2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

پوله نقد دستمه  می ترسم خرج بشه ۲ماه نیم دیگه لازم دارم   سکه ی ربع بخرم  دوماه دیگه بفروشم   می ترسم خرج کنم   طلای شکسته ۲ درصد هم پیدا کردم که بخرم  چکار کنم به نظرتون

من جای شما بودم میرفتم میگفتم مگه شما نگفتین ۱۰ درصد حساب میکنین چرا ۱۲.۵ درصد حساب کردین؟و مابه الت ...

شاید فردا رفتم 😔 خیلی بی انصافن چجوری میتونن اینقدر راحت حق مردم بخورن😕😕😕

⚡I have myself
خخیلی دو دلم دو هفته پیش ربع ۱۴ ملیون و پانصد هزار بود ولی امروز ۱۵ ملیون ۸۵۰ شده می ترسم اگر ...

دیگه خرید طلا برای کوتاه مدت ریسک داره ممکن یه کم پایین هم بیاد

ولی بهتر از این که تو دستتون باشه خرج بشه 

بلد نیستم حساب کنم 😔

قیمت کل طلا رو تقسیم بر وزن کن 

با ماشین حساب 

بعد عدد به دست اومده رو منهای عدد تابلو کن .

عددی که به دست میاد رو این بار تقسیم بر عدد تابلو کن ضرب در صد کنی درصد به دست میاد 

سلام عرض میکنم خدمت معصومه بانو و تمامی خواهران بزرگواری که تجربیات و راهکار های زندگیشون در اختیار ما میذارن بنده یکساله با شما همراهم از نظریات شما تا حدودی در زندگیم استفاده کردم و خیلی باعث پیشرفت زندگیمون شده الان تازه میدونم اگر من این ۸سال زندگی مشترکم با این تاپیک و معصومه بانو آشنا شده بودم الان خیلی زندگیم رو به جلو بود ولی با این حالم خیلی خوشحالم و دعاگوی شما هستم که هنوز اول راهم وقت زیاده ، تجربیات  شما ما رو به جلو هول میده انگیزه و روحیه میده که در این شرایط سخت بخواییم واسه بهتر شدن زندگیمون تلاش کنیم بازم تشکر ویژه از معصومه جون و رویا جون و تمامی دوستانم دارم و دعاگوی شما هستم

سلام دوستان شبتون بخیر 

طبق روال خونه تکونی خیر سرم شروع کردم خونه تکونی شستنی ها فرش بزرگارو دادم قالیشویی بردن 

فرش اشپزخونه و پتوهامو که کرم رنگن بردم خونه مادرم شستم پهنم کردم برگشتیم خونمون

حالا بارون شدید میاد کسی نیست اونارو جمع کنه فاصله خونه خودمم دوره تا اونجا 

بنظرتون فردا دوباره برم از نو آبکشی کنم 

حس میکنم کثیف شدن الان 😢

مامان جونم خودت میدونی نفسم به نفست بنده
2810