2777
2789

سلام به همگی 

خانوما  بعد از ده سال زندگی با همسر بیکار و تحمل کارهای پاره وقت و کم درامد همسرم. حالا ایشون یه کار پیدا کرده ( دولتی) تو یه شهرستان مرزی و کوچیک و با اب و هوای سخت.

حقوقش هنوز مشخص نیست (کلا تو پرس و جو به نتیجه ای نرسیدم)

برای همسرم مهمه ک میگه بیمه میدن و به مرور حقوق زیاد میشه و شغلی پیدا میکنه ک ابرومنده

منتها من دیگه کشش ندارم تو این ده سال خیلی خیلی سختی کشیدم خونه فک و فامیل نرفتم مسافرت خوب نرفتم پس انداز نداشتم الانم شرمنده بچمم ...کل این سالا همش صرفه جوییای سخت سبک زندگیمون بوده !

فکر اینکه برم یه جایی ک خیلی شرایط زندگیم سختتر بشه ازارم میده ولی خب اینده مالی بچمم هست ک باید بهش توجه بشه.

از طرفی من میخاستم بچم تو کلانشهر بزرگ بشه و اجتماعی و به روز باشه ...

فکر کنین شما جای من بودین چیکار میکردین؟

راهنماییم کنین لطفا ...ممنونم

سلام دوستان عزیز و نادیده من😍🌸💗تو فکر بودم چطور برای این تاپیک مفید باشم و یه جوری محبت هاتون رو ...

ممنونم عزیزم چقدر شما محبت دارید  

امیدوارم بازم هم مشاغل دیگه رو معرفی کنید که افراد با روحیه های مختلف ایده بگیرند و گره ای از مشکلاتشون باز بشه  

از خدای مهربون می خوام به شما و کاربرانی که به بقیه ایده می دهند و راهنمایی می کنند و خیرخواهانه راهکار ارائه می دهند بی نهایت سلامتی و شادی و خیر و خوشی بده    

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوست عزیز. نمیدونم الان که بهتون پیام میدم برای پسرتون گوشی خریدید یا نه توجه کنید. این سن یه م ...

ممنونم عزیزم وقت گذاشتین،♥️

درست میگین شما،خیر دوچرخه نخریدم تصمیمم بر این شد براش دوچرخه خوب بگیرم،که باهاش هم میتونه تفریح کنه هم ورزش،انشاالله خودم یه گوشیه خوب میگیرم و گوشی خودم و به عنوان دم دستی بهش میدم،البته فعلا نه

زن باشی تنهایی با اسنپ خرج سه تا بچه رو بدی بهتر از این میشه عزیزم؟وگرنه منم دوست دارم هر روز گردن و ...

چ ربطی داره همش دوس دارین گارد بگیرین .

سلامت دو تا دختر نوجوون مهمه یا مثلا ماهی چند تومن پس انداز کردن 

معلومه که کارشون تحسین برانگیزه ولی زندگی همش پس انداز نیست 

جسم انسان مرکب انسانه همین خودشون اگ خدای نکرده دور از جونش بیمار باشه میتونن این زندگیو بچرخونن 

من ک نگفتم هرروز چلو گردن بخورن یکهو حمله میکنین 

در کمال احترام ازشون سوال پرسیدم .

همین دیروز کارشناس تغذیه تلویزیون داشت میگفت یکی تغذیه تا دو سالگی یکیم دوران بلوغ بینهایت مهمه.

آدمام چیه؟نوشیدنی اره مناسبه کلا هرچیزی اونجا چون مالیات نداره مناسبهولی مثلا نوشیدنی رو بیشتر از یه ...

ببخشید ادکلن

انسانیت دین خاصی ندارد،همین که در میان مردم زندگی کنیم ولی هیچگاه به کسی زخم زبان نزنیم،دروغ نگوییم و دلی را نشکنیم یعنی انسانیم.

درود عزیزان خوشحالم که خوشتون اومده از ایده های "افزایش درآمد"

امیدوارم رویا جون هم موافق این نوع پست ها باشن🙏🌸

@royayezendegi    

اولین ایده راجع به رزین بود که یه کار هنری و دستی هست.

حالا به عنوان دومین ایده یه کار مدرن رو بگم که برای کم سن تر ها و دخترای نوجوون که گاهی میبینم تو تاپیک هستند عالیه و برای مستقل شدن شما خانومای عزیز.

