2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم شما یه برگ اچار رو با یه قاشق روغن با براش آغشته به روغن کنید همون کار کاغذ روغنی رو انجام مید ...

چه جالب

مرسی که میگین

من یه اسپری روغن جدا کننده گرفتم اونم خوبه دیگه اونو اسپری میکنم و نیازی به کاغذ هم نیست

دوستان من طبق گفته شما سعی کردم کمتر خرج کنم برای تنقلات و فست فود قبل از اینکه با شما آشنا بشم نوشا ...

عزیزم پاپ کورن درست کن پودر طعم دهنده ی پنیری یا کچاپ و.. از عطاری بخر بپاش روی پاپ کورن

پفک هندی سرخ کن

تو گوگل بزن پنکیک یا کیک فنجونی خیلی اسونه درست کن حتما

الان فصل میوه های تابستونیه لواشک درست کن خیییلی آسونه

نون تست بخر بذار فریزر روزی یکبار میانوعده یدونه در بیار با کره عسل یا مربا نوش جان کن

من نخود پخته همیشه تو فریزر دارم واسه عصرانه یکم نخود میریزم تو قابلمه

توی یه تابه ی کوچیک یکم کره میریزم یه قاشق مرباخوری ارد رو با کره تفت میدم نصفه عصاره ی گوشت الیت میریزم داخلش یه استکانم اب اضافه میکنم  بعد میریزم داخل قابلمه ی نخودا، با حرارت کم ۱۰ دقیقه بپزه اماده س

لعاب دار و خوشمزه میشه پسرم خیییلی دوس داره

سلام دوستان قرعه کشی ایرانخودرو تموم شد دیگه؟

ما برنده نشدیم این دفه بازم برای الویت های دیگه قرعه کشی میکنن یا نه باید صبر کنیم تا دوباره اعلام بشه و مول بلوکه بشه

من دفه اوله ثبت نام کردم نمیدونم

مگه کسی که بیمه تامین اجتماعی میده نمیتونه مثلا بعد از ۱۰ سال خودش رو بازنشست کنه؟

چرا می‌تونه با حداقل ده سال حقوق ماهی ۲/۵میدن .

اگه زیر ده سال باشه و سنش به سن بازنشستگی برسه باید مابه التفاوت اون چند سال که خود بیمه محاسبه می‌کنه چقدر هست رو پرداخت کنه تا اونا هم ماهی ۲/۵بدن اما اگه به سن بازنشستگی نرسه مثلا ۴۰سال سن داره و حدود چهار سال پر داخت کرده و بنا دلایلی دیگه پرداخت نمیکنه یا شغل نداره یا حالت هر چی 

دیگه بیمه اون پول چهار سالت رو بهت بر نمیگردونه

سلام خانمای گلی که ساکن تهران هستید کمک میخوام.من حدود ۲ الی ۳ میلیارد طلا و یه مقدار وام دارم میخوا ...

سلام عزیزم شما ۲میلیارد داری یا ۳میلیارد،؟

موجودیتونو بگین من راهنماییتون کنم

مگه کسی که بیمه تامین اجتماعی میده نمیتونه مثلا بعد از ۱۰ سال خودش رو بازنشست کنه؟

اگه به سن بازنشستگی برسه می‌تونه اما با ده سال ماهی ۲/۵میدن .

من همسرم حدود ۱۸سال سابقه بیمه تو تامین اجتماعی داشت و دو سال هم تو فرهنگیان داشت برای انتقال دو سال سابقه از اون سازمان به تامین اجتماعی حدود ۳۳میلیون تومن به تامین اجتماعی واریز کرد تا سابقه اش شد ۲۰سال و طبق قانون جدید تامین اجتماعی کسی که بیست سال سابقه داشته باشه و به سن بازنشستگی برسه باهاش ۳۰ سال حساب میکنند و یکماه کامل رو میده .

اگر کسی هم که کمتر از ده سال داشته باشه مابه التفاوت تا ده سال رو که تامین اجتماعی یه مبلغ قلمبه میگیره تا اون رو تا ده سال پر کنه بعد ۲/۵ماهی بهش بده 

با این حساب ضرر کردم اخه دست دوم ۱۲.۵ درصد🥲 باکلی منت گذاشت تخفیف داد😞

من جای شما بودم میرفتم میگفتم مگه شما نگفتین ۱۰ درصد حساب میکنین چرا ۱۲.۵ درصد حساب کردین؟و مابه التفاوت پولمو ازش میگرفتم

نذارین فکر کنن خیلی زرنگن

بگو من تا ۱۰ درصد میخواستم اگه از اول میگفتین ۱۲.۵درصده خرید نمیکردم

سلام دوستان قرعه کشی ایرانخودرو تموم شد دیگه؟ما برنده نشدیم این دفه بازم برای الویت های دیگه قرعه کش ...

این هفته احتمالا قرعه کشی سایپا میاد شاهین پلاس هم احتمالا داره. 

ایران خودرو احتمالا اسفند ثبت نام داره. 

عزیییز دلم چقد خوشحالم برات ...انشالله روز به روز پیشرفت کنید...منم وقتی زمین مورد علاقمو خریدم جز ط ...

بله کاملا موافقم آدم باید بخواد تا اون کار انجام بشه شاید سخت باشه ولی بالاخره درست میشه به لطف خدا

دوستان من طبق گفته شما سعی کردم کمتر خرج کنم برای تنقلات و فست فود قبل از اینکه با شما آشنا بشم نوشا ...

عزیزم کره بادام‌زمینی میان وعده‌ی خیلی خوبیه آجیل همینطور

اما در کل برای سلامتی و تناسب اندام بهترین رژیم و لایف استایل غذایی

پروتئین بالا

روغن و کربوهیدرات و شکر کم هست

پروتئین منبع غذایی متنوع داره از انواع گوشت و مرغ تا انواع حبوبات

شکر و کربوهیدرات هم کمتر مصرف بشه

مهم اینکه شما اعتدال رو رعایت کنین ببین عشقم اگه کلا تنقلات نخوری بدن حریص میشه بخور اما به اندازه

زندگی آونگی‌ست میان رنج و ملال
2810