نداره امکانات تفریحی و اینام نداره ما الان کلانشه ...

الان توی کلانشهر هستید با این وضع بیکاری همسرتون

بچتون میتونه از تمام امکاناتش استفاده کنه؟

شادی‌های کوچک بیاب خوشی‌‌های کوچک بساز. جوری که بتوانی دوام بیاوری، طوری که زندگی همچنان ارزش زیستن داشته باشد. 
ببخشید بچه کوچیک دارین؟ ما ماهی پونزده کیلو برنج مصرف میکنیم.شما ک مصرف برنجتون کمه غذاهاتون معمولا ...

نوش جان

یا خدا

ماهی ۱۵کیلو خیلیه عزیزم

ماشالا ماشالا

من با این همه مهمان انقدر مصرف نمیکنم

البته بگم شام اکثرا باگت یا نون معمولی غذای نونی میگذارم و اضافه برنج ناهار رو میارم اگر کسی دلش بخواد

یه دونه برنج دور نمیندازم.

برنج نیم دانه کامفیروزی گرفتم وقتی خودمون هستیم از اون درست میکنم که خیلی بیشتر هم دوست داریم برنج کامل گذاشتم برا مهمان

خیلی دیر به دیر برنج میخرم

سالاد ماکارونی

سالاد الویه

انواع کوکو و کتلت

و انواع آش میشه برای شام پخت

و البته برنج کامفیروزی واقعا برکت میکنه یعنی وقتی از شب قبل یا صبح زود خیس میکنم قشنگ حجمش دو برابر میشه

تازه همه به من میگن غذا خیلی زیاد درست میکنی و حیف میشه

ولی من اضافه بیاد دور نمیریزم چون شاغلم از خدامه غذا آماده تو خونه باشه میخوریم دیگه.

2810