🚩ایده: ادمین فضای مجازی بودن✅

این کار چون خودمم انجام میدم کاااامل بهش اشراف دارم و براتون بازش میکنم.💗

⬅️اول: برای این کار به یک سیستم کامپیوتر یا لپ تاپ و یک گوشی احتیاج دارید(اون تبلیغاتی که بهتون میگه فقط با یه گوشی انقدر تومن دربیار دروغه بدون سیستم خیلی سخته البته بعضی شاخه های ادمینی بدون سیستم میشه ولی من کاری به رویاپردازی ندارم واقعیت اینه که بالاخره سیستم نیاز میشه پس اگر سیستم نداری یا برات غیر ممکنه که بخری اصلا بقیه این ایده رو نخون وقت نزار)

خب این کار رو میتونید استخدام بشید جایی(بیرون از منزل)

یا داخل منزل به صورت غیر حضوری انجام بدید

خودم غیر حضوری کار میکنم.

شما میتونید همزمان چندین صفحه اینستاگرام رو باهم مدیریت کنید و چند حقوق بگیرید.

برای این کار نیاز به آموزش دیدن دارید🚫 بدون آموزش دیدن وارد این کار نشید اصلا چون واقعا تخصص میخواد.(نترسید اصلا سخت نیست فقط یک دوره آموزش برای استارت کافیه)

سرمایه اولیه پس شد:

یه گوشی که هممون داریم وگرنه اینجا نبودیم.

یه سیستم که شاید نداشته باشید

یه دوره آموزشی

چطور مشتری بگیرم؟

اول میتونی رو پیج خودت کار کنی رشد کرد از اون طریق مشتری بگیری(راه طولانی و حوصله سر بر.من این راهو نرفتم)

مشتری رو از دوست و آشنا شروع کنی یواش یواش زبون به زبون معروف بشی .کار درست باشی و خوش اخلاق و مشتری مدار یکی به یکی معرفیت میکنه(من این راهو رفتم بالای ۲۰تا پیج رو تا الان مدیریت کردم در حال حاضر پنج تا دارم خودم نمیخوام بیشترش کنم نمیرسم)

راه دیگه جذب مشتری: میری بازار هر مغازه ای جلب توجه کرد ازشون بپرس پیج دارن؟ اگر گفتن آره همونجا برو تو پیجشون چند تا راهکار واقعی بهشون بگو ازت میپرسن شما متخصص اینستاگرامی؟ با لبخند و روی خوش براشون توضیح میدی چه سابقه ای داری چه دوره ای دیدی و...

راه دیگه جذب مشتری پیوستن به تیم های ادمینی هستم(عالین)

و خیلی راه های دیگه که چون میخوام به نکات دیگه برسم فعلا فاکتور بگیریم.

بحث شیرین درآمد: تنهایی کار کنی سقفش ۴۰ یا ۵۰ت هست

با تیم کار کنی و تیم مال خودت باشه سقف نداره(این یکم سخته چون اکثر ماها روحیه تیمی کار کردن نداریم و مسئولیت پذیر نیستن آدما)

🚫معایب این کار:

۱.روزی چند ساعت سرت تو سیستم و گوشیه.گردن درد و چشم درد میگیری. راهکار:زیاد پیج نگیر مثل من. قانع باش به کم یا تیم سازی کن.

۲. حالت از اینستاگرام بهم میخوره دیگخ تمایلی نداری روی پیج خودت کار کنی. راهکار: خودت رو مجبور کن. تو الان داری برای مشتری هات درآمد میسازی پس خودت چی؟ (حرفایی که به خودم میزنم)

۳. هر کی میبینتت درباره اینستاگرام ازت سئوال میپرسه تو مهمونی ها مجبوری هی رو پیجاشون کار کنی.راهکار: چراغ خاموش پیش برو. نتونستی هی بگو بلد نیستم. اگر میگی خب شاید مشتریم بشن حق با توئه با حوصله مجلس رو دست بگیر قراردادت هم پرینت شده آماده باشه تا تنور داغ بود بچسبون نونو😄

۴.همیشه باید در دسترس باشی. دور از جون مریض بشی یهو میای میبینی شونصد تا پیام داری.راهکار: مشتری هاتون رو عادت بدید که باهاتون تماس نگیرن فقط پیام بدن. جمعه ها رو توی قرارداد بنویسید که کار نمیکنید.(من روزهای تعطیل هم کار نمیکنم)

قرارداد ادمینی تو نت هست ولی هزار تا نکته داره که با تجربه به دست میاد تا اون مرحله پیش رفتی منو پیدا کن نکاتش رو بهت بگم.

