درود عزیزان خوشحالم که خوشتون اومده از ایده های "افزایش درآمد"
امیدوارم رویا جون هم موافق این نوع پست ها باشن🙏🌸
@royayezendegi  
اولین ایده راجع به رزین بود که یه کار هنری و دستی هست.
حالا به عنوان دومین ایده یه کار مدرن رو بگم که برای کم سن تر ها و دخترای نوجوون که گاهی میبینم تو تاپیک هستند عالیه و برای مستقل شدن شما خانومای عزیز.
🚩ایده: ادمین فضای مجازی بودن✅
این کار چون خودمم انجام میدم کاااامل بهش اشراف دارم و براتون بازش میکنم.💗
⬅️اول: برای این کار به یک سیستم کامپیوتر یا لپ تاپ و یک گوشی احتیاج دارید(اون تبلیغاتی که بهتون میگه فقط با یه گوشی انقدر تومن دربیار دروغه بدون سیستم خیلی سخته البته بعضی شاخه های ادمینی بدون سیستم میشه ولی من کاری به رویاپردازی ندارم واقعیت اینه که بالاخره سیستم نیاز میشه پس اگر سیستم نداری یا برات غیر ممکنه که بخری اصلا بقیه این ایده رو نخون وقت نزار)
خب این کار رو میتونید استخدام بشید جایی(بیرون از منزل)
یا داخل منزل به صورت غیر حضوری انجام بدید
خودم غیر حضوری کار میکنم.
شما میتونید همزمان چندین صفحه اینستاگرام رو باهم مدیریت کنید و چند حقوق بگیرید.
برای این کار نیاز به آموزش دیدن دارید🚫 بدون آموزش دیدن وارد این کار نشید اصلا چون واقعا تخصص میخواد.(نترسید اصلا سخت نیست فقط یک دوره آموزش برای استارت کافیه)
سرمایه اولیه پس شد:
یه گوشی که هممون داریم وگرنه اینجا نبودیم.
یه سیستم که شاید نداشته باشید
یه دوره آموزشی
چطور مشتری بگیرم؟
اول میتونی رو پیج خودت کار کنی رشد کرد از اون طریق مشتری بگیری(راه طولانی و حوصله سر بر.من این راهو نرفتم)
مشتری رو از دوست و آشنا شروع کنی یواش یواش زبون به زبون معروف بشی .کار درست باشی و خوش اخلاق و مشتری مدار یکی به یکی معرفیت میکنه(من این راهو رفتم بالای ۲۰تا پیج رو تا الان مدیریت کردم در حال حاضر پنج تا دارم خودم نمیخوام بیشترش کنم نمیرسم)
راه دیگه جذب مشتری: میری بازار هر مغازه ای جلب توجه کرد ازشون بپرس پیج دارن؟ اگر گفتن آره همونجا برو تو پیجشون چند تا راهکار واقعی بهشون بگو ازت میپرسن شما متخصص اینستاگرامی؟ با لبخند و روی خوش براشون توضیح میدی چه سابقه ای داری چه دوره ای دیدی و...
راه دیگه جذب مشتری پیوستن به تیم های ادمینی هستم(عالین)
و خیلی راه های دیگه که چون میخوام به نکات دیگه برسم فعلا فاکتور بگیریم.
بحث شیرین درآمد: تنهایی کار کنی سقفش ۴۰ یا ۵۰ت هست
با تیم کار کنی و تیم مال خودت باشه سقف نداره(این یکم سخته چون اکثر ماها روحیه تیمی کار کردن نداریم و مسئولیت پذیر نیستن آدما)
🚫معایب این کار:
۱.روزی چند ساعت سرت تو سیستم و گوشیه.گردن درد و چشم درد میگیری. راهکار:زیاد پیج نگیر مثل من. قانع باش به کم یا تیم سازی کن.
۲. حالت از اینستاگرام بهم میخوره دیگخ تمایلی نداری روی پیج خودت کار کنی. راهکار: خودت رو مجبور کن. تو الان داری برای مشتری هات درآمد میسازی پس خودت چی؟ (حرفایی که به خودم میزنم)
۳. هر کی میبینتت درباره اینستاگرام ازت سئوال میپرسه تو مهمونی ها مجبوری هی رو پیجاشون کار کنی.راهکار: چراغ خاموش پیش برو. نتونستی هی بگو بلد نیستم. اگر میگی خب شاید مشتریم بشن حق با توئه با حوصله مجلس رو دست بگیر قراردادت هم پرینت شده آماده باشه تا تنور داغ بود بچسبون نونو😄
۴.همیشه باید در دسترس باشی. دور از جون مریض بشی یهو میای میبینی شونصد تا پیام داری.راهکار: مشتری هاتون رو عادت بدید که باهاتون تماس نگیرن فقط پیام بدن. جمعه ها رو توی قرارداد بنویسید که کار نمیکنید.(من روزهای تعطیل هم کار نمیکنم)
قرارداد ادمینی تو نت هست ولی هزار تا نکته داره که با تجربه به دست میاد تا اون مرحله پیش رفتی منو پیدا کن نکاتش رو بهت بگم.
ایده رو گفتم✅
سرمایه رو گفتم✅
جذب مشتری رو گفتم✅
درآمد رو گفتم✅
معایب رو گفتم✅
یه نکته دیگه این کار پوزیشن شغلی خوبی برای مهاجرت هست
Social media manager میشه عنوان شغلی شما. رشته دانشگاهی پیام نور هم داره این عنوان و شما میتونید مدرک دانشگاهی بگیرید.
این شغل بسیار جا برای پیشرفت داره
اگر گرافیک دیزاینر باشید مثل من خیلی جا براتون باز هست و میتونید راحت به این درآمد تکیه کنید.مثل حقوق ثابت هست.
سئوالی داشتید بپرسید💗🌸