2777
2789
من تحصیلات مرتبط ندارم اماباتجربه میگم هم پس اندازاشکارداشته باش که روزی همسرت نگه چه کردی بااون پول ...

من خانه دارم نهایت درسال بتونم دوگرم پس انداز مخفی کنم🥲🥲هم پس انداز مخفی میخوام چون همسرمو میشناسم هم یه دلم میگه دوگرم چیه که اونو مخفی کنم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان من میخام میلی گلد رو ثبت نام کنم چجوری باید ثبت کنم؟ 

کسی کد م ع رف داره بگه لطفا 

و سوال دیگه اینکه هر سری که بخری و بفروشی چقدر کارمزد داره؟ 

ممنون از پاسخگویتون

بابت روزی ۵ساعت انقدره پرستار ۸ صبح تا ۵بعداز ظهر ۱۵ تومنهالبته تهران هزینه ها ده برابره شهرستانه

ما شهرستان کوچیک هستیم

یکی از آشناها پرستار شبانه روزی گرفته برا مادرشون 

۶ تومن داده که دیگه مثلا حقوق خوبیه

خیلی سخت گذشت تا فهمیدم هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست 
واقعااا؟یه کرم دورچشم خوب معرفی میکنید هزینش خیلی مهن نیست؟کمکن داره چروک میزنه

عشقم کلینیک و اوردینری خیلی خوبن قیمت‌هاشون هم خوبه

بالاتر بخواین بگیریم تاچا فقط حتما اصل باشه

اما شما اول باید آبرسان خوب داشته باشین دور چشم مرحله‌ی بعدی اگه سیاهی چشم دارین سرم کافئین اوردینری خیلی خوبه 

یا دور چشم‌هایی که ویتامین سی دارن

زندگی آونگی‌ست میان رنج و ملال
من خانه دارم نهایت درسال بتونم دوگرم پس انداز مخفی کنم🥲🥲هم پس انداز مخفی میخوام چون همسرمو میشناسم ...

قطعا میتونی بیشتر از اینا مخفی کنی 

فقط بخواه ک بشه

هدفت رو بذار سالی ۵ گرم

خانما خیلی باهوش و زرنگ هستن از هوشت استفاده کن🤗❤️

و همون سالی ۵ گرم در برابر سالی هیچی خیلی حرفه

شادی‌های کوچک بیاب خوشی‌‌های کوچک بساز. جوری که بتوانی دوام بیاوری، طوری که زندگی همچنان ارزش زیستن داشته باشد. 
عزیزم اگردوست نداشتیدپیامموجواب ندیدمنم میخواستم بچموبزارم پیش یکی ازعزیزانم نمیدونم چقدرماهیانه تقد ...

سلام عزیزم بچه‌ی خواهر من از نوزادی پیش من بود چون من و خواهرم هیچکسی رو بغیر از خودمون نداریم برای همین تصمیم گرفتیم یک روز درمیون خواهرم بره سرکارش یک روز درمیون من

از ۶ ماهگی اینکار رو کردیم که الان ماشالا نزدیک دو سالش شده مهد هم می‌ره اما خواهرم تا ٩ شب سرکاره باز این روند یک روز درمیون رو داریم

عزیزم من ماهی ۶ تومن میگیرم نه میگم بالا میگیرم نه کم

اگه پرستار بگیرین قطعا خیلی بیشتر میشه پارسال ما دنبالش بودیم ١۵ ١۶ می‌گرفت

خیلی کم هم نمی‌گیرم یچیز نرمال و در اصل دلی

یکم برای خرید طلا صبر کنید حداقل تا اخر ماه

احتمال خیلی زیاد هست ک اصلاح بخوره

شادی‌های کوچک بیاب خوشی‌‌های کوچک بساز. جوری که بتوانی دوام بیاوری، طوری که زندگی همچنان ارزش زیستن داشته باشد. 

سلام دوستان فبلا یک نفر گفته بود که چطور خودمون فیش پرداخت بیمه تامین اجتماعی رو بگیریم من یادم رفته اگه پیام رو می بینم یا کسی می دونه امکان داره به من بگه ؟ که نخام پول بدم به کافی نت 

ممنون میشم 

سلام دوستان من میخام میلی گلد رو ثبت نام کنم چجوری باید ثبت کنم؟ کسی کد م ع رف داره بگه لطفا و سوال ...

عزیزم برنامه رو بریزین بعدش خودش مرحله مرحله توضیح میده

اینم کد ❤️

milli-xdxm5

سلام خواهرای گلم روزتون به نیکی🌹

من دارم میرم طلا فروشی بگم زیاد باهام حساب کرده ولی خب بلد نیستم قیمت و وزن چجوری حساب کنم 

میشه برام توضیح بدین لطفا به چه روشی هست 

و چی بگم بهش 🙏

⚡I have myself
2810