ایده رو گفتم✅

سرمایه رو گفتم✅

جذب مشتری رو گفتم✅

درآمد رو گفتم✅

معایب رو گفتم✅

یه نکته دیگه این کار پوزیشن شغلی خوبی برای مهاجرت هست

Social media manager میشه عنوان شغلی شما. رشته دانشگاهی پیام نور هم داره این عنوان و شما میتونید مدرک دانشگاهی بگیرید.

این شغل بسیار جا برای پیشرفت داره

اگر گرافیک دیزاینر باشید مثل من خیلی جا براتون باز هست و میتونید راحت به این درآمد تکیه کنید.مثل حقوق ثابت هست.

سئوالی داشتید بپرسید💗🌸

اجازه هست من انتقاد کنم ؟مشخصه خورد و خوراکتون خوب نیست سبک زندگی سالم و مقتصدانه صرفا خوش تیپ بودن ...

من کسی رو می،شناسم با ماهی ۳ تومن هم برنج ایرانی میخورن هم گوشت هم مرغ هم میوه 

لایک نکنیدلطفاااااا  خدایا تو بساز توبسازی قشنگتره
سلام به همگی خانوما بعد از ده سال زندگی با همسر بیکار و تحمل کارهای پاره وقت و کم درامد همسرم. حالا ...

شما اگر سرجایی ک هستید بمونید قطعا همچنان شرمنده بچتون هستید و پیشرفتی ندارید

از الان به سختیای مسیر فکر نکن 

ک هر راهی سختی داره و بعد از هرسختی آسونی هست

بنظر من برای این زندگی ک دارید یه تغییر میتونه سرنوشت ساز باشه

شادی‌های کوچک بیاب خوشی‌‌های کوچک بساز. جوری که بتوانی دوام بیاوری، طوری که زندگی همچنان ارزش زیستن داشته باشد. 

منم اطرافم دیدم 

به سبک غذایی بستگی داره

به موقعیت زندگی بستگی داره

ک خودم چندماه پیش اومدم گفتم توت فرنگی گرفتم کیلو ۴۰ همه گفتن دروغه و امکان نداره و اینا ولی حقیقت بود تازه اونم چ توت فرنگی ای😅😅

وقتی من بتونم یخچالم رو هفتگی با ۳۰۰ تومن از تره بار بی نیاز کنم ک اگر حوصله داشتم باشم ک برم بازار محلی سوا کنم بگردم ک اکثرا ندارم حوصلشو از ۳۰۰ کمترم میشه

و سبک غذایی ک یسریا بیشتر غذای نونی گیاهی رژیمی و غیره دارن

اینکه یکی میاد میگه ۳ تومن از نظر من دروغ نمیگه چون شرایط زندگی و منطقه ایه آدما متفاوته🙂🙂

شادی‌های کوچک بیاب خوشی‌‌های کوچک بساز. جوری که بتوانی دوام بیاوری، طوری که زندگی همچنان ارزش زیستن داشته باشد. 
سلام به همگی خانوما بعد از ده سال زندگی با همسر بیکار و تحمل کارهای پاره وقت و کم درامد همسرم. حالا ...

عزیزم اگه حقوق ثابت داره بیمه داره برو چرانری

پول داشته باشی بچتومدرسه خوب شهرمیفرستی کلاس میفرستی بالاخره درجانمیزنی

پس اندازکن وام بگیر 

به روزهای گذشته فکرنکن برواینده روبسازوتلاش کن

ویه چیزی همیشه نیمه پرلیوان وداشته هاتوببین روحیتم خیلی تغییرمیکنه موفق باشی

الهی ربی ومن لی غیرک💖

سلام دوستان برا اولین بار میخوام پارسیان بگیرم. از تکنولایف با اعتبار تارا. چه مواردی مهمه که باید درنظر داشته باشم؟

اینکه روش نوشته عیار ۷۵۰ منظورش چیه؟

اسمش هم سکه پارسیان پایتخته. 

روش هم نوشته دارای هولوگرام و مجوز رسمی از اتحادیه طلا و سکه تهران.

قیمتش هم یک گرم ۴۲۹۵۰۰۰

بخرم یا نه؟

منم مخارجم بیشتر از ۳تومن نمیشه

ماهی ۵کیلو برنج هاشمی میشه ۵۰۰تومن ۲ کیلو گوشت ۶۰۰

دوتا مرغ ۳۰۰

۳تا روغن سرخ کردنی و مایع ۱۵۰

پیاز سیبزمینی هویج گوجه بادمجون کدو  کاهو خیار نهایت ۵0۰

میوه ۵۰۰

ما بقی هم هزینه نون و لبنیات

2810