2777
2789

سلاممممم خانوما

من واقعا به این ایمان دارم وقتی چیزی رو بخوایم و براش هدف بذاریم 

از راه‌هایی که حتی فکرشم نمی‌کنیم بهش می‌رسیم

من هدف سال گذاشته بودم خرید طلای زینتی

این انگشتر و گوشواره رو خودم خریدم 

دستبند رو دیروز خواهرم برات کادو خرید😍😍😍😍😍

واقعا خوشحال شدم

حتما به هدفتون فکر کنین❤️❤️❤️

زندگی آونگی‌ست میان رنج و ملال

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم من خودم اول راهم معمولا نظر نمیدم چون شرایط زندگیا فرق میکنه یه وقت خدایی نکرده یه چی نگم مشکل ...

چه جالب.منم دقیقا همین کارو کردم.الان میگه ماهی ۲۰ تومن بزنه به کارتم و مدیریت با من.نمیدونم با این‌پول میتونم مدیریت کنمو در کنارش پس انداز کنم یا نه.دوتابچه مدرسه ای دارم و خونه و ماشین هم داریم.ولی شهریه بچه ها زیاده

لطفا لایک نکنید دوست عزیز.سپاس❤️

خانما هر کسی میتونه جواب بده 

سوالم اینه،،،،وام مهر ۷۸میلیون امتیاز داره شوهرم ،،بنظر شما امتیازش بفروشه ۲۰میلیون 

یا برای خودش بردراره 

وام هایی ک گرفته ی ۸۰تومنی ماهی ۳۵۰۰

۵۰تومنی ۲قسط از ادارش گرفته

و چند وام ریز ک قسط ماهی ۵۰۰هست با ی تومن یکی ۳۰۰

ـ

۷۸بگیره وام هاش صاف کنه ؟

یا بگیره باز قسط بده ؟ک حقوقش کمتر میمونه 

یا بفروشه ؟

ـ

ممنون میشم خانم هایی ک خوب مدیریت میکنند جواب بدن 

فقط خدا 
سلام همسرم ویپاد نصب کرد وام یه تومنی رو فعال کرد و گرفت اگر بخواد الان تسویه کنه کدوم قسمت ا باید ب ...

همون جا که نوشته تسهیلات. بعد از ۱۰ روز خودکار فعال میشه برای تسویه. من پلکانی ۲۰ میلیون وام گرفتم تا الان حدود ۱ میلیون کارمزد دادم به ویپاد ولی خوب بنظرم ارزش داره با این تورم

آره عشقم اوردینری و کلینیک که عالین اگه میخوای قسطی بخری تو همین اسنپ پی فروشگاه ویترین داره اصل هم ...

الان سرچ کردن v i t r i n shop واسم اورد این همونه ؟ اگه نه میشه لطفا بگی چطوری می تونم وارد فروشگاهش بشم ؟ 

خانما هر کسی میتونه جواب بده سوالم اینه،،،،وام مهر ۷۸میلیون امتیاز داره شوهرم ،،بنظر شما امتیازش بفر ...

عزیزم وام رو خودتون بگیرین قسطش هم خودتون بدین این پول رو هم تبدیل کنین اصلا وام نگیرین برای پرداخت قسط چون قسط تا سال دیگه تو تورم به چشم نمیاد اما شما طلا بکنین کلی هم سود کردین

الان سرچ کردن v i t r i n shop واسم اورد این همونه ؟ اگه نه میشه لطفا بگی چطوری می تونم وارد فروشگاه ...

آره عزیزم همینه محصولات خوبی داره خیلی وقت‌ها تخفیف‌های خیلی خوبی هم می‌ذاره

سلام دوستان فبلا یک نفر گفته بود که چطور خودمون فیش پرداخت بیمه تامین اجتماعی رو بگیریم من یادم رفته ...

عزیزم من بودم گفتم

تو گوگل سرچ کن es.tamin.ir

بعد مشخصات صاحب بیمه رو وارد کنین و وارد درگاه شین تموم مشخصات و سوابق صاحب بیمه میاد دیگه متوجه میشین از کدوم قسمت پرداخت کنین

خیلی ساده س

2810