2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزم کل محصولات نیتروژنا بخاطر استفاده از مواد بد توی سازمان غذا و دارو ممنوع شد اینهمه میخوای ...

سلام میشه بگید روتین پوستی چیا خوبه ،؟؟ اگه میدونید 

لایک نکنیدلطفاااااا  خدایا تو بساز توبسازی قشنگتره
مرسی عزیزم.نقدا ۲ تومن دارم ولی میخوام رهن کامل بدم و یه خونه ای که تا ۲۷۰۰ اینا باشه بخرم

ببین عزیزم خونه ی ۲میلیاردیو نهایت بتونی ۴۰۰ رهن بدی بستگی به محل داره

بین ۳۰۰تا ۴۰۰

اگه خونه ی ۴۰ تا ۵۵متری بخوای این محله هارو تو دیوار تهران سرچ کن 

تا ۲۷۰۰ محله های جیحون،کارون ،سلسبیل،سی متری جی،نارمک، امامزاده حسن ،فلاح،شهرک ولیعصر،پیروزی،تهرانسر،وحیدیه،ایت الله مدنی،شکوفه،۱۷ شهریور،بریانک،خاک سفید،خاوران،

مرسی عزیزم.نقدا ۲ تومن دارم ولی میخوام رهن کامل بدم و یه خونه ای که تا ۲۷۰۰ اینا باشه بخرم

ببین عزیزم بعضی از خیابونا مثه فلاح و امامزاده حسن و شهرک ولیعصر و خاک سفید ۴۰متریو با ۲تومنم میتونی بگیری البته چن سال ساخت

ببین عزیزم خونه ی ۲میلیاردیو نهایت بتونی ۴۰۰ رهن بدی بستگی به محل دارهبین ۳۰۰تا ۴۰۰اگه خونه ی ۴۰ تا ...

مرسی عزیزدلم خیلی لطف کردید.

از بین اینایی که اسم بردید خودتون کدوم منطقه رو پیشنهاد میدید؟میخوام جایی باشه اگه بعدها خواستم بفروشم راحت فروش بره

سلام به همه اعضای تاپیکعزیزم کجا ثبت نام کردید کدوم دانشگاه؟ میشه کمک کنید منم دنبال ثبت نام هستم فق ...

من دانشگاه ازاد شهر خودمون ثبت نام کردم 

اما دانشگاه پیام نور و علمی کاربردی هم میشه ثبت نام کرد

دخترم شوق نفس کشیدنم👼🏻 مامان بابا دلتنگتونم🖤🥀 ۱۱ تیر ۱۴۰۱ بدترین صحنه ای که میتونستم ببینم رو با چشام دیدم و شکستم اما همین شروع ماجرا بود| خدایاشکرت برای همه چیز ، تجربه هام ، آگاهی امروزم ، درک حضورت 🩵
سلام عزیزم از قسمت فروشگاه اسنپ خرید کردید ؟؟؟؟؟؟؟یا سایت دیگه

سلام گلم،  نه از سایت خانومی گرفتم.

ولی برای پرداخت قسطی و تخفیف بیشتر، رفتم اسنپ پی.

بهم ۲ میلیون اعتبار داد و ۲۰۰ تومن کد تخفیف، در واقع من ۸۰۰ تومن از‌اعتبارم رو استفاده کردم.

مرسی عزیزدلم خیلی لطف کردید.از بین اینایی که اسم بردید خودتون کدوم منطقه رو پیشنهاد میدید؟میخوام جای ...

عزیزم جیحون کارون بریانک سلسبیل محله های خوبیه

امامزاده حسن و فلاح چون نزدیک به بازار امامزاده حسنه جمعیت خیلی زیاده و خیلی راحت و با مبلغ بیشتر از عرف میتونی اجاره بدی اما از لحاظ ارزش ملک همون ۴مورد اولی خیلی خوبه

سلام گلم، نه از سایت خانومی گرفتم.ولی برای پرداخت قسطی و تخفیف بیشتر، رفتم اسنپ پی.بهم ۲ میلیون اعت ...

الان اسنپ پی باید ثبت نام کنم ؟؟؟ 

لایک نکنیدلطفاااااا  خدایا تو بساز توبسازی قشنگتره
میگن اخر سپتامبر خیلی میاد پایین و ریزش شدید داره

جدی میگی خیلی خوشحالم کردین آخر سپتامبر کی میشه دقیقا خدا از زبونت  بشم که عزیزم  چن وقته میخوام یه سرویس نیم ست بخرم انشاله برای عروس آینده ام البته برای ۴ یا ۵ سال دیگه انشاله   

سلام عزیزم کل محصولات نیتروژنا بخاطر استفاده از مواد بد توی سازمان غذا و دارو ممنوع شد اینهمه میخوای ...

ااا واقعا !!!اخه تو قسمت نظرات خیلی تعریف میکردن خواستم تازه امتحانش کنم پس ارزش نداره .  من سرم اوردینری و مرطوب کننده کلینیک استفاده میکنم خیلیم راضیم  پس دوباره همونارو بگیرم . ممنون 

2810