سلام دوستان عزیز و نادیده من😍🌸💗
تو فکر بودم چطور برای این تاپیک مفید باشم و یه جوری محبت هاتون رو جبران کنم.🙏
خب دیدم جای راهکار "افزایش درآمد" اینجا خالیه با یه خانومی هم تو دورهمی به این نتیجه رسیدیم که ما میایم میگیم پس انداز اینطور اونطور ولی خب باید پولی باشه که مدیریت بشه درسته؟
من شرکت تبلیغاتی دارم و آدمای صاحب کسب و کارهای مختلف میان پیشم و چم و خم کارشون رو بهم میگن تا بهشون مشاوره بدم.
از روی این خیلی مشاغلو یاد گرفتم که میتونم بهتون ایده بدم.
فقط چند تا خواهش:
🌸اول که بهونه نیارید که مثلا نمیشه و اینا خب من چند نفرو عینی دیدم که میشه که میخوام بگم اگر به نظرتون نمیشه خب رد بشید ازش شاید برای یک نفر شد همون برای من کافیه
🌸دوم دروغ ندارم بهتون بگم دیگه عیب جویی و این سبک من نیست و اون فلان نکنید تا قشنگ کلی ایده پولساز بهتون بگم
🌸و در نهایت اگر هر سئوالی داشتین بپرسین هرکدوم بلد بودم جواب میدم
🚩خب اولین ایده پولساز که میتونید با کمترین سرمایه و تو خونه انجامش بدید
کار رزین هست✅
⬅️حتما باهاش آشنایی دارید رزین آرتیست شدن واقعا اگر زرنگ باشید حتی نیاز به مربی هم نداره ولی اگر هیچی ازش نمیدونید و اهل سرچ کردن هم نیستید یک دوره کوچیک اینترنتی براش کافیه
سرمایه مورد نیاز شما برای شروع حرفه ای ۳میلیون تومن هست(به تاریخ امروز) با کمتر هم میشه شروع کرد با بیشتر هم که قطعا میشه من نرمال حرفه ایش رو گفتم.
حالا چه چیزهایی میشه با رزین درست کرد:
ظرف و ظروف
دکوری
ساعت
لوازم تحریر
موگیر
میز و صندلی(شاید باورش سخت باشه ولی انقدر قشنگن)
بوک مارک
و...
حتی رزین بچه ها توی خودروسازی هم کاربرد داره
اصلا به ظاهر این شغل نمیاد
حالا درآمد:
خب بگذریم از چوب کاری اولیه، بالا بردن صفحه خودتون و... میانگین در آمد اینکار درماه بین ۱۵تا ۴۰ت هست
۱۵ برای افراد تازه کار
۴۰ت برای افراد حرفه ای که آموزش هم میدن
حالا از کجا مشتری پیدا کنیم؟
اینستا
گالری های هنری(یک سری گالری و آکادمی هست شما کارو به اونا میدی اونا برات میفروشن درصد میگیرن)
دیوار
سایت شخصی
بازاریابی حضوری(اینطور که گفتن اکثر مغازه ها استقبال کردن گفتن یکی دوتا کار بیار بزار کسی مدل های بیشتر خواست اینستاتو معرفی میکنیم و انتخاب کردن درصد مغازه رو بده)
کار زدن برای کافه ها و مغازه ها(این خیلی براشون خوب بود)
خب یادگیریش رو گفتم✅
سرمایه رو گفتم✅
جذب مشتری هم گفتم✅
چیزی یادم نمیاد
سئوالی داشتید بپرسید
این کار رو همه افراد بدون هیچ پیشنیازی میتونن انجام بدن.✅
اونایی که یکم تو کارای هنری بودن خب خلاقیت هم چاشنی کار میکنن عالی میشه.