2777
2789
عزیزم من خودم از کانال اعتماد خرید کردم و مشکلی نداشته .اونجا بازپرداخت ۱۰ ماهه رو آخرین قیمتی که من ...

سلام عزیزم صفحه قبلی پست گذاشتم کسی جواب نداد میشه شما برام حساب کنی لطفا چون زیاد به خرید طلا وارد نیستم 

قیمت طلا ۷ تومن بود که تخفیف داد ۶۳۰۰ حساب کرد برام با ۱۰ درصد 

وزن یک گرم و ۵۱۰ صوت 

میخوام ببینم درست حساب کرده؟

بعد اینکه چرا هیچ شماره ای ندیدم پشتش حک شده باشه یکم نگرانم😑

⚡I have myself

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزم صفحه قبلی پست گذاشتم کسی جواب نداد میشه شما برام حساب کنی لطفا چون زیاد به خرید طلا وارد ...

عزیزم با قیمت طلای امروز ۱۲.۵ درصد براتون حساب کرده .

و اینکه معمولا داخل طلا عدد ۷۵۰ حک میشه یا روی قفل .

عزیزم وام های پله ای ۶ ماهه هست با بازپرداخت ماهیانه تقریبا ۳ میلیون و ۸۰۰

سلام مامان سبحان من تا الان که مرحله ۴ ملیونی وام پشتوانه ام فک میکردم فقط تا یکماه فرست تصویه داریم همش هم استرس پرداختش رو داشتم نتونم تا سرماه برسونم🤦‍♀️پس میتونیم با انتخاب بازپرداخت چند مرحله ای تا ۶ ماه هروام رو تصویه کنیم درسته؟؟؟؟

سلام عزیزم .هنوز که چیزی اعلام نکردن ولی اونطوری که من براساس وام قبلی حساب کردم فکر میکنم ۳۰۰ میلیو ...

ممنون عزیزم 

مرسی که اینقدر مهربونی🥺😍❤

✨🍃رفیق میشه برای روبه‌راه‌شدن کارهمسرم یک صلوات بفرستی؟! مرسی گلم💞🌼
عزیزم فعلا شرایطش نامشخصه...ولی میدونم که چک الکترونیک میخواد..ولی تعدادسکه ها نامشخصه...بازپرداخت ه ...

ممنون عزیزم بابت راهنمایی

خدا خیرت بده الهی😘❤

✨🍃رفیق میشه برای روبه‌راه‌شدن کارهمسرم یک صلوات بفرستی؟! مرسی گلم💞🌼
عزیز ب این فکر نکن سال دیگه ب این موقع فکر کن هر کاری کنن ب نفع خودشون طلا فروش ها

درسته ولی من همیشه طلا میگرفتم حس خوبی داشتم امروز تا خرید زدم حس بدی بهم دست داد اول اینکه هیچ شماره ای روش حک نشده دوم گفت ۱۰ درصد حساب کرده زورم میاد 😑😑😑

⚡I have myself
2810