2777
2789
سلام برهمگییی...صبح دل انگیز بارونی ونیمه ابری تون بخیروخوشی🥰🥰😍امروز صبح داشتم ویپادمو نگاه میکرد ...

سلام عزیزم 

من تازه با ویپاد آشنا شدم و حساب باز کردم 

یک سوال دارم اینکه وامی که میگیریم رو چند ماهه باید بازپرداخت کنیم؟ یکجا نوشته بود یکماهه. اخه یکماه که ارزش نداره تا اومده باید برگردونیم

حضرت علی (ع): گمان را ملاک عدالت و قضاوت قرار ندهید.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

قیمت پرستار بین ۸تا ۱۰تومنه واسه این تایم

تهران نیستم

اینجامهد ازصبح تا۱۲ بانهار ماهی ۱۷۰۰🫠

بچمومیبرم خونشون بدیش همینه صبح بایدبزنم زیربغلم طفلکوببرم

الهی ربی ومن لی غیرک💖
تهران نیستماینجامهد ازصبح تا۱۲ بانهار ماهی ۱۷۰۰🫠بچمومیبرم خونشون بدیش همینه صبح بایدبزنم زیربغلم طف ...

چرا مهد نمیزاری 

چند سالشه 

خیلی سخت گذشت تا فهمیدم هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست 
عزیزم یا ۵۰سال سن با ۳۰ سال سابقه یا ۶۰سال سن با ۲۰سال سابقهاما تا ۵ سال هم سوابق رو زیاد کردن که نم ...

چه بد یعنی من اگه با ۲۰ سال سابقه چون سنم زیر ۵۰ حقوق بازنشستگی نمیگیرم،یعنی باید ۵۰ ساله بشم بعد شروع میکنن به دادن بیمه، درست فهمیدم

میشه بگی من از مخفی کاری استرس میگیرم حلاله یا خیر

من تحصیلات مرتبط ندارم اماباتجربه میگم هم پس اندازاشکارداشته باش که روزی همسرت نگه چه کردی بااون پولا یاباحقوقت بالاخره ادمیزاده

هم اگرنیازبه حمایت داشت پس اندازتوبهش بدی وحمایتش کنی مطمئن باش جبران میکنه

اماپس اندازمخفی هم داشته باش سفری رفتی کاری داشتی خانوادت نیازبه حمایت داشتن خودت حمایت میخواستی خلاصه هرچی بتونی ازپس خودتم بربیایی

حالااین پس اندازها بسته به درامدفرد کم یازیادباشه

مهم نیست ،مهم قدرتی هست که به صاحبش میده

من مقداری طلادارم همسرم پول لازمه بهش گفتم منم پابه پاتم نیازداری ببر بفروش

اماچندگرمی هم دارم اصلاخبرنداره طلاهست نقره هست چیه خودمم حساسش نکردم

الهی ربی ومن لی غیرک💖
تهران نیستماینجامهد ازصبح تا۱۲ بانهار ماهی ۱۷۰۰🫠بچمومیبرم خونشون بدیش همینه صبح بایدبزنم زیربغلم طف ...

خب قیمت مهد با شخصی فرق میکنه

اما ۱۷۰۰ که فقط کوچولوت اونجا تنقلات میوه میخوره

من بودم حداق ۵تومن میدادم باز هر طور خودتون صلاح میدونین عزیزم🌸

چه بد یعنی من اگه با ۲۰ سال سابقه چون سنم زیر ۵۰ حقوق بازنشستگی نمیگیرم،یعنی باید ۵۰ ساله بشم بعد شر ...

برای خانوما سن پایینتره من برای اقایونو گفتم

فکر کنم خانوما ۲۰سال سابقه و ۴۵ سال سنه

خب قیمت مهد با شخصی فرق میکنهاما ۱۷۰۰ که فقط کوچولوت اونجا تنقلات میوه میخورهمن بودم حداق ۵تومن میدا ...

مهدش خیلی خوبه مدیرشومیشناسم بسیارحساس حتی خوراکی بایدخودم بزارم همش مجاز

ساعت تلوزیون ساعت بازی و...خیلی مهدخوبیه

امادرست میگی خودمم مدنظرم همین قیمته دعاکن بخیربگذره برامون شیداجان❤️

الهی ربی ومن لی غیرک💖
ااا واقعا !!!اخه تو قسمت نظرات خیلی تعریف میکردن خواستم تازه امتحانش کنم پس ارزش نداره . من سرم اور ...

آره عشقم اوردینری و کلینیک که عالین اگه میخوای قسطی بخری تو همین اسنپ پی فروشگاه ویترین داره اصل هم هست

زندگی آونگی‌ست میان رنج و ملال
